logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Twello


Overzicht glaszetters Twello

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasteam Twello
Nijverheidsstraat 19, Twello
Tel: 0571-276812
Jaren werkzaam: 29 jaar
4
werknemers

 Twello
(+2km)

01

Extra informatie:
Glasteam Twello is al lange tijd een begrip in Twello en is al sinds 1 januari 2002 in handen van Jan Eekhuis. Gebaseerd op onze ervaring, bieden wij al bijna tien jaar een uitstekende service. We zijn een klein bedrijf en vinden klantvriendelijkheid, vakmanschap en het nakomen van de gemaakte afspraken erg belangrijk. Zowel bedrijven, particulieren en instellingen kunnen bij ons terecht voor het leveren en plaatsen van allerlei soorten beglazing.

02

Richard de Jonge uw schilder en glasspecialist
Verdistraat 51, Twello
Tel: 06 11 30 29 56

 Twello
(+1km)

02

Extra informatie:
Waarom kiest u voor ons? Waarom kiest u voor Richard de Jonge | schilder en glasspecialist van de stedendriehoek? -Vakbekwaamheid -Kwaliteitszorg -Milieubewust -Duidelijk offerte -Garantie -Flexibiliteit -Meerjaren onderhoudsplan -Kleuradvies -Nazorg Schilder specialist De Jonge is uw schildersspecialist! Dat is schilderen met liefde en passie voor het vak en dus kwalitatief beter schilderwerk.

03

Eekhuis Schilder Glas en Wandafwerking
Nijverheidsstraat 17, Twello
Tel: 0571-271481

 Twello
(+2km)

03

Extra informatie:
Glas Wij leveren ,plaatsen en monteren diverse soorten glas: glas -Enkelglas -Veiligheidsglas -Isolatieglas -Dubbel Isolatieglas tryglas 15 jaar garantie -Brandwerend glas -Figuurglas -Decoratief glas -Douche deuren -Schuifloketten -Spiegels -Glas in lood enkel -Glas in lood isolatieglas

04

Schilder Bootsveld Deventer
Actief in Twello
Tel: 06 22 33 12 93

 Deventer
(+6km)

04

Extra informatie:
Glaswerk & Isolatieglas Glas is een mooi product met een onnoembaar aantal mogelijkheden wanneer je denkt aan soorten, kleuren, plaatsingssystemen, etc. Het plaatsen van isolerende beglazing vraagt de nodige vakkundigheid. Deze vakkundigheid hebben wij paraat binnen ons bedrijf. Het plaatsen van deze beglazing dient te gebeuren volgens de daarvoor gelden NEN-normen. Deze wijze van plaatsen is zeer belangrijk mede in verband met de garantie die op isolerende beglazing wordt gegeven.

05

P. Rorije Schilder-, Glaszet- en Afwerkingsbedrijf
Actief in Twello
Tel: 055-5402731

 Apeldoorn
(+7km)

05

06

Klussen- en Schildersbedrijf Nijenhuis
Actief in Twello
Tel: 055-3603885

 Apeldoorn
(+8km)

06

Extra informatie:
Glaszetter Apeldoorn nodig? Klussen- en Schilderbedrijf Nijenhuis zorgt ervoor dat een glazen ruit op een veilige manier in een kozijn geplaatst wordt. Vaak werken we, wanneer nodig, samen met andere glaszetters, vooral bij een groot raam of groot project waarbij meerdere ramen geplaatst moeten worden. We beginnen tijdens een inventariserende afspraak begint met het inspecteren en opmeten van het kozijn, waarna we in overleg met u het type glas bestellen of we snijden het op maat.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Twello of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Twello en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×