logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Heinkenszand


Overzicht glaszetters Heinkenszand

 
 
Glaszetter
Plaats
01

De Koeijer Schilders
Schouwersweg 100, Heinkenszand
Tel: 0113 577220

 Heinkenszand
(+2km)

01

Extra informatie:
Over De Koeijer Schilders De Koeijer Schilders is een professioneel schildersbedrijf met zo’n 60 medewerkers, ontstaan uit de fusie tussen Meesters de Koeijer en Boot Schilders. Beide bedrijven bieden u ca. 80 jaar ervaring op gebied van onderhoud van uw vastgoed binnen en buiten. Wie is Wie Antwan de Punder (46 jaar) en Richard van Wijk (45 jaar) zijn sinds januari 2009 eigenaar geworden van DE KOEIJER SCHILDERS.

02

Roegiers glas
Schouwersweg 100, Heinkenszand
Tel: 0113 577221

 Heinkenszand
(+2km)

02

Extra informatie:
WAAROM ROEGIERS GLAS Roegiers glas is het grootste glasmontagebedrijf van Zuidwest Nederland. Een professioneel glasbedrijf met ca. 30 medewerkers verzorgen dagelijks glasherstel met onze 24-uurs dienst voor verzekeringsmaatschappijen, overheden en groot vastgoedbezitters/beheerders. Bij een calamiteit staan wij in Zeeland binnen 1,5 uur bij u voor de deur.

03

Melieste Glas
Actief in Heinkenszand
Tel: 0113-227854

 Goes
(+6km)

03

Extra informatie:
Al sinds 1938 is Glashandel Melieste Goes een toonaangevend bedrijf in de Zeeuwse (en West-Brabantse) glasmarkt. Vanaf het aller eerste begin is Melieste een klantgericht bedrijf met een persoonlijke benadering. Een klant is immers geen nummer; je moet elkaar de hand kunnen geven, even kunnen bijpraten en samen dingen realiseren.

04

Schilders- en afwerkingsbedrijf Franse BV
Actief in Heinkenszand
Tel: 0113 – 64 93 61

 Goes
(+8km)

04

Extra informatie:
Schilders- en afwerkingsbedrijf Franse BV is een erkend schilders- en afwerkingsbedrijf met meer dan een eeuw ervaring in het verwerken van alle voorkomende verf- en glasproducten. Wij hebben ruime ervaring in zowel het onderhouden van allerlei objecten, als in renovatie en nieuwbouw. Particulieren, bedrijven, stichtingen, gemeenten, instellingen; diverse opdrachtgevers behoren al jaren tot onze vaste klantenkring.

05

Glasconcept
Actief in Heinkenszand
Tel: 0113 - 344340

 Kapelle
(+11km)

05

Extra informatie:
Over Glasconcept Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecilaiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

06

Zeeuwse Glashandel
Actief in Heinkenszand
Tel: 0113-376350

 Wissenkerke
(+13km)

06

Extra informatie:
Over Ons Zeeuwse Glashandel De Zeeuwse Glashandel is opgericht door Fred. Met de expertise van de Zeeuwse Glashandel wordt menig klant, in de Zeeland en Omstreken, op de juiste manier bediend. De Zeeuwse Glashandel heeft tevens een locatie in Kamperland en Wissenkerke, waar u meer dan welkom bent.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Heinkenszand of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Heinkenszand en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×