logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Wormerveer


Overzicht glaszetters Wormerveer

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Paardekooper Glas Service BV
Antillenstraat 1/B, Wormerveer
Tel: 075-6703108

 Wormerveer
(+2km)

01

Extra informatie:
30 jaar een begrip in de Zaanstreek en ver daarbuiten Alles wat maar met glas-service, glasherstel of aanpassing van uw glas te maken heeft: Paardekooper staat klaar. Daarbij kunt u ook denken aan glas in huis, zoals douchewanden, binnendeuren, glazen hekwerken, glas in lood en nog veel meer. Paardekooper-Glasservice B.V. heeft vakkennis voor alle soorten glas en de installatie daarvan! Wij zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden met HR++ isolatieglas.

02

Glasservice de Zaan
Roode wildemanweg 29, Wormerveer
Tel: 075-6147133

 Wormerveer
(+1km)

02

Extra informatie:
Uw glasservice Wilt u uw enkele beglazing laten vervangen door dubbel glas? Bij Glasservice de Zaan bent u dan aan het juiste adres. Onze glaszetters zijn zeer deskundig op het gebied van beglazing en bieden u een uitgebreide glasservice. Wij zorgen ervoor dat u kunt besparen op uw energiekosten. Maar met dubbel glas verlaagd u niet alleen de korsten van uw energie. U zult ook minder last hebben van omgevingsgeluiden.

03

Michel Boogaard schilderwerken
Rosbayerweg 23, Wormerveer
Tel: 075-6148790

 Wormerveer
(+2km)

03

04

Van Assema Schilders
Actief in Wormerveer
Tel: 075-6871486

 Assendelft
(+4km)

04

Certificering / branche organisatie:
FOSAG Erkend leerbedrijf

Extra informatie:
Van Assema bv is een bedrijf dat zich van oudsher voor een groot deel richt op de onderhoudsmarkt voor particulieren en bedrijven. Hier telt de afweging tussen kwaliteit en financiën. Een goede prijs/kwaliteitverhouding is heel belangrijk, maar: “alle waar naar zijn geld”. Van Assema bv richt zich niet primair op grootschalig nieuwbouwwerk. Al betekent dat natuurlijk niet dat wij grootschalig werk uit de weg gaan, getuige ook de foto links.

05

Kracht Krommenie VOF
Actief in Wormerveer
Tel: 075-6281894

 Krommenie
(+2km)

05

Extra informatie:
Al meer dan 100 jaar is Kracht Krommenie een begrip in Zaanstad en omstreken op het gebied van Schilderwerk en Glas. Als AF Erkend Schilders-glas en Afwerkingsbedriijf garanderen wij u vakmanschap en kwaliteit. Die garantie krijgt u zwart op wit. Bovendien hanteren wij de algemene voorwaarden zoals die zijn overeengekomen met de Consumentenbond en de ‘Vereniging Eigen Huis’. Wij leveren tegen een scherpe prijs een goed stuk werk, waar u jarenlang plezier van hebt.

06

Schildersbedrijf C. van Essen & Zn.
Actief in Wormerveer
Tel: 075-6427460

 Wormer
(+4km)

06

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Wormerveer of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Wormerveer en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×