logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+


Overzicht glaszetters Obdam

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Commandeur Glasverwerking
Tulpenburgh 2, Obdam
Tel: 0226-450870
Jaren werkzaam: 24 jaar
1
werknemer

 Obdam
(+1km)

01

Extra informatie:
Wij zijn uw glasverwerkingsbedrijf voor het plaatsen en leveren van glas in Obdam en omstreken. Wij werken regelmatig samen met aannemers, maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor: -het plaatsen van glas in nieuwbouw, aan- of verbouw; -het vervangen van glas in bestaande ruiten (door schade, lekkage, etc.); -douchewanden; -keukenachterwanden; -glas in lood; -spiegels.

02

Besseling Glas & Schilderwerken
Poel 18, Obdam
Tel: 0226 - 45 08 68
Jaren werkzaam: 11 jaar
4
werknemers

 Obdam
(+1km)

02

Extra informatie:
Besseling glas & schilderwerken Besseling glas & schilderwerken is een ambitieus schildersbedrijf gevestigd in Obdam, met meer dan 38 jaar ervaring op het gebied van de meest voorkomende onderhouds- nieuwbouw-en renovatie schilderwerken. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor het leveren en/of plaatsen van nagenoeg alle soorten glas in de helderste zin van het woord. Wij zijn lid van de OnderhoudNL ondernemersorganisatie en www.

03

De Boer Schilderwerken Obdam BV
Braken 5, Obdam
Tel: 0226-451448

 Obdam
(+1km)

03

Extra informatie:
Glasprojecten Van de traditionele stopverf-ruiten tot aan de hypermoderne structurele gevels. In glas kunnen wij van glasprojecten de Boer Obdam nagenoeg alles leveren en op locatie monteren. Daarnaast zijn wij al meer dan vijftig jaar werkzaam voor de Nederlandse Spoorwegen. Wij voeren een 24-uurs storingsdienst glasherstel voor geheel Noord-Holland en voeren daarnaast onderhoudsschilderwerk uit aan stationsgebouwen en vastgoedobjecten.

04

Matena Schilderwerken
Braken 21, Obdam
Tel: 0226-454100

 Obdam
(+1km)

04

Extra informatie:
BEGLAZING Wij leveren en monteren alle soorten glas. Van driedubbel en zonwerend tot veiligheidsglas. Uiteraard volgens de NEN-normen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Obdam of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Obdam en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×