logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Obdam


Overzicht glaszetters Obdam

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Commandeur Glasverwerking
Tulpenburgh 2, Obdam
Tel: 0226-450870

 Obdam
(+1km)

01

Extra informatie:
Wij zijn uw glasverwerkingsbedrijf voor het plaatsen en leveren van glas in Obdam en omstreken. Wij werken regelmatig samen met aannemers, maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor: -het plaatsen van glas in nieuwbouw, aan- of verbouw; -het vervangen van glas in bestaande ruiten (door schade, lekkage, etc.); -douchewanden; -keukenachterwanden; -glas in lood; -spiegels.

02

De Boer Schilderwerken Obdam BV
Braken 5, Obdam
Tel: 0226-451448

 Obdam
(+1km)

02

Extra informatie:
Glasprojecten Van de traditionele stopverf-ruiten tot aan de hypermoderne structurele gevels. In glas kunnen wij van glasprojecten de Boer Obdam nagenoeg alles leveren en op locatie monteren. Daarnaast zijn wij al meer dan vijftig jaar werkzaam voor de Nederlandse Spoorwegen. Wij voeren een 24-uurs storingsdienst glasherstel voor geheel Noord-Holland en voeren daarnaast onderhoudsschilderwerk uit aan stationsgebouwen en vastgoedobjecten.

03

Matena Schilderwerken
Braken 21, Obdam
Tel: 0226-454100

 Obdam
(+1km)

03

Extra informatie:
BEGLAZING Wij leveren en monteren alle soorten glas. Van driedubbel en zonwerend tot veiligheidsglas. Uiteraard volgens de NEN-normen.

04

Besseling glas & schilderwerken
Poel 18 e, Obdam
Tel: 0226 - 450868

 Obdam
(+1km)

04

05

Chef Glasverwerking
Actief in Obdam
Tel: 06 484 794 83

 Heerhugowaard
(+5km)

05

Extra informatie:
Chef Glasverwerking is de specialist als het gaat om vakkundig plaatsen van glas. Of het nu gaat om isolerende beglazing,enkel glas, gelaagd glas, gehard glas, spiegels of glas-in-lood bij Chef Glasverwerking bent u hiervoor aan het juiste adres. Ik ben werkzaam in de nieuwbouw, verbouw en renovatieprojecten. Ook bij eventuele glasschades help ik u graag. Het plaatsen van hardglazen puien/deuren is ook geen probleem.

06

Glasservice Wijker
Actief in Obdam
Tel: 06-11323723

 Heerhugowaard
(+5km)

06

Extra informatie:
Welkom Glasservice Wijker is al jaren uw specialist als het gaat om het plaatsen of vervangen van beglazing voor zowel particulieren als bedrijven in Noord-Holland. Wij bieden een uitstekende kwaliteit en betrouwbare service. Glasservice Wijker heeft een uitgebreid assortiment met onder andere douchedeuren, glazen deuren, scheidingswanden, spiegels, glas in lood, HR ++, dubbel glas, glas ter isolatie, beveiliging, decoratie en veel meer.

07

Schildersbedrijf B.G. Mol & zn
Actief in Obdam
Tel: 072-5710317

 Heerhugowaard
(+5km)

07

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Obdam of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Obdam en omgeving staan momenteel 7 glaszetters vermeld.


×