logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Holland > Sint Pancras


Overzicht glaszetters Sint Pancras

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Tonkes Ruud Glas- en Timmerbedrijf
Kruirad 7, Sint pancras
Tel: 072-5623479

 Sint pancras
(+1km)

01

Extra informatie:
Glas Een van onze specialiteiten is het vervangen en plaatsen van alle soorten glas. Voor particulieren en grotere opdrachtgevers. Wij plaatsen plaatsen en vervangen alle soorten isolerend dubbelglas, ook in speciale uitvoeringen, zoals isolatieglas met glas-in-lood, hoogrendement-glas, zonwerend glas, gecoat glas, veiligheidsglas, isolatieglas met luxaflex, isolatieglas met kruisroeden, glas-in-lood en nog vele andere soorten.

02

Alutherm Glashandel
Actief in Sint Pancras
Tel: 072-5760200

 Broek op langedijk
(+2km)

02

Extra informatie:
Welkom bij Alutherm Glashandel te Heerhugowaard. Alutherm Glashandel is expert in alles wat met glas te maken heeft. U kunt bij ons terecht als zakelijk en particulier voor uw isolatieglas en glas voor uw interieur. Op maat geleverd en vakkundig geplaatst. Kijk gerust rond op onze website of bezoek onze showroom. Voor vragen kunt u ons altijd telefonisch of per email bereiken. Alutherm Glashandel in elk formaat voor zakelijke en particuliere klanten.

03

Besteman Glas
Actief in Sint Pancras
Tel: 072-5717791
Jaren werkzaam: 29 jaar
1
werknemer

 Heerhugowaard
(+4km)

03

Extra informatie:
Ik wil mezelf graag voorstellen; ik ben Patrick Besteman. Ik heb een glaszettersbedrijf; wat nu 19 jaar bestaat. Dit bedrijf is gestart in 1993 in Alphen aan den Rijn; waar ik 7 jaar met veel plezier heb gewerkt en gewoond. Mijn werk bestond daar voornamelijk uit particulier renovatie werk en als onderaannemer werken voor bouwbedrijven. Na 7 jaar kreeg ik als Heerhugowaarder heimwee naar Noord-Holland, en vestigde mezelf met bedrijf in Heerhugowaard.

04

Chef Glasverwerking
Actief in Sint Pancras
Tel: 06 484 794 83
Jaren werkzaam: 16 jaar
1
werknemer

 Heerhugowaard
(+5km)

04

Extra informatie:
Chef Glasverwerking is de specialist als het gaat om vakkundig plaatsen van glas. Of het nu gaat om isolerende beglazing,enkel glas, gelaagd glas, gehard glas, spiegels of glas-in-lood bij Chef Glasverwerking bent u hiervoor aan het juiste adres. Ik ben werkzaam in de nieuwbouw, verbouw en renovatieprojecten. Ook bij eventuele glasschades help ik u graag. Het plaatsen van hardglazen puien/deuren is ook geen probleem.

05

Glashandel de Kroon
Actief in Sint Pancras
Tel: 072-5611903
Jaren werkzaam: 5 jaar
7
werknemers

 Alkmaar
(+2km)

05

Extra informatie:
De Kroon Glashandel is gespecialiseerd in het leveren en vakkundig monteren van alle soorten glas. Bij ons krijgt u altijd een duidelijke offerte, goed advies en uitstekende service. Heeft u vragen over beglazing? Wilt u glasadvies of heeft u snel een offerte nodig? Dan bent u bij De Kroon Glashandel aan het juiste adres.

06

Glashandel Renotherm
Actief in Sint Pancras
Tel: 072-5744951
Jaren werkzaam: 43 jaar
3
werknemers

 Alkmaar
(+4km)

06

Extra informatie:
Glashandel Renotherm Al jaren uw specialist als het gaat om het plaatsen of vervangen van beglazing voor zowel particulieren als bedrijven in Noord-Holland. Klantgericht werken is voor ons zeer belangrijk. Door goed advies, duidelijke offertes en nette montage met eigen medewerkers kunnen wij deze klantvriendelijkheid waarborgen. Glashandel Renotherm is al ruim 25 jaar een begrip in Noord Holland.

07

Glasservice-Heerhugowaard
Actief in Sint Pancras
Tel: 06 53 40 45 43
Jaren werkzaam: 21 jaar
1
werknemer

 Heerhugowaard
(+3km)

07

Extra informatie:
Welkom bij BK Glas & Montage. Dé glaszetter uit Heerhugowaard, voor het leveren en plaatsen van alle soorten glas bent u bij mij aan het juiste adres. Bel of mail voor een afspraak. Waarom BK Glas en Montage - Hoogste kwaliteit/garantie - Gecertificeerde glaszetters - Altijd scherpe all-inn prijzen ...

08

Glasservice Wijker
Actief in Sint Pancras
Tel: 06-11323723

 Heerhugowaard
(+4km)

08

Extra informatie:
Welkom Glasservice Wijker is al jaren uw specialist als het gaat om het plaatsen of vervangen van beglazing voor zowel particulieren als bedrijven in Noord-Holland. Wij bieden een uitstekende kwaliteit en betrouwbare service. Glasservice Wijker heeft een uitgebreid assortiment met onder andere douchedeuren, glazen deuren, scheidingswanden, spiegels, glas in lood, HR ++, dubbel glas, glas ter isolatie, beveiliging, decoratie en veel meer.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Sint Pancras of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Sint Pancras en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×