logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Valkenswaard


Overzicht glaszetters Valkenswaard

 
 
Glaszetter
Plaats
01

B. Cuypers Glas & Schildersbedrijf B.V.
Dragonder 9/A, Valkenswaard
Tel: 040-2046273

 Valkenswaard
(+2km)

01

Extra informatie:
Wie zijn wij? B Cuypers BV Glas- en Schildersbedrijf is opgericht in 1994 en sinds 1995 is ons bedrijf zowel voor het glas als voor de schilderwerkzaamheden AF erkend geworden en heeft zich in de loop der jaren bewezen om zich als een goed en kwalitatief bedrijf te profileren. Sinds 1 januari 2014 is onze rechtsvorm gewijzigd in een V.

02

Rutten Jonkers Schilderwerken
Evelinadal 27, Valkenswaard
Tel: 06-50678876

 Valkenswaard
(+2km)

02

Extra informatie:
Glaszetter Valkenswaard Rutten-Jonkers Glas & Schilderwerken heeft voor elke wens op het gebied van glas een oplossing. Dubbel glas, enkel glas, gehard glas, gelaagd glas en figuurglas zijn er in vele variaties verkrijgbaar. Bij het vervangen of plaatsen van nieuwe beglazing zijn wij er voorstander van om met nieuwe glaslatten te werken. Oude glaslatten zijn soms beschadigd of zelfs rot, dus niet verstandig om terug te plaatsen.

03

Schildersbedrijf De Kempen
Boekweitbeemd 7, Valkenswaard
Tel: 06-50603281

 Valkenswaard
(+3km)

03

Extra informatie:
Beglazing We bespreken graag de mogelijkheden voor uw beglazing! Een ongelukje komt altijd onverwachts. Ook vandalisme is nog aan de orde van de dag. Door ons te bellen wordt elke ruitbreuk zo spoedig mogelijk gerepareerd. Isolatieglas kan bij spoed na een dag geleverd worden. Bij levertijden op glas brengen wij tijdelijk een noodvoorziening aan zodat het pand in ieder geval weer glasdicht is. Isolatieglas is er in vele soorten, van 'standaard' tot het meest isolerende HR++glas.

04

Glas Service Brabant
Actief in Valkenswaard
Tel: 040-2220609

 Waalre
(+4km)

04

Extra informatie:
Glasservice Brabant BV, uw partner op het gebied van glas. Sinds 1993 zijn wij actief in het leveren en plaatsen van alle voorkomende glassoorten. Onze opdrachtgevers zijn: particulieren, bedrijven instellingen, justitie, meldkamers en verzekeraars. De dag & nacht service zorgt ervoor dat bij calamiteiten de schade snel wordt hersteld door een nieuwe ruit of een noodafdichting. Deze is 24 uur per dag bereikbaar en 7 dagen per week.

05

Glasbedrijf van den Heuvel Schippers VOF
Actief in Valkenswaard
Tel: 040-2214721
Jaren werkzaam: 12 jaar
3
werknemers

 Waalre
(+5km)

05

Extra informatie:
Welkom bij Glasbedrijf van den Heuvel & Schippers Al meer dan 40 jaar een vertrouwd adres voor alles op het gebied van glas. Onze opdrachtgevers zijn: particulieren, bedrijven, instellingen, justitie, meldkamers en verzekeraars. Glasbedrijf van den Heuvel Schippers draagt ook zorg voor service bij calamiteiten. Uw glasschade wordt snel hersteld door een nieuwe ruit of een noodafdichting. Ook voor advies en expertise kunt u bij ons terecht.


Glaszetters Valkenswaard

Als u een gebroken ruit wilt laten vervangen in Valkenswaard, kunt u de volgende stappen volgen:

Zoek naar een glaszettersbedrijf in Valkenswaard: U kunt lokale glaszettersbedrijven in Valkenswaard vinden door online te zoeken of aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie of buren.

Neem contact op met het gekozen glaszettersbedrijf: Bel of stuur een e-mail naar het bedrijf om uw gebroken ruit te melden en uw vervangingsbehoeften te bespreken. Geef de locatie van de ruit, de afmetingen en eventuele specifieke kenmerken door.

Vraag om een offerte: Vraag het glaszettersbedrijf om een offerte voor de kosten van het vervangen van de gebroken ruit. Zorg ervoor dat de offerte duidelijk de prijs van het glas, de arbeidskosten en eventuele bijkomende kosten vermeldt.

Planning en afspraak maken: Als u akkoord gaat met de offerte, kunt u een afspraak maken om de gebroken ruit te laten vervangen. Zorg ervoor dat u een geschikte datum en tijd kiest die voor u werken.

Voorbereiding op de vervanging: Ruim het gebied rondom de gebroken ruit op en zorg ervoor dat het toegankelijk is voor de glaszetters. Verwijder eventuele meubels of objecten die in de weg staan.

Ruitvervanging: De glaszetters zullen de gebroken ruit verwijderen en een nieuwe ruit professioneel installeren. Ze zorgen ervoor dat de ruit stevig en veilig wordt geplaatst.

Afronding en betaling: Controleer zorgvuldig het geïnstalleerde glaswerk om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat. Vervolgens kunt u de betaling aan het glaszettersbedrijf voldoen volgens de afgesproken voorwaarden.

Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen en de reputatie en ervaring van het glaszettersbedrijf te controleren voordat u een keuze maakt. Bovendien kunnen ze u adviseren over de beste glasopties voor uw specifieke situatie en eventuele andere vragen beantwoorden die u heeft.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Valkenswaard of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Valkenswaard en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×