logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Wintelre


Overzicht glaszetters Wintelre

 
 
Glaszetter
Plaats
01

van de Vondevoort Glaswerken
Bijsterveld 6/A, Wintelre
Tel: 040-2052131

 Wintelre
(+2km)

01

Extra informatie:
Welkom bij v.d. Vondevoort Glaswerken Van de Vondevoort Glaswerken is een gerenommeerd glasbedrijf en is sinds 2005 actief in het leveren en plaatsen van glas en alle voorkomende glaswerkzaamheden. Ons klantenbestand bestaat uit particulieren, bedrijven, instellingen en verzekeraars. Door 35 jaar aan glaservaring zijn wij ervaren met: ...

02

Thijssen Schilders en Glasbedrijf BV Eindhoven
Actief in Wintelre
Tel: 040-2524856

 Eindhoven
(+4km)

02

Extra informatie:
Glas is een mooi en duurzaam product dat niet meer weg te denken is uit onze maatschappij. Goede glasproducten kunnen bijdragen aan betere energiebesparing en aan een makkelijker onderhoud. Op gebied van glas is Thijssen Schilders- en Glaszettersbedrijf uw partner bij uitstek. Met onze ruime glaskennis bieden wij u de volgende diensten aan: -Glasschade en reparatie. -Glas vervangen en plaatsen. -Glazen keuken achterwanden.

03

van Bree Glasservice
Actief in Wintelre
Tel: 040-2549604

 Veldhoven
(+5km)

03

Extra informatie:
van Bree Glasservice vof van Bree Glasservice vof te Veldhoven is een jong en dynamisch bedrijf, werd in 1998 opgericht, en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een betrouwbaar en flexibel bedrijf dat zich richt op bedrijven en particulieren. Wij leveren en plaatsen binnen- en buitenbeglazing voor nieuwbouwprojecten, renovatie, onderhoud en bouwbedrijven van Bree Glasservice vof is specialist in het vervangen van enkel naar dubbel glas.

04

JAL Glasmontage
Actief in Wintelre
Tel: 0629013914

 Vessem
(+5km)

04

Extra informatie:
Jal glasmontage is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van alle soorten beglazing zoals - Hard glazen deuren - Spiegels - Douche deuren - Glazen balustrades - Kunststofkozijnen - Isolatie glas zowel voor particulier als bedrijven Maar ook voor utiliteit bouw bent u bij ons aan het juiste adres Dankzij een ruime ervaring en goede contacten met onze toeleveranciers hebben wij voor elk probleem op glasgebied de juiste oplossing.

05

Coolen Schilder- en Isolatiewerken
Actief in Wintelre
Tel: 040-2520666

 Eindhoven
(+7km)

05

Extra informatie:
Beglazing Van oudsher zijn schilderwerken en beglazing onlosmakelijk met elkaar verbonden. We adviseren u graag over glassoorten en de plaatsing hiervan. Of het nu gaat om hoog rendement isolatieglas, geluidwerende beglazing of figuurglas. Wij kunnen nagenoeg alles leveren en op uw locatie monteren.

06

Schilderbedrijf L. Raaijmakers
Actief in Wintelre
Tel: 06 21224999

 Eindhoven
(+8km)

06

Extra informatie:
Glaszetten Repareren, vervangen en plaatsen van glas Een van onze werkzaamheden is het repareren, vervangen en plaatsen van glas in de ruimste zin des woords. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van alle soorten isolerend dubbelglas, ook in speciale uitvoeringen, zoals isolatieglas met glas-in-lood, hoogrendement-glas HR++, zonwerend glas, gecoat glas, veiligheidsglas, isolatieglas met luxaflex, isolatieglas met kruisroeden en nog vele andere soorten.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Wintelre of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Wintelre en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×