logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Utrecht > Bilthoven


Overzicht glaszetters Bilthoven

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Joh. van Doorn De Bilt BV
P.C. Staalweg 120, Bilthoven
Tel: 030-2200109
Jaren werkzaam: 86 jaar
65
werknemers

 Bilthoven
(+2km)

01

Extra informatie:
Bij ons kunt u al meer dan 75 jaar terecht voor schilderwerk, glasservice & vastgoedonderhoud. Onze ervaren vakmensen staan voor u klaar om uw huis, bedrijfsgebouw of appartement van boven tot onder perfect te onderhouden. Van strak schilderwerk tot decoratieschilderwerk in monumentale panden. Profiteer ook dit jaar weer van de Winterschilder! Lees meer of bel ons gelijk voor een afspraak: 030 – 220 01 09 Deskundigheid & vakmanschap.

02

Glaszetters- en Afbouwbedrijf Krooder
Planetenbaan 124, Bilthoven
Tel: 06-53105071
Jaren werkzaam: 12 jaar
1
werknemer

 Bilthoven
(+2km)

02

03

Schildersbedrijf Furster van Tellingen
Actief in Bilthoven
Tel: 030 - 695 45 04

 Zeist
(+4km)

03

Extra informatie:
Glasassortiment Ook kunt u eveneens bij ons terecht voor uw glaswerk. Glas is er in vele soorten en wordt toegepast voor allerlei doeleinden. Schildersbedrijf Furster van Tellingen is uw specialist die u met raad en daad van dienst kan zijn. Een greep uit het glasassortiment dat Schildersbedrijf Furster van Tellingen u kan leveren: • Float glas • Isolerende beglazingen (in vele combinaties) • H.

04

Van Ede Glas B.V.
Actief in Bilthoven
Tel: 035-6016055
Jaren werkzaam: 40 jaar
7
werknemers

 Soesterberg
(+6km)

04

Extra informatie:
Over Van Ede Glas Van Ede Glas is in 1983 opgericht door Jan Pierre van Ede. Van Ede Glas is een professioneel glasbedrijf. Wij zijn dagelijks actief met opmeten, calculeren en uitvoeren van grote, maar ook kleine glasopdrachten. Ons team van ervaren professionals is werkzaam voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.

05

Heinen Schildersbedrijf
Actief in Bilthoven
Tel: 06-50601280

 Soest
(+7km)

05

Extra informatie:
Glas plaatsen Al uw wensen omtrent glas verzorgen wij. Dubbel glas of enkel glas in/ aan uw woning, glazen pui als tuinscherm of afgeschermde tuinkamer. Een balkon van veiligheidsglas of een authentieke glas-in-lood ruit, elk huis of bedrijfspand heeft zijn eigen allure en deze herstellen wij graag voor u.

06

Glashandel AGC Utrecht
Actief in Bilthoven
Tel: 030 - 2624814

 Utrecht
(+8km)

06

Extra informatie:
Glashandel AGC Utrecht Uw vertrouwde partner voor glas in Utrecht Glashandel Utrecht is een allround groothandel in glas en aanverwante artikelen, met een eigen expeditieafdeling. Wij zijn in staat u een hoogwaardig en compleet assortiment aan te bieden met de daarbij behorende service. Onze glashandel is uw graag van dienst.


Glaszetters Bilthoven

Als je op zoek bent naar glaszetters in Bilthoven, zijn er verschillende manieren om ze te vinden. Hier zijn een paar suggesties:

Online zoeken: Gebruik zoekmachines zoals Google om glaszetters in Bilthoven te vinden. Typ eenvoudigweg "glaszetters Bilthoven" in de zoekbalk en je krijgt een lijst met lokale glaszettersbedrijven.

Vraag aanbevelingen: Vraag vrienden, familieleden, buren of collega's in Bilthoven of ze goede ervaringen hebben gehad met glaszetters. Persoonlijke aanbevelingen kunnen waardevol zijn bij het vinden van betrouwbare professionals.

Plaatselijke telefoongids: Blader door de plaatselijke telefoongids of het telefoonboek van Bilthoven om glaszettersbedrijven te vinden. Hier vind je contactgegevens en adressen van lokale bedrijven.

Online zakelijke vermeldingen: Bekijk online zakelijke vermeldingswebsites zoals bedrijvengidsen of lokale bedrijfswebsites die een lijst met glaszetters in Bilthoven bevatten. Deze websites geven vaak gedetailleerde informatie over de diensten, beoordelingen en contactgegevens van de bedrijven.

LET OPLet op: Zodra je een lijst met glaszetters in Bilthoven hebt, kun je contact met hen opnemen om meer informatie te krijgen over hun diensten, prijzen en beschikbaarheid. Vergeet niet om naar referenties te vragen en te controleren of ze gecertificeerd en verzekerd zijn.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Bilthoven of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Bilthoven en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×