logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Friesland > Leeuwarden


Overzicht glaszetters Leeuwarden

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Duzoned Glas
James Wattstraat 18, Leeuwarden
Tel: 058-2660194
Jaren werkzaam: 12 jaar
1
werknemer

 Leeuwarden
(+3km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Duzoned Duzoned produceert, levert en monteert alles op het gebied van aluminium gevelelementen en aanverwante producten zoals: -Aluminium ramen deuren en schuifpuien -Glasgevels (Structureel / vliesgevel systemen) -Zonwering (uitvalschermen / knikarmschermen / markiezen / screens en rolluiken) -Totaaloplossingen op gevelgebied, combinaties van glas / staal / rvs / deurautomaten en toegangsoplossingen.

02

Glasproject Noord
Oostersingel 62, Leeuwarden
Tel: 058-2166645

 Leeuwarden
(+1km)

02

03

Schildersbedrijf Klugkist
Pieter Lastmanstraat 23, Leeuwarden
Tel: 0652630191
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Leeuwarden
(+2km)

03

Extra informatie:
Klugkist A Schildersbedrijf staat voor klasse! Grondlegger opa Wouter Klugkist startte "Klugkist Schilders" in 1934 . Mijn oom Aldert en vader Gerrit traden later in zijn voetsporen. Daar waar oom Aldert het bedrijf van opa overnam is mijn vader voor zichzelf begonnen. Mijn neef nam weer de zaak van zijn vader over en ik ben sinds 2005 Klugkist A Schildersbedrijf gestart.

04

Glasservice Sijtsma
Ytsjesan 16, Leeuwarden
Tel: 058-2882655
Jaren werkzaam: 17 jaar
1
werknemer

 Leeuwarden
(+5km)

04

Extra informatie:
Glasservice Sijtsma Leeuwarden voor al uw glaswerk : isolatieglas, veiligheidsglas en figuurglas. Een goed isolerend kozijn is nutteloos indien uw glas een lage isolatiewaarde heeft. Er zijn vele soorten glas, ook wat isolatiewaarde betreft. De U-waarde geeft de isolatiewaarde van een ruit aan. In feite is dit de "koude-overdracht" van de ruit, vandaar: hoe hoger deze U-waarde, hoe slechter de ruit isoleert.

05

Glashandel Martin de Boer
Apolloweg 4, Leeuwarden
Tel: 058-2125870
Jaren werkzaam: 88 jaar
10
werknemers

 Leeuwarden
(+4km)

05

Extra informatie:
Wij zijn een all-round glashandel waar u voor al u wensen op het gebied van glas terecht kunt. * Alles op het gebied van glas Glashandel Martin de Boer heeft een zeer breed assortiment op het gebied van glas. Er wordt wel eens gezegd: als Martin de Boer het niet heeft vergeet het dan maar! * De grootste van Noord Nederland! Glashandel Martin de Boer heeft de grootste voorraad in glas en glazeniersbenodigdheden van noord Nederland.

06

Andries vd Meer Glaszetters- en Onderhoudsbedrijf VOF
Hempenserweg 2/A, Leeuwarden
Tel: 058-2128852
Jaren werkzaam: 35 jaar
1
werknemer

 Leeuwarden
(+3km)

06

Extra informatie:
Welkom bij Andries vd Meer Glaszetters- en Onderhoudsbedrijf VOF Andries vd Meer Glaszetters- en Onderhoudsbedrijf VOF Andries is in 1988 een éénmansbedrijf gestart vanuit zijn woonhuis met een gehuurde ruimte bij een kennis. Na drie jaar kon hij een bovenwoning met kantoorruimte en een loods kopen aan de Tjerk Hiddesstraat te Leeuwarden, na 10 jaar echter was de woning te klein voor het gezin.

07

Tjitte?s Glas
Van Ostadestraat 49/A, Leeuwarden
Tel: 058-2124160
Jaren werkzaam: 32 jaar
4
werknemers

 Leeuwarden
(+2km)

07

Extra informatie:
Kosten Glas Wilt u weten wat de kosten van glas zijn? U kunt bij Tjitte's Glas terecht voor diverse soorten glas, zoals enkel glas, dubbel glas, hr glas, glas in lood, dubbele beglazing, draadglas. Ieder glas soort heeft zijn eigen specifieke kenmerken en natuurlijk glas prijzen. Dus als u op zoek bent naar een glaszettersbedrijf voor meer informatie over de kosten van glas, informeer gerust naar onze voordelige tarieven.

08

Leeuwarder Glasservice
Rampstraat 3, Leeuwarden
Tel: 058-2132090
Jaren werkzaam: 17 jaar
1
werknemer

 Leeuwarden
(+1km)

08

09

GlasConstruct
Vestaweg 34, Leeuwarden
Tel: 058 – 2848320
Jaren werkzaam: 20 jaar
12
werknemers

 Leeuwarden
(+4km)

09

Extra informatie:
GlasConstruct Faber Tilma is de leverancier van alle soorten vlakglas voor de zakelijke markt. GlasConstruct is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van isolerend,- brandwerend-, geluidswerend-, en veiligheidsglas. Glas kent steeds meer mogelijkheden en door goed op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen in de markt, is het mogelijk om de klant goede adviezen te geven.

10

Marcom Glas VOF
Marsweg 12, Leeuwarden
Tel: 058-2665801
Jaren werkzaam: 38 jaar
2
werknemers

 Leeuwarden
(+3km)

10

Extra informatie:
Marcom Glas Marcom glas is een familiebedrijf sinds 1985 en is gespecialiseerd in alle facetten op glasgebied. Op onze site kunt u zien dat er op het gebied van glas bijna alles mogelijk is. Wij kunnen vele soorten glas leveren en indien gewenst de montage voor u verzorgen.

11

Schilderwerken Sierksma
Mezenstraat 7, Leeuwarden
Tel: 058-8442670

 Leeuwarden
(+2km)

11

12

Okso Schilderwerken
Marshallweg 16, Leeuwarden
Tel: 058-2123204

 Leeuwarden
(+2km)

12

Extra informatie:
Glaswerken Figuurglas, gelaagd glas, gehard glas, warmtewerend glas, warmte absorberend glas, getint glas, glas met geïntegreerde ventilatieroosters…… Dubbele beglazing, HR+ of HR++, enkele beglazing, blank glas of gefigureerd ……… Beglazingswerk is vandaag de dag zeer divers en de toepassingsmogelijkheden zijn legio. Misschien ziet u door de bomen het bos niet meer, maar OKSO biedt uitkomst.

13

vd Geest Schilderspecialisten
Icarusweg 3, Leeuwarden
Tel: 058-2844544

 Leeuwarden
(+4km)

13

Extra informatie:
Beglazing Ook voor isolerende beglazing (HR++), veiligheidsglas en brandwerende beglazing bent u bij ons aan het juiste adres. Honderden woningen worden per jaar door ons voorzien van nieuwe HR++ beglazing. De beglazing wordt met vakmanschap en op de juiste manier gemonteerd, laat u adviseren door een van onze medewerkers.

14

Klugkist & De Vries Schilders
Ceresweg 4, Leeuwarden
Tel: 058-2161980

 Leeuwarden
(+4km)

14

Extra informatie:
Beglazing Beglazing is mede bepalend voor de sfeer in uw woning of pand. Klugkist & de Vries adviseert u graag over het meest geschikte glas voor uw pand. Van enkel raam tot complete gevel- of woningbeglazing. Eerst kijken we naar de toepassing. Is het glas nodig ter isolatie, om geluid te weren, voor veiligheid of brandwerendheid? Elke toepassing vraagt om een specifiek soort glas. Beglazing o.

15

Osinga Schildersbedrijf
Camstraburen 31, Leeuwarden
Tel: 058-2121033

 Leeuwarden
(+1km)

15

16

Meesterschilders Friesland
François HaverSchmidtwei 5, Leeuwarden
Tel: 058-2169556

 Leeuwarden
(+3km)

16

Extra informatie:
Glaszetten en verduurzaming Vandaag de dag zijn verduurzaming en energiebesparende maatregelen een belangrijk punt op ieders agenda, een onderdeel hiervan is het vervangen van enkelglas door isolatieglas, of het vervangen van de oude dubbele beglazing door nieuw HR++ of zelfs HR+++ Triple glas. Met 2 zeer ervaren en geschikte glaszetters binnen ons bedrijf, hebben we de kennis en ervaring in huis om uw woonhuis of vastgoed kundig te voorzien van nieuwe isolerende beglazing.


Glaszetters Leeuwarden

Als je op zoek bent naar het vervangen van een gebroken ruit in Leeuwarden, volg dan deze stappen:

Zoek naar lokale glaszetters: Begin door te zoeken naar glaszetters in Leeuwarden. Je kunt online directories, zoekmachines of lokale bedrijvengidsen raadplegen. Vraag ook aan vrienden, familie of buren of ze aanbevelingen hebben.

Neem contact op voor een offerte: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag om een offerte voor het vervangen van de gebroken ruit. Geef de nodige informatie, zoals de afmetingen en het type glas dat je wilt laten plaatsen. Vergeet niet te vermelden dat het om een gebroken ruit gaat, zodat ze snel kunnen handelen.

Vergelijk offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van het glas en de diensten die worden aangeboden. Let ook op eventuele extra kosten, garanties en referenties van eerdere klanten.

Kies een glaszetter: Kies een glaszetter die aan je verwachtingen voldoet en een redelijke prijs biedt. Neem contact met hen op om de details te bespreken, zoals de planning, betaling en eventuele andere vragen die je hebt.

Plan de afspraak: Maak een afspraak met de gekozen glaszetter om de gebroken ruit te laten vervangen. Stem de datum en het tijdstip af en zorg ervoor dat je beschikbaar bent om toegang te geven tot het pand.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat het gebied rondom de gebroken ruit vrij is van obstakels en meubilair. Verwijder indien nodig gordijnen, jaloezieën of andere raambekleding om de toegang tot de ruit te vergemakkelijken.

Uitvoering van het werk: Op de afgesproken dag en tijd zal de glaszetter arriveren om de gebroken ruit te vervangen. Zorg ervoor dat je bereikbaar bent voor vragen en instructies, mocht dat nodig zijn.

Afronding: Na voltooiing van het werk, inspecteer de nieuwe ruit zorgvuldig om er zeker van te zijn dat alles naar behoren is geïnstalleerd. Bespreek eventuele zorgen of vragen met de glaszetter voordat ze vertrekken.

Zorg ervoor dat je tijdens dit proces duidelijk communiceert met de gekozen glaszetter en eventuele vragen stelt die je hebt. Controleer ook of de glaszetter voldoet aan de relevante veiligheidsnormen en verzekerd is.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Leeuwarden of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Leeuwarden en omgeving staan momenteel 16 glaszetters vermeld.


×