logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Diessen


Overzicht glaszetters Diessen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glas- en schildersbedrijf Mart van den Broek BV
Beekseweg 10/D, Diessen
Tel: 013-5042525

 Diessen
(+1km)

01

Extra informatie:
Glas- en Schildersbedrijf Mart van den Broek B.V. Glas- en schildersbedrijf Mart van den Broek BV is een erkend glas- en schildersbedrijf. We staan ruim 30 jaar bekend om de uitstekende kwaliteit die we leveren. Mede dankzij de vakmanschap en variatie in diensten is Glas- en schildersbedrijf Mart van den Broek een begrip in de Regio. De klantenkring van ons bedrijf bestaat voor het grootste deel uit bedrijven en gemeentelijke instellingen.

02

Bert Donders Glas en Kunststof Kozijnen
Actief in Diessen
Tel: 06-22905395

 Tilburg
(+10km)

02

Extra informatie:
U bent bij ons aan het juiste adres voor: •Isolatieglas •Alle overige beglazing •Ventilatieroosters •Kunststof kozijnen •Hard houten kozijnen Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de maten op te nemen. Glas en Kunststof kozijnen van Bert Donders, al jarenlang glashelder! U bent bij ons aan het juiste adres voor alle soorten beglazing.

03

Jongbloed & Zn
Actief in Diessen
Tel: 013-5421915

 Tilburg
(+11km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Jongbloed & Zn uit Tilburg Jongbloed & Zn maakt glas oplossingen op maat voor uw interieur. Op onze website ziet u hiervan een aantal toepassingen. Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar iets anders? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom tegenover het Willem-II stadion in Tilburg. Al ruim 85 jaar lang zijn wij als ‘familiebedrijf’ actief als interieur glasbedrijf.

04

Frank Donders Schilderwerken
Actief in Diessen
Tel: 06-53234878

 Tilburg
(+12km)

04

Extra informatie:
Glas Wij zetten glas voor nieuwbouw en renovatie woningen en bedrijfspanden.

05

Van Geffen Schilders- & Afwerkingsbedrijf
Actief in Diessen
Tel: 06-21281947

 Tilburg
(+13km)

05

Extra informatie:
Vervanging ruitschade Beschadigde ruiten kunnen wij voor u inmeten en vervangen. Wij zetten er voor u een nieuw raam in en schilderen vervolgens de kozijnen. Wij plaatsen enkel, dubbel en veiligheidsglas van diverse afmetingen. Professioneel advies Voor een goed advies en een gedetailleerde offerte dien je de situatie ter plekke te bekijken. Daarom komen wij eerst vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken.

06

Schildersbedrijf Hagen van Berkel
Actief in Diessen
Tel: 013-4551484

 Tilburg
(+14km)

06

Certificering / branche organisatie:
FOSAG VCA* VCA** BHV Ipaf AF-Erkend Specialist VvE van VvE-Belang

Extra informatie:
Kwaliteit komt met schilderwerk van Hagen van Berkel in alle opzichten beter uit de verf! Dat geldt vanaf de eerste voorbespreking tot en met de definitieve oplevering en nazorg. U kunt rekenen op een deskundig advies over kleur en toepassing, en op een professionele uitvoering met hoogwaardige verfsystemen. De garantie spreekt voor zich: minimaal twee jaar op het buitenwerk en maximaal vier jaar op het binnenwerk.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Diessen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Diessen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×