logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Boxtel


Overzicht glaszetters Boxtel

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf J van Kleef & ZN
Salmstraat 87, Boxtel
Tel: 06 538 437 14
Jaren werkzaam: 40 jaar
3
werknemers

 Boxtel
(+1km)

01

Extra informatie:
24 uurs Glasschadeherstelservice in Boxtel en omgeving Heeft u te maken met glasschade? Dan wilt u dit uiteraard zo snel mogelijk laten herstellen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor uw glasschadeherstel. Schakel ons in en wij komen bij u langs om uw beglazing snel en vakkundig te herstellen of te vervangen. Zo kunt u gewoon doorgaan met uw werkzaamheden of uw woning met een gerust hart verlaten.

02

Joosten Glasservice
van Merheimstraat 1/5, Boxtel
Tel: 06-47660644

 Boxtel
(+1km)

02

Extra informatie:
MILIEUVRIENDELIJK GLASSCHADEHERSTEL Glasschade en woont u in Boxtel, Esch, St. Michielsgestel, Liempde, Olland van Gemonde? Ons bedrijf is binnen een paar kilometer van uw woning gevestigd en we zijn er binnen geen tijd. Dagelijks zien we busjes van glaszetbedrijven die 20 tot 40 km verderop zijn gevestigd om in onze omgeving een glasschade op te meten … en nog een keer terug komen om het glas te plaatsen.

03

Glas- en Schilderwerken Boxtel
De Blauwverver 28, Boxtel
Tel: 06-54654072
Jaren werkzaam: 21 jaar
2
werknemers

 Boxtel
(+2km)

03

Extra informatie:
GLAS EN SCHILDERWERKEN BOXTEL v.o.f. is een klein bedrijf van René en Petrojan Verhoeven met ervaring in glaswerkzaamheden en traditioneel binnen- en buiten schilderwerk. Wij staan garant voor kwaliteit, een uitstekende service en tevreden klanten. Als GLAS EN SCHILDERWERKEN BOXTEL gaan wij niet voor de laagste prijs, wij gaan voor kwaliteit!

04

Van Weert Schilderwerken
Van Salmstraat 105, Boxtel
Tel: 06 531 194 64

 Boxtel
(+1km)

04

Extra informatie:
Glasservice Boxtel Woont u in Boxtel of omgeving en heeft u een glaszetter nodig? Dan bent u op het goede adres. Door Glasservice Boxtel wordt u vakkundig geholpen. Onze glaszetters hebben reeds jarenlange ervaring. Wij staan voor u klaar voor glasreparaties, maar helpen u bijvoorbeeld ook graag met het vervangen van enkel glas met Hr++ isolatieglas.

05

Leenderts Glaszettersbedrijf - Glashandel V.O.F.
Actief in Boxtel
Tel: 06 – 12721048
Jaren werkzaam: 38 jaar
2
werknemers

 Sint-oedenrode
(+6km)

05

Extra informatie:
Leenderts Glaszettersbedrijf en Glashandel BV, gevestigd in St Oedenrode al 25 jaar Uw glaszetter. Wij gaan voor service en kwaliteit, en hebben een glasheldere kijk voor al Uw wensen op glasgebied. U bent bij ons op het juiste adres voor glasreparaties, glas renovatie, nieuwbouw en interieur beglazing. Tevens kunt U bij ons terecht voor nieuwe ramen, deuren en kozijnen. 25 jaar ervaring Leenderts Glaszettersbedrijf en Glashandel BV, gevestigd in St Oedenrode al 25 jaar Uw glaszetter.

06

v.d. Bruggen Schilders
Actief in Boxtel
Tel: 073-6563746
Jaren werkzaam: 46 jaar
7
werknemers

 Vught
(+7km)

06

Certificering / branche organisatie:
OnderhoudNL ISO normering ja AF-erkening

Extra informatie:
De schilders- en afwerkingsbedrijven van Van der Bruggen zijn actief voor opdrachtgevers in de utiliteitsbouw, renovatie, woning- en particuliere bouw. Open, met concurrerende offertes en duidelijke prijsafspraken. Deze werkzijze biedt u de zekerheid van absoluut vakwerk en oplevering volgens overeenkomst. Wij hebben natuurlijk ook een glasservice om zo compleet mogelijk diensten te kunnen aanleveren.


Glaszetters Boxtel

Als je glas wilt laten plaatsen in Boxtel, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glasbedrijven: Begin met het zoeken naar glasbedrijven in Boxtel. Je kunt online zoeken naar glaszetters in de regio Boxtel of lokale bedrijvengidsen raadplegen. Vraag ook aan vrienden, familie of buren of ze aanbevelingen hebben voor betrouwbare glasbedrijven.

Neem contact op en vraag om een offerte: Neem contact op met de geselecteerde glasbedrijven en vraag om een offerte voor het plaatsen van het glas. Zorg ervoor dat je alle details van het gewenste glaswerk duidelijk communiceert, zoals het type glas, de afmetingen en eventuele speciale vereisten. Dit helpt het glasbedrijf om een nauwkeurige offerte op te stellen.

Vergelijk offertes: Ontvang offertes van verschillende glasbedrijven en vergelijk ze op basis van prijs, kwaliteit en eventuele extra services die ze aanbieden. Lees ook recensies en vraag om referenties om de ervaring en reputatie van het bedrijf te beoordelen.

Kies een glasbedrijf: Na het vergelijken van de offertes kun je een glasbedrijf kiezen dat aan jouw eisen voldoet. Neem contact op met het gekozen bedrijf en plan een afspraak voor het plaatsen van het glas.

Bespreek de details: Tijdens de afspraak kun je de details van het project bespreken, zoals de exacte plaatsing, het tijdschema en eventuele andere vereisten. Het glasbedrijf kan je ook adviseren over de beste glasopties op basis van jouw behoeften.

Afspraak voor installatie: Maak een afspraak voor de installatie van het glas. Zorg ervoor dat je aanwezig bent op het afgesproken tijdstip, zodat het glasbedrijf toegang heeft tot de locatie en het werk kan uitvoeren.

Betaling en afronding: Na de installatie zal het glasbedrijf je informeren over de betaling. Zorg ervoor dat je eventuele vragen of zorgen bespreekt voordat je de betaling voltooit. Als je tevreden bent met het geleverde werk, kun je de betaling voltooien en de afronding van het project bevestigen.

LET OPLet op: Vergeet niet om de specifieke richtlijnen en procedures van het gekozen glasbedrijf te volgen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Boxtel of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Boxtel en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×