logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Helmond


Overzicht glaszetters Helmond

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Evers & Evers Glas
Zuiddijk 26, Helmond
Tel: 0492-523236
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Helmond
(+3km)

01

Extra informatie:
Glashandel en glasmontage: Evers & Evers Glas Evers & Evers Glas en Interieurglas is sinds 2004 dé specialist op het gebied van glas. Onze glashandel is gevestigd aan de Zuiddijk 26 in Helmond. Wij doen veel meer dan de glaszetter in een glashandel. Onze lat ligt hoog, alleen het beste is goed genoeg. Onder leiding van Marcel Evers ontwikkelde het bedrijf zich van een 100% glas in lood bedrijf naar een bedrijf dat alles kan én doet op het gebied van glas.

02

Martin Glasbewerking bv
Buitendijk 1, Helmond
Tel: 0492-543514
Jaren werkzaam: 15 jaar
4
werknemers

 Helmond
(+2km)

02

Extra informatie:
Martin Glas Groothandel, sinds 1820 Martin Glas voorziet het zuiden van ons land al bijna twee eeuwen lang van hoogwaardige glasoplossingen. Standaard oplossingen of specifiek maatwerk, altijd gepaard met deskundige voorlichting en gericht advies. Vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Helmond bedienen we als groothandel in glas een gestaag uitbreidende kring van opdrachtgevers.

03

Wenthec Glas BV
Rooseindsestraat 17, Helmond
Tel: 0492-535891
Jaren werkzaam: 14 jaar
1
werknemer

 Helmond
(+2km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Wenthec Glas BV Wenthec Glas BV is gespecialiseerd in maatwerk van alle glasproducten. Dit in combinatie met onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om op al uw vragen een passend antwoord te geven. En zo samen met u uw glaswensen in vervulling te laten gaan. Breng eens een bezoek aan onze showroom zodat u onder het genot van een kopje koffie de meest uiteenlopende glasproducten in een sfeervolle ambiance zelf kunt bekijken.

04

V.d. Akker - Glaszetters & glashandel
Wolfstraat 162, Helmond
Tel: 0492 - 536 432

 Helmond
(+1km)

04

Extra informatie:
Na jaren in een dienstverband gewerkt te hebben is de heer Piet van den Akker in juni 1981 gestart met zijn eigen bedrijf onder de naam Vd Akker’s Glas- en Schilderwerken. Het bedrijf was gevestigd aan de Steenweg 58 te Helmond in een van de "Rust Roest” huizen. De opslag van de verfmaterialen vond plaats in de berging achter het huis en voor de glasopslag werd een loods gehuurd aan de Schoolstraat te Helmond.

05

Driessen Glas BV
Panovenweg 31, Helmond
Tel: 0492-553388
Jaren werkzaam: 89 jaar
15
werknemers

 Helmond
(+3km)

05

Extra informatie:
De basis Geert Driessen Glas Zichtbare Kwaliteit in Maatwerk. Ruim 15 jaar ervaring in de glasbranche De kennis Mogelijkheden en oplossingen binnen de nu geldende veiligheidsvoorschriften De producten Exclusieve glasproducten uit kwalitatief hoogwaardig materiaal zoals -GLAZEN DEUREN EN PUIEN -GLAZEN DOUCHEDEUREN EN CABINES ...

06

S&D Glas- en Schilderwerken
Dierdonklaan 60, Helmond
Tel: 06-41092448
Jaren werkzaam: 7 jaar
2
werknemers

 Helmond
(+3km)

06

Extra informatie:
S & D Glas en Schilderwerken is een schilders en afwerkingsbedrijf dat gevestigd is in Helmond. Wij zijn gespecialiseerd in het duurzaam vastgoed onderhoud zowel aan als in onroerend goed van particulieren, bedrijven, kantoren en instellingen. S&D glas en schilderwerken is een bedrijf met kwaliteit, flexibiliteit en service. Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers is voor ons van groot belang en zorgt voor een open en prettige samenwerking.

07

Schildersbedrijf Wilbers BV
Rooseindsestraat 56, Helmond
Tel: 0492-538578

 Helmond
(+1km)

07

Extra informatie:
BEGLAZING & 24 UURS GLASSCHADE SERVICE Bent u op zoek naar een glaszetter of een specialist in glasherstel in of regio van Helmond? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

08

Velter Schilderwerken
Marshallstraat 18 F, Helmond
Tel: 06 22 73 21 94

 Helmond
(+1km)

08

Extra informatie:
Glas plaatsen In zowel nieuwe – als bestaande kozijnen leveren en plaatsen wij glas, zowel in figuurglas, gelaagd glas, brandwerend glas, en alles in enkel-en/of isolatieglas (HR++). Dus ook bij ruitbreuk of het geheel laten vervangen van het enkel glas door HR++ isolatieglas in uw woning, bent u bij ons aan het juiste adres.

09

Dusol Vastgoedonderhoud BV
Dorpsstraat 60, Helmond
Tel: 0492-543444

 Helmond
(+4km)

09

Extra informatie:
Deskundig glaszetten Door samen te werken met innovatieve glasfabrikanten leveren wij een groot aantal glasproducten voor zowel binnen als buiten. Er is warmtewerend, geluidswerend, gehard, isolerend, en zelfs verwarmbaar glas, allen volgens wettelijke voorschriften en normen. Wij geven deskundig advies over het gebruik van de juiste glassoort. Natuurlijk adviseren wij ook over het aanbrengen van ventilatievoorzieningen.

10

Manders Totaal schildersbedrijf
Lungendonk 9, Helmond
Tel: 0492 505101

 Helmond
(+2km)

10


Glaszetters Helmond

Als je glas wilt laten plaatsen in Helmond, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar lokale glaszetters: Begin door te zoeken naar glaszetters in Helmond. Je kunt online directories, zoekmachines of lokale bedrijvengidsen raadplegen. Vraag ook aan vrienden, familie of buren of ze aanbevelingen hebben.

Neem contact op voor een offerte: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag om een offerte voor het plaatsen van het glas. Geef de nodige informatie, zoals het type glas, de afmetingen en eventuele specifieke vereisten.

Vergelijk offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van het glas en de diensten die worden aangeboden. Let ook op eventuele extra kosten, garanties en referenties van eerdere klanten.

Kies een glaszetter: Kies een glaszetter die aan je verwachtingen voldoet en een redelijke prijs biedt. Neem contact met hen op om de details te bespreken, zoals de planning, betaling en eventuele andere vragen die je hebt.

Plan de afspraak: Maak een afspraak met de gekozen glaszetter om het glas te laten plaatsen. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over de datum, het tijdstip en andere specifieke instructies.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat het gebied waar het glas geplaatst moet worden vrij is van obstakels en meubilair. Indien nodig, verwijder gordijnen, jaloezieën of andere raambekleding.

Uitvoering van het werk: Op de afgesproken dag en tijd zal de glaszetter arriveren om het glas te plaatsen. Zorg ervoor dat je beschikbaar bent om toegang te geven tot het pand en eventuele vragen te beantwoorden.

Afronding: Na voltooiing van het werk, inspecteer het geplaatste glas zorgvuldig om er zeker van te zijn dat alles naar behoren is geïnstalleerd. Bespreek eventuele zorgen of vragen met de glaszetter voordat ze vertrekken.

Zorg ervoor dat je tijdens dit proces duidelijk communiceert met de gekozen glaszetter en eventuele vragen stelt die je hebt. Controleer ook of de glaszetter voldoet aan de relevante veiligheidsnormen en verzekerd is.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Helmond of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Helmond en omgeving staan momenteel 10 glaszetters vermeld.


×