logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Helmond


Overzicht glaszetters Helmond

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Evers & Evers Glas
Zuiddijk 26, Helmond
Tel: 0492-523236

 Helmond
(+3km)

01

Extra informatie:
Glashandel en glasmontage: Evers & Evers Glas Evers & Evers Glas en Interieurglas is sinds 2004 dé specialist op het gebied van glas. Onze glashandel is gevestigd aan de Zuiddijk 26 in Helmond. Wij doen veel meer dan de glaszetter in een glashandel. Onze lat ligt hoog, alleen het beste is goed genoeg. Onder leiding van Marcel Evers ontwikkelde het bedrijf zich van een 100% glas in lood bedrijf naar een bedrijf dat alles kan én doet op het gebied van glas.

02

Martin Glasbewerking bv
Buitendijk 1, Helmond
Tel: 0492-543514

 Helmond
(+2km)

02

Extra informatie:
Martin Glas Groothandel, sinds 1820 Martin Glas voorziet het zuiden van ons land al bijna twee eeuwen lang van hoogwaardige glasoplossingen. Standaard oplossingen of specifiek maatwerk, altijd gepaard met deskundige voorlichting en gericht advies. Vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Helmond bedienen we als groothandel in glas een gestaag uitbreidende kring van opdrachtgevers.

03

Wenthec Glas BV
Rooseindsestraat 17, Helmond
Tel: 0492-535891

 Helmond
(+2km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Wenthec Glas BV Wenthec Glas BV is gespecialiseerd in maatwerk van alle glasproducten. Dit in combinatie met onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om op al uw vragen een passend antwoord te geven. En zo samen met u uw glaswensen in vervulling te laten gaan. Breng eens een bezoek aan onze showroom zodat u onder het genot van een kopje koffie de meest uiteenlopende glasproducten in een sfeervolle ambiance zelf kunt bekijken.

04

V.d. Akker - Glaszetters & glashandel
Wolfstraat 162, Helmond
Tel: 0492 - 536 432

 Helmond
(+1km)

04

Extra informatie:
Na jaren in een dienstverband gewerkt te hebben is de heer Piet van den Akker in juni 1981 gestart met zijn eigen bedrijf onder de naam Vd Akker’s Glas- en Schilderwerken. Het bedrijf was gevestigd aan de Steenweg 58 te Helmond in een van de "Rust Roest” huizen. De opslag van de verfmaterialen vond plaats in de berging achter het huis en voor de glasopslag werd een loods gehuurd aan de Schoolstraat te Helmond.

05

Driessen Glas BV
Panovenweg 31, Helmond
Tel: 0492-553388

 Helmond
(+3km)

05

Extra informatie:
De basis Geert Driessen Glas Zichtbare Kwaliteit in Maatwerk. Ruim 15 jaar ervaring in de glasbranche De kennis Mogelijkheden en oplossingen binnen de nu geldende veiligheidsvoorschriften De producten Exclusieve glasproducten uit kwalitatief hoogwaardig materiaal zoals -GLAZEN DEUREN EN PUIEN -GLAZEN DOUCHEDEUREN EN CABINES ...

06

S&D Glas- en Schilderwerken
Dierdonklaan 60, Helmond
Tel: 06-41092448

 Helmond
(+3km)

06

Extra informatie:
S & D Glas en Schilderwerken is een schilders en afwerkingsbedrijf dat gevestigd is in Helmond. Wij zijn gespecialiseerd in het duurzaam vastgoed onderhoud zowel aan als in onroerend goed van particulieren, bedrijven, kantoren en instellingen. S&D glas en schilderwerken is een bedrijf met kwaliteit, flexibiliteit en service. Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers is voor ons van groot belang en zorgt voor een open en prettige samenwerking.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Helmond of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Helmond en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×