logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Boekel


Overzicht glaszetters Boekel

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Van Delst Glas en Schilderwerken
Wilhelminastraat 3, Boekel
Tel: 0492-321727
Jaren werkzaam: 16 jaar
9
werknemers

 Boekel
(+1km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Van Delst Glas- en Schilderwerken in Boekel. Onze deskundige vakmannen nemen uw schilderwerk, glaswerk, wandafwerking, spuitwerk en overige decoratie graag uit handen. Van grootschalige projecten tot kleine afwerking, bij Van Delst staat kwaliteit voorop. Naast het reguliere glas- en schilderwerk zijn wij ook gespecialiseerd in het aanbrengen van bijzondere verftechnieken en adviseren wij u graag over het behalen van het beste resultaat binnen uw planning en budget.

02

Timo Strijbosch Glas & Schilderwerken VOF
Elzen 10B, Boekel
Tel: 0413-820920

 Boekel
(+3km)

02

Extra informatie:
Glaszetter in Uden, Veghel, Oss en omgeving 24-uurs glasservice Een tweede specialisme van Timo Strijbosch Glas & Schilderwerken is de 24-uurs glasservice. Spoedeisende ruitvervanging, levering van speciaal glas zoals brandwerende beglazing en dubbelglas met hoog rendement, plaatsing, reparatie en interieurbewerking van glas. Ook hier leveren wij een totaalpakket voor woningen, bedrijfspanden en grootschalige projecten.

03

Verbruggen glas en schilderwerken
Tuinstraat 21, Boekel
Tel: 0492 - 700 283

 Boekel
(+1km)

03

Extra informatie:
Ruit stuk? 24 uurs service! Verbruggen Glas en Schilderwerken. Voor particulier en bedrijf. Door uw woning op tijd en op een goede manier in de verf te zetten verlengt u de levensduur van het houtwerk. Bij ons krijgt u uitgebreid verftechnisch advies, en wij adviseren u over verschillende kleurcombinaties. Ook voor binnen schilderwerk staan wij voor uw klaar. Wij werken o.a. met de voglende merken: Sigma, Sikkens en Boonstoppel.

04

Maurice van Moorsel schilderwerken
Dotterbloem 29, Boekel
Tel: 0492-325253

 Boekel
(+1km)

04

Extra informatie:
Beglazing Het aanbod in verschillende soorten glas is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar ook gestelde veiligheidsnormen en plaatsing voorschriften worden nog steeds verder aangescherpt. Het adviseren en toepassen van de juiste soort glas, het inmeten en natuurlijk ook het plaatsen is bij Maurice van Moorsel in goede handen. Over de verschillende glassoorten met hun eigenschappen kan ik u uitgebreid informeren.

05

Claassen Schilderwerken
Actief in Boekel
Tel: 0413-264042
Jaren werkzaam: 16 jaar
25
werknemers

 Uden
(+7km)

05

Certificering / branche organisatie:
ISO normering ISO 9001-2000 VCA AF erkend Planbuilding

Extra informatie:
Claassen Schilderwerken in Uden verzorgt nieuwbouw- en onderhoudsschilderwerk ten behoeve van utiliteits- en woningbouw en daarnaast hebben we ons gespecialiseerd in beglazing en wandafwerking. Sinds 1 januari 2002 beschikt Claassen schilderwerken ook over een eigen onderhoudsbedrijf: Claassen Service Center. Met deze divisie bieden wij alle soorten onderhoud en reparaties aan (huur)woningen en bedrijven in de breedste zin van het woord.

06

Dege Schilderwerken
Actief in Boekel
Tel: 06-53278805

 Veghel
(+9km)

06

Extra informatie:
Beglazing Wij plaatsen enkelglas, decoratief glas, Isolatieglas, veiligheidsglas, brandwerende beglazing en leveren ook spiegels. Brandwerendglas: Brandwerende beglazing verhoogt de veiligheid Naast brandwerende verf of brandwerende coating is brandwerende beglazing een prima mogelijkheid om de brandveiligheid van gebouwen te verhogen. Degeglasservice helpt u hierbij. Wij hebben jarenlange ervaring met brandwerende beglazing en kunnen u dus optimaal van dienst zijn.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Boekel of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Boekel en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×