logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Limburg > Kerkrade


Overzicht glaszetters Kerkrade

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glass Inside Limburg
Wiebachstraat 29c, Kerkrade
Tel: 045 5417141
Jaren werkzaam: 15 jaar
5
werknemers

 Kerkrade
(+4km)

01

Extra informatie:
Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatisch schuivende glazen deuren en designdeuren toe. Glazen wanden, inloopdouches en al dan niet verwarmde spiegels. Beloopbaar glas, glazen balustrades, werkbladen van glas en nog veel meer. Gehard en of gelaagd, dus veilig. Op maat geleverd en vakkundig geplaatst. Overal in Nederland.

02

Glas Parkstad
Marktstraat 35/37, Kerkrade
Tel: 045-5463955

 Kerkrade
(+1km)

02

Certificering / branche organisatie:
Glas Branche Organisatie VCA Nederland

Extra informatie:
Wij zijn een representatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen van alle soorten glas. blank en gekleurd floatglas in alle diktes -gezandstraald glas -geslepen glas / facet -alle soorten figuurglas -glas in lood -veiligheidsglas in alle diktes -spiegels, raamventilatoren en ventilatieroosters -alle soorten isolatieglas Glashandel Parkstad is als glasspecialist een echte allrounder met veel ervaring.

03

Kelleners Glasdesign
Wiebachstraat 8/A, Kerkrade
Tel: 045-5610570
Jaren werkzaam: 2 jaar
5
werknemers

 Kerkrade
(+4km)

03

Extra informatie:
Ons bedrijf is gegroeid, de showroom werd te klein, net zoals de opslag en de werkplaats. Na grondig zoeken hebben we een schitterend nieuw pand gevonden alwaar we u, met nog meer plezier en vanzelfsprekend met dezelfde persoonlijke inzet en service, nóg beter van dienst zullen zijn! Komt u snel eens kijken in onze showroom.

04

Augenbroe Glas BV
Actief in Kerkrade
Tel: 045-5452250
Jaren werkzaam: 15 jaar

 Eygelshoven
(+4km)

04

Extra informatie:
Augenbroe Glas BV is gespecialiseerd in grote woning - utiliteitsprojecten. Wij leveren alle soorten glas tegen zeer scherpe prijzen; Hardglas - Glazen balkonschermen - Beloopbaar glas - Kogelwerend glas - Inbraakwerend glas - Brandwerende beglazing - Glazen vliesgevels - Zonwerend glas – Dakbeglazing - Alle soorten isolatieglas.

05

Glashandel van ooyen
Actief in Kerkrade
Tel: 045 – 5311413
Jaren werkzaam: 14 jaar
12
werknemers

 Landgraaf
(+4km)

05

Extra informatie:
24 uur Glasservice Vakmanschap, kwaliteit en innovatie sinds 1937… Onze glasservice is vanaf haar eerste levensdagen meteen voorzien van een dag- en nachtservice. Deze dag en nachtservice was ontstaan als zijnde een extra service naar onze klanten toe. Wij zijn er zeer trots op dat wij in onze regio (regio zuid...

06

van Emmerik Schilderwerken
Actief in Kerkrade
Tel: 045-5311423
Jaren werkzaam: 20 jaar
1
werknemer

 Landgraaf
(+5km)

06

Extra informatie:
Wij verzorgen naast binnen- en buitenschilderwerk ook al uw glaswerk Glaszetten is bij ons een volwaardige discipline. Of het nu een klein raampje voor uw schuur of de complete beglazing van uw nieuwe woning betreft, u bent bij ons aan het juiste adres. Ook helpen wij u graag met adviezen over de mogelijkheden om energie te besparen door het plaatsen van het juiste glas.


Glaszetters Kerkrade

Als je ruiten wilt laten plaatsen in Kerkrade, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Kerkrade. Je kunt dit doen door online te zoeken naar glaszetters in Kerkrade of door aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie of buren die mogelijk vergelijkbare diensten hebben gebruikt. Je kunt ook lokale bedrijvengidsen raadplegen.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag offertes aan voor het plaatsen van de ruiten. Zorg ervoor dat je de benodigde informatie verstrekt, zoals het aantal ramen dat moet worden geplaatst, de afmetingen van de ramen en eventuele speciale vereisten.

Vergelijk prijzen en diensten: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van de prijs, de kwaliteit van het glas dat wordt gebruikt, de garanties die worden geboden en de ervaring en reputatie van de glaszetters. Dit kan je helpen de beste keuze te maken.

Kies een glaszetter: Selecteer de glaszetter die het beste aan je behoeften voldoet. Neem contact met hen op om verdere details te bespreken, zoals de planning, de betalingsvoorwaarden en eventuele andere specifieke vereisten.

Afspraak maken en ruiten plaatsen: Maak een afspraak met de gekozen glaszetter om de ruiten te laten plaatsen. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over de datum, tijd en andere relevante details.

LET OPLet op: Vergeet niet om eventuele lokale regelgeving en vergunningseisen te raadplegen die van toepassing kunnen zijn in Kerkrade.

Houd er rekening mee dat deze stappen algemene richtlijnen zijn en dat het altijd goed is om je eigen onderzoek te doen en je persoonlijke voorkeuren te overwegen bij het kiezen van een glaszetter.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Kerkrade of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Kerkrade en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×