logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Malden


Overzicht glaszetters Malden

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Decorama Glas & Graveerservice
De Hoge Brug 24-A, Malden
Tel: 024-6758 758

 Malden
(+1km)

01

02

Seuren Glasservice
Actief in Malden
Tel: 024-3231010

 Nijmegen
(+5km)

02

Extra informatie:
Seuren particulieren en bedrijven, Voor particulieren, bedrijven, en winkels is Seuren glasservice snel ter plaatse. Al onze auto’s zijn uitgerust met GPS lokatiebepaling, de modernste gereedschappen en een ruime sortering glas zodat in de meeste gevallen gelijk tot herstel kan worden overgegaan. Lukt dit niet dan wordt er een deugdelijke (nood)voorziening getroffen om verdere schade of letsel te voorkomen.

03

Glas- en schildersbedrijf Rick Wijnen
Actief in Malden
Tel: 06 – 22281495

 Nijmegen
(+6km)

03

Extra informatie:
Welkom bij glas- en schildersbedrijf Rick Wijnen! Op onze site geven we een indruk van onze diensten en onze aanpak. Ons bedrijf is jong, enthousiast, groeiend en onderdeel van een sterk netwerk. Wij werken met de beste materialen en gekwalificeerde vakmensen. Kortom, elk project kunt u met vertrouwen bij ons neerleggen. Vraag gerust een offerte aan, u zult positief verbaasd zijn over onze prijzen.

04

Schildersbedrijf Friederichs Nijmegen BV
Actief in Malden
Tel: 024-3791187
Jaren werkzaam: 76 jaar
2
werknemers

 Nijmegen
(+7km)

04

Extra informatie:
Schildersbedrijf Friederichs Nijmegen BV: werkt aan het visitekaartje van elk gebouw Schilderwerk is het visitekaartje van elk gebouw. Of het nu gaat om een particuliere woning of om een bedrijfspand. Friederichs Schilderwerken in Nijmegen doet het allemaal! Want een pand dat goed in de verf zit oogt vitaal, energiek en straalt vertrouwen uit. En dat is niet het enige. Een strakke afwerking verlengt bovendien de levensduur van het geschilderde materiaal.

05

Leenders Glas in Lood BV
Actief in Malden
Tel: 024 684 15 55

 Nijmegen
(+8km)

05

Extra informatie:
Welkom bij Leenders Glas in Lood Glas in lood geeft al eeuwenlang zoveel kleur en sfeer aan een interieur. Wij zijn er al meer dan 90 jaar van in de ban. Al ons werk is uniek en wordt met passie en op ambachtelijke wijze vervaardigd. U kunt bij ons terecht voor: -vervaardiging en reparatie van ieder glas...

06

Gerrits Glas- en Schilderwerken
Actief in Malden
Tel: 024-3605153
Jaren werkzaam: 19 jaar
7
werknemers

 Wijchen
(+9km)

06

Extra informatie:
Ervaring met glaswerk Voor al uw glaswerk bent u bij Gerrits Glas- & Schilderwerken aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in zowel het leveren als het zetten van Glas. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ook een adviserende rol voor u innemen. U bent verzekerd van perfect opgeleverd maatwerk van alle soorten glas. Onze klanten zijn zeer divers: van particulieren tot kastelen en van overheden tot kerken of scholen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Malden of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Malden en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×