logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Limburg > Weert


Overzicht glaszetters Weert

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Pro Glas
Celsiusstraat 1, Weert
Tel: 0495-542463
Jaren werkzaam: 36 jaar
13
werknemers

 Weert
(+3km)

01

Certificering / branche organisatie:
GBO

Extra informatie:
Proglas Glashandel op het industrieterrein "Kampershoek" in Weert heeft in haar bestaan een niet meer weg te denken positie in de glasbranche verworven. Vanaf het begin streeft Pro Glas naar flexibiliteit op het gebied van het leveren en monteren van alle soorten beglazingen. Aannemers, schilders, timmerbedrijven, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht.

02

Schildersbedrijf Smeets Steyvers
Tobbersdijk 6, Weert
Tel: 06-11380755

 Weert
(+3km)

02

Extra informatie:
Glas zetten Glas zetten kunnen de meeste mensen niet zelf, laat ons het daarom doen! Glas zetten is een grote klus die de meeste mensen niet zelf uit kunnen voeren, wij kunnen dit wel en we doen dit ook graag voor u.

03

Glasservice Nederweert
Actief in Weert
Tel: 06-22941132

 Nederweert
(+5km)

03

Extra informatie:
GLASSERVICE NEDERWEERT Glasservice Nederweert is een familiebedrijf met ondertussen meer dan twintig jaar ervaring. De heer Pijnenburg is samen met zijn zoon de drijvende kracht achter dit glaszetters bedrijf. Echter is glaszetten tegenwoordig zoveel meer dan alleen het plaatsen van glas. Glasservice Nederweert biedt een volledig pakket wanneer het om glas gaat, van een glaszetter voor nieuwbouwprojecten tot renovatie van glas in historische panden en snel herstel bij schade aan uw ruiten.

04

Buys Glashandel
Actief in Weert
Tel: 0495-561682
Jaren werkzaam: 37 jaar
15
werknemers

 Stramproy
(+6km)

04

Certificering / branche organisatie:
VCA

Extra informatie:
Buysglas is al jarenlang een begrip in Weert en omgeving als het om glas gaat. Of het nu om enkel, dubbel, gehard of gelaagd glas gaat, bij Buys bent u aan het goede adres. Naast de verkoop van diverse soorten glas kunt u ons ook voor plaatsing en montage inschakelen. Ons team bestaat geheel uit professionals met jaren van praktijkervaring.

05

K&B schilder- en onderhoudsbedrijf
Actief in Weert
Tel: 06-16100336

 Someren
(+15km)

05

06

Van Heugten Glas & Kozijnen
Actief in Weert
Tel: 0493 49 65 38
Jaren werkzaam: 34 jaar
1
werknemer

 Someren
(+16km)

06

Extra informatie:
van Heugten Glas en Kozijnen Alles op het gebied van kunststof en aluminium kozijnen, draai-kiep-ramen, tuindeuren, voordeuren, schuifpuien, serres en insectenhorren dat is wat van Heugten glas en kozijnen te bieden heeft. Al meer dan 30 jaar! Vakmanschap en nauw contact met de klant zijn de handelsmerken.


Glaszetters Weert

Als je ruiten wilt laten plaatsen in Weert, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Weert. Je kunt dit doen door online te zoeken naar glaszetters in Weert of door aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie of buren die mogelijk vergelijkbare diensten hebben gebruikt. Je kunt ook lokale bedrijvengidsen raadplegen.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag offertes aan voor het plaatsen van de ruiten. Zorg ervoor dat je de benodigde informatie verstrekt, zoals het aantal ramen dat moet worden geplaatst, de afmetingen van de ramen en eventuele speciale vereisten.

Vergelijk prijzen en diensten: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van de prijs, de kwaliteit van het glas dat wordt gebruikt, de garanties die worden geboden en de ervaring en reputatie van de glaszetters. Dit kan je helpen de beste keuze te maken.

Kies een glaszetter: Selecteer de glaszetter die het beste aan je behoeften voldoet. Neem contact met hen op om verdere details te bespreken, zoals de planning, de betalingsvoorwaarden en eventuele andere specifieke vereisten.

Afspraak maken en ruiten plaatsen: Maak een afspraak met de gekozen glaszetter om de ruiten te laten plaatsen. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over de datum, tijd en andere relevante details.

LET OPLet op: Vergeet niet om eventuele lokale regelgeving en vergunningseisen te raadplegen die van toepassing kunnen zijn in Weert.

Houd er rekening mee dat deze stappen algemene richtlijnen zijn en dat het altijd goed is om je eigen onderzoek te doen en je persoonlijke voorkeuren te overwegen bij het kiezen van een glaszetter.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Weert of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Weert en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×