logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Weert


Overzicht glaszetters Weert

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Pro Glas
Celsiusstraat 1, Weert
Tel: 0495-542463

 Weert
(+3km)

01

Certificering / branche organisatie:
GBO

Extra informatie:
Proglas Glashandel op het industrieterrein "Kampershoek" in Weert heeft in haar bestaan een niet meer weg te denken positie in de glasbranche verworven. Vanaf het begin streeft Pro Glas naar flexibiliteit op het gebied van het leveren en monteren van alle soorten beglazingen. Aannemers, schilders, timmerbedrijven, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht.

02

Glasservice Nederweert
Actief in Weert
Tel: 06-22941132

 Nederweert
(+5km)

02

Extra informatie:
GLASSERVICE NEDERWEERT Glasservice Nederweert is een familiebedrijf met ondertussen meer dan twintig jaar ervaring. De heer Pijnenburg is samen met zijn zoon de drijvende kracht achter dit glaszetters bedrijf. Echter is glaszetten tegenwoordig zoveel meer dan alleen het plaatsen van glas. Glasservice Nederweert biedt een volledig pakket wanneer het om glas gaat, van een glaszetter voor nieuwbouwprojecten tot renovatie van glas in historische panden en snel herstel bij schade aan uw ruiten.

03

Buys Glashandel
Actief in Weert
Tel: 0495-561682

 Stramproy
(+6km)

03

Certificering / branche organisatie:
VCA

Extra informatie:
Buysglas is al jarenlang een begrip in Weert en omgeving als het om glas gaat. Of het nu om enkel, dubbel, gehard of gelaagd glas gaat, bij Buys bent u aan het goede adres. Naast de verkoop van diverse soorten glas kunt u ons ook voor plaatsing en montage inschakelen. Ons team bestaat geheel uit professionals met jaren van praktijkervaring.

04

Van Heugten Glas & Kozijnen
Actief in Weert
Tel: 0493 49 65 38

 Someren
(+16km)

04

Extra informatie:
van Heugten Glas en Kozijnen Alles op het gebied van kunststof en aluminium kozijnen, draai-kiep-ramen, tuindeuren, voordeuren, schuifpuien, serres en insectenhorren dat is wat van Heugten glas en kozijnen te bieden heeft. Al meer dan 30 jaar! Vakmanschap en nauw contact met de klant zijn de handelsmerken.

05

Wimmer Glas Projecten B.V.
Actief in Weert
Tel: 0475 - 386 115

 Haelen
(+18km)

05

Extra informatie:
Mogelijkheden binnen en buiten De mogelijkheden met glas zijn eindeloos! Zeker bij Wimmer Glas. Wij hebben ervaring met de meest uiteenlopende toepassingen, die we niet alleen zorgvuldig (laten) maken, maar ook nog eens perfect monteren. In één bezoek, alles geregeld! Weet je waar we écht heel goed in zijn? -Isolatieglas monteren in nieuwbouw. -Enkel glas vervangen door isolatieglas in bestaande kozijnen.

06

B. Cuypers Glas & Schildersbedrijf B.V.
Actief in Weert
Tel: 040-2046273

 Valkenswaard
(+20km)

06

Extra informatie:
Wie zijn wij? B Cuypers BV Glas- en Schildersbedrijf is opgericht in 1994 en sinds 1995 is ons bedrijf zowel voor het glas als voor de schilderwerkzaamheden AF erkend geworden en heeft zich in de loop der jaren bewezen om zich als een goed en kwalitatief bedrijf te profileren. Sinds 1 januari 2014 is onze rechtsvorm gewijzigd in een V.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Weert of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Weert en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×