logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zwolle


Overzicht glaszetters Zwolle

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Boer Glas
Baileystraat 9, Zwolle
Tel: 038-4600022

 Zwolle
(+4km)

01

Extra informatie:
Boer Glas... al 40 jaar een vertrouwd adres voor glas en glastoepassingen. Mede door onze ervaring en passie voor het vak streven wij naar perfectie en een prachtig eindresultaat. Boer Glas uw leverancier voor glas, spiegels, isolatieglas, hardglazen deuren en puien, glazen tafels, beslag, verlichting, folies, plexiglas, glas in lood en meer...veel meer! Benieuwd naar alle INs en OUTs van glas? Bezoek onze showroom, bel of e-mail ons.

02

Schildersbedrijf Polat
Willemsvaart 12, Zwolle
Tel: 038-7851563

 Zwolle
(+2km)

02

Extra informatie:
Schildersbedrijf Polat, binnen- en buitengewoon goed! Vakmanschap en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Schildersbedrijf Polat staat erom bekend dat zij zeer nauwkeurig en precies werken. Maar ook voor: - onderhoudsschilderwerk - wandafwerkingen - glasservice - houtrotsanering - kleuradvisering

03

van Dijk Schildersbedrijf
Curieweg 4, Zwolle
Tel: 038-4654343

 Zwolle
(+3km)

03

Certificering / branche organisatie:
AF erkend

Extra informatie:
Over ons Van Dijk Schilders is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar Zwolse geschiedenis. In 1963 opgericht door Evert, in 1985 overgenomen door Frans en inmiddels wordt het bedrijf geleid door de derde generatie in de persoon van Casper van Dijk. Er werken 20 enthousiaste schilders bij Van Dijk: vakmensen met uiteenlopende specialiteiten en ervaringen. Zo is Pietje heel goed in behangen en vindt Klaasje precisiewerk zoals glaszetten het leukst.

04

Klappe Schildersbedrijf
Baileystraat 7, Zwolle
Tel: 038-4653225

 Zwolle
(+4km)

04

Certificering / branche organisatie:
AF erkend schilder glaszetter en wandafwerkingsbedrijf. FOSAG VCA Savantis: Erkend vakopleidingsbedrijf A&O Services: Rechten pensioenen etc.

Extra informatie:
Wij zijn een middelgroot schildersbedrijf dat al meer dan 80 jaar bekend staat om zijn allround vakmanschap. Onze vakmensen zijn zeer betrokken bij de onderneming, wat zich in de loop der jaren geuit heeft in een grote vaste klantenkring. De gedrevenheid en klantgerichtheid maakt onze onderneming tot een succes voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij zijn gespecialiseerd in het totaal-onderhoud van uw woning, kantoor, winkel of bedrijfsunit.

05

Glasbedrijf de Jonge & Zn B.V.
Amperestraat 19, Zwolle
Tel: 038-4215498

 Zwolle
(+4km)

05

Certificering / branche organisatie:
AF-erkend

Extra informatie:
Glasbedrijf De Jonge & Zn is een familiebedrijf. Sinds 1936 is de familie De Jonge gevestigd in de Zwolse wijk Assendorp. Pionier Nico de Jonge begon samen met zijn vrouw een winkel in glas, verf en behang. Toen zoon Ton de Jonge in 1970 het bedrijf overnam, specialiseerde De Jonge zich op glas. In 2002 is het bedrijf omgedoopt tot een V.

06

Salet Verbetert Vastgoed B.V.
Paxtonstraat 25, Zwolle
Tel: 038 - 421 62 69

 Zwolle
(+5km)

06

Certificering / branche organisatie:
FOSAG Repair Care international Savantis Erkend leerbedrijf TNO

Extra informatie:
Salet BV Schildersbedrijf is een professionele organisatie die u alles kan bieden op het gebied van klein- en grootonderhoud. Uw verwachtingen en mogelijkheden vormen hierbij het uitgangspunt waarop wij ons advies afstemmen. Moderne technologiën gaan moeiteloos samen met ambachtelijke schilderstechnieken en gedegen vakmanschap.

07

Bruens Glasmontage
Baileystraat 8/A, Zwolle
Tel: 06-11363107

 Zwolle
(+4km)

07

Extra informatie:
Glasmontage Bruens Uw vakman voor het leveren en professioneel plaatsen van glas. Ook voor projecten!

08

Schildersbedrijf Groen
Struweelstraat 23, Zwolle
Tel: 06-10 89 78 55

 Zwolle
(+4km)

08

Extra informatie:
Glas- en Schildersbedrijf Groen in Zwolle neemt alle zorg uit handen als het gaat om binnen- en buiten schilderwerk. Naast onze schilderskwaliteiten zijn wij mede gespecialiseerd in alle technieken van behangen en het plaatsen van glas. Door jarenlange ervaring en passie voor het schildersvak, zijn wij uitgegroeid tot een gerenomeerd bedrijf in de regio. Glas- en schildersbedrijf Groen vertaalt uw wensen in een prachtig resultaat.

09

de Glasservice Express
Graham Bellstraat 6, Zwolle
Tel: 038 465 97 00

 Zwolle
(+5km)

09

Extra informatie:
Zoekt u een glaszetter of glas in Zwolle of omgeving? De Glasservice-Express is een erkend glaszetbedrijf in de regio Zwolle en omstreken. Wij voeren uw opdrachten met zorg én met oog voor uw en onze veiligheid uit. Of het nu gaat om het plaatsen van isolerend en energiebesparend glas, schadeherstel of werkzaamheden aan een monumentaal pand, wij hebben er dé specialisten voor in huis.

10

Burgman Schilder & Glasbedrijf
Zoom 26, Zwolle
Tel: 06 29 54 60 69

 Zwolle
(+2km)

10

Extra informatie:
Specialist in glasherstel Schilder- en Glasbedrijf Burgman is gespecialiseerd in glasherstel en bijna alles wat men op het gebied van glas kan leveren en/of plaatsen.Met ruim 20 jaar ervaring garanderen wij vakwerk van betrokken professionals, die service hoog in het vaandel hebben staan. Het is voor Schilder- en Glasbedrijf Burgman een uitdaging om een project tot een goed eind te brengen en onze opdrachtgever tevreden te maken en te houden.

11

Kleen Schilderwerken
Mirteweg 29, Zwolle
Tel: 06-27143577

 Zwolle
(+4km)

11

Extra informatie:
Glaszetten Een oude ruit vervangen of aanbouw/ nieuwbouw: de glaszetter is gespecialiseerd in alle afmetingen glas. Dubbelglas of isolatieglas heeft een hoge isolatiewaarde en is niet alleen beter voor het milieu, maar ook kostenbesparend. Een raam kapot door een ongeval? Check dan eerst de glasverzekering op dekking.

12

Van Voorst Schilders
Hoenlostraat 3, Zwolle
Tel: 06-51054145

 Zwolle
(+5km)

12

Extra informatie:
Glas Van Voorst is een veelzijdige allround glaszetter. Een raam kapot? Wij vervangen hem snel. Bij verbouwing of nieuwbouw leveren en plaatsen we glas. We denken graag met u mee en leveren maatwerk, letterlijk en figuurlijk. Voor alle soorten glas Bij van Voorst kunt u terecht voor alle mogelijke soorten glas: HR glas (dubbelglas), veiligheidsglas, gehard glas, inbraakwerend glas, hardglazen deuren en spiegelglas.

13

Groeneveld & Zn Schilderwerken
Assendorperstraat 21, Zwolle
Tel: 038-4608442

 Zwolle
(+1km)

13

Extra informatie:
Glas Groeneveld & Zn. verzorgd alle denkbare werkzaamheden t.a.v. beglazingswerk. Voor iedere wens proberen wij met een pasklare en zo voordeling mogelijke oplossing te komen. Soorten glas Wij leveren en plaatsen o.a.: -Enkel glas -isolatieglas (hoogrendement, hoogrendement+, hoogrendement++) ...

14

Hartog Schilderwerken
Anijskruidweg 5, Zwolle
Tel: 038 4221719

 Zwolle
(+4km)

14

Extra informatie:
Glas Glas zetten is voor ons niet alleen maar het plaatsen van een ruit. We zijn schilders, dus we nemen ook de verantwoordelijkheid voor het aangrenzende schilderwerk. Vaak komen we bij het schilderwerk van een woning tegen dat de glaslatten weggerot zijn of dat er houtrot in de verstekken zit. Dit hoeft niet als de verstekken gekit en de sponningen plus glaslatten eerst goed in de grondverf gezet worden.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Zwolle of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zwolle en omgeving staan momenteel 14 glaszetters vermeld.


×