logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Beuningen (OV)


Overzicht glaszetters Beuningen (OV)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Keizer Schilderwerken
Foksweg 11, Beuningen
Tel: 06 50537176
Jaren werkzaam: 30 jaar
2
werknemers

 Beuningen
(+1km)

01

Extra informatie:
Het Nederlandse klimaat stelt het verfwerk vaak zwaar op de proef. Daarom: hoe beter de kwaliteit van de voorbewerking, hoe langer de verflaag optimaal beschermt. Een vakkundig schilder onderscheidt zich door kennis en maatwerk. Bij Keizer Schilderwerken bent u verzekerd van de juiste voorbereiding en een gegarandeerd goede afwerking. Keizer Schilderwerken heeft als schildersbedrijf een voorkeur voor het 'uitdagende schilderswerk': schilderswerk op ambachtelijke wijze.

02

Meinders Schilderwerken
Actief in Beuningen (OV)
Tel: 0541-354250
Jaren werkzaam: 92 jaar
6
werknemers

 Denekamp
(+3km)

02

Certificering / branche organisatie:
AF

Extra informatie:
Wij werken in de particuliere sector, tevens verwerken wij opdrachten van enkele bouwbedrijven. Tot onze klantenkring behoren verder enkele woonmaatschappijen alsmede diverse zakelijke opdrachtgevers en overige instellingen. Wij hebben zes vakbekwame schilders in dienst en één glaszetter die voor ons het glas plaatst in onderhanden nieuwbouwprojecten.

03

R.Nijhuis schilderwerken
Actief in Beuningen (OV)
Tel: 0541-353045

 Denekamp
(+4km)

03

Extra informatie:
Glaszetters In het geval van lekke of gebroken ruiten kunnen wij u van dienst zijn. Ook voor het vervangen van enkel glas, voor dubbel glas om uw energiekosten te besparen kunnen wij u een voorstel doen. Vraag naar de mogelijkheden met betrekking tot het vernieuwen van uw beglazing of het vervangen van breukruiten.

04

Snippe Schildersbedrijf
Actief in Beuningen (OV)
Tel: 0541 52 29 68

 Oldenzaal
(+6km)

04

Extra informatie:
Glaswerkzaamheden Een gebroken ruit komt Schildersbedrijf Snippe snel vervangen. Daarnaast ook allerlei ander glas op maat. Denk bijvoorbeeld aan een douchewand, scheidingswand of schuifdeuren. Wij kunnen voldoen aan de meest uiteenlopende wensen en doelen. Glaswerkzaamheden De voordelen van goed isolerend glas zijn bekend. Het houdt de warmte binnen en de kou buiten wat resulteert in een verlaging van energie gebruik en een verhoging in comfort.

05

Schildersbedrijf Scholten-Franke B.V.
Actief in Beuningen (OV)
Tel: 0541-515362

 Oldenzaal
(+8km)

05

Extra informatie:
Glaszetten Een van onze werkzaamheden is het repareren, vervangen en plaatsen van glas in de ruimste zin van het woord. Hierbij geldt ook weer; voornamelijk particulier werk, hoewel wij regelmatig voor grotere opdrachtgevers werken. Naast onze reparatie-service zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van alle soorten isolerend dubbelglas, ook in speciale uitvoeringen, zoals isolatieglas met glas-in-lood, hoogrendement-glas, zonwerend glas, gecoat glas, veiligheidsglas, isolatiegl

06

Van Mook Schilderwerken
Actief in Beuningen (OV)
Tel: 06 22 55 4008

 Losser
(+10km)

06

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Beuningen (OV) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Beuningen (OV) en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×