logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Losser


Overzicht glaszetters Losser

 
 
Glaszetter
Plaats
01

L.H. van der Woning Glas B.V.
Nijverheidstraat 1, Losser
Tel: 053 – 5384840

 Losser
(+2km)

01

Extra informatie:
L.H. van der Woning Glas B.V. is gespecialiseerd in het creëren van een breed scala aan glasproducten. Hierbij moet onder andere worden gedacht aan het leveren en monteren van hardglazen douchecabines en binnendeuren, glazen trappen en balustrades, volglazen schuifdeuren en scheidingswanden, maar ook standbouw en utiliteitsbouw. Ons bedrijf onderscheidt zich door uniek werk te leveren, alles op maat gemaakt, en korte levertijden te hanteren tegen concurrerende prijzen.

02

Het Glashuys
Actief in Losser
Tel: 06 536 88 246

 Enschede
(+6km)

02

Extra informatie:
Over Het GLAS Huys Het GLAS Huys biedt glasoplossingen op maat voor werk- en woonomgeving. Wij adviseren, leveren en monteren. Ook bieden we projectbegeleiding. Ons succes komt door jarenlange ervaring en een flinke portie Twente nuchterheid. We passen glas toe in zakelijke omgevingen zoals kantoren, maar ook bij u thuis. Glas is onze wereld: daardoor zijn we op de hoogte van de laatste trends en innovaties in de wereld van glas.

03

Schildersbedrijf Mellink Schilders
Actief in Losser
Tel: 053-4350779
Jaren werkzaam: 86 jaar
7
werknemers

 Enschede
(+8km)

03

Certificering / branche organisatie:
FOSAG

Extra informatie:
Een bekende naam in Oost-Nederland. Geen verwaande kwasten. Nuchter. Met beide benen op de grond. Maar wel kleurrijk. Dat bewijst bijvoorbeeld onze referentielijst. Bij elke opdracht schilderen we het u niet mooier af dan het is. Wij houden van duidelijkheid. Vooraf. Zodat u achteraf voor louter aangename verassingen komt te staan. Goed schilderen is een kunst zeggen we. Natuurlijk moet u dat niet al te letterlijk nemen.

04

Schildersbedrijf Twente BV
Actief in Losser
Tel: 053-4319818

 Enschede
(+9km)

04

Extra informatie:
Wij komen graag voor een gratis inspectie Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit bezoek voeren we een gratis inspectie uit en bespreken we uw wensen. Daarnaast vertellen we u meer over onze werkwijze en garantie. Vervolgens maken we een offerte op maat voor u. Ook deze is geheel vrijblijvend.

05

Allglas Veldman bv
Actief in Losser
Tel: 053 - 4282124

 Enschede
(+10km)

05

Extra informatie:
“Allglas Veldman BV is een begrip” Door de jaren heen hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd en kunnen wij verzekeraars, gemeentes, woningbouwverenigingen, aannemers, schilders, politie, beveiligingsbedrijven, architecten, en natuurlijk particulieren tot onze vaste klantenkring rekenen. Kwaliteit en goede service staan hoog in het vaandel binnen ons bedrijf.

06

Service Glasherstel OverGelder
Actief in Losser
Tel: 085 202 0611

 Enschede
(+12km)

06

Extra informatie:
Een kapotte ruit is al vervelend genoeg Service Glasherstel OverGelder is een glasservice-organisatie met een landelijke dekking in Nederland. Via onze eigen goed uitgeruste meldkamer worden schades op de meest moderne wijze 24 uur per dag, 365 dagen per jaar razendsnel uitgevoerd. Als u een kapotte ruit heeft, zoekt u een glasservicebedrijf dat 24/7 bereikbaar is voor glasherstel. Service Glasherstel OverGelder heeft gecertificeerde glaszetters die snel glasreparatie kunnen realiseren.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Losser of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Losser en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×