logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Losser


Overzicht glaszetters Losser

 
 
Glaszetter
Plaats
01

L.H. van der Woning Glas B.V.
Nijverheidstraat 1, Losser
Tel: 053 – 5384840
Jaren werkzaam: 32 jaar
7
werknemers

 Losser
(+2km)

01

Extra informatie:
L.H. van der Woning Glas B.V. is gespecialiseerd in het creëren van een breed scala aan glasproducten. Hierbij moet onder andere worden gedacht aan het leveren en monteren van hardglazen douchecabines en binnendeuren, glazen trappen en balustrades, volglazen schuifdeuren en scheidingswanden, maar ook standbouw en utiliteitsbouw. Ons bedrijf onderscheidt zich door uniek werk te leveren, alles op maat gemaakt, en korte levertijden te hanteren tegen concurrerende prijzen.

02

Van Mook Schilderwerken
Everlo 26, Losser
Tel: 06 22 55 4008

 Losser
(+2km)

02

03

Het Glashuys
Actief in Losser
Tel: 06 536 88 246

 Enschede
(+6km)

03

Extra informatie:
Over Het GLAS Huys Het GLAS Huys biedt glasoplossingen op maat voor werk- en woonomgeving. Wij adviseren, leveren en monteren. Ook bieden we projectbegeleiding. Ons succes komt door jarenlange ervaring en een flinke portie Twente nuchterheid. We passen glas toe in zakelijke omgevingen zoals kantoren, maar ook bij u thuis. Glas is onze wereld: daardoor zijn we op de hoogte van de laatste trends en innovaties in de wereld van glas.

04

Voerman schilderwerken
Actief in Losser
Tel: 053-430 36 12

 Enschede
(+8km)

04

Extra informatie:
Glaszetten en reparatie Het verangen van glas kan om meerdere redenen. Zo kan je glas laten vervangen voor reparatie, maar ook om je huis of bedrijfspand beter te isoleren. Laat je hierover goed informeren. Het aanbod van glas is de afgelopen 10 jaar sterk toegenomen en verbeterd. Het grootste voorbeeld hiervan is HR++ isolatieglas. HR staat voor hoog rendement. Door de hoge isolatiewaarde van het glas heeft u een daling in de stookkosten.

05

Snippe Schildersbedrijf
Actief in Losser
Tel: 0541 52 29 68

 Oldenzaal
(+9km)

05

Extra informatie:
Glaswerkzaamheden Een gebroken ruit komt Schildersbedrijf Snippe snel vervangen. Daarnaast ook allerlei ander glas op maat. Denk bijvoorbeeld aan een douchewand, scheidingswand of schuifdeuren. Wij kunnen voldoen aan de meest uiteenlopende wensen en doelen. Glaswerkzaamheden De voordelen van goed isolerend glas zijn bekend. Het houdt de warmte binnen en de kou buiten wat resulteert in een verlaging van energie gebruik en een verhoging in comfort.

06

Allglas Veldman bv
Actief in Losser
Tel: 053 - 4282124
Jaren werkzaam: 15 jaar
5
werknemers

 Enschede
(+10km)

06

Extra informatie:
“Allglas Veldman BV is een begrip” Door de jaren heen hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd en kunnen wij verzekeraars, gemeentes, woningbouwverenigingen, aannemers, schilders, politie, beveiligingsbedrijven, architecten, en natuurlijk particulieren tot onze vaste klantenkring rekenen. Kwaliteit en goede service staan hoog in het vaandel binnen ons bedrijf.


Glaszetters Losser

Als je een ruit wilt laten vervangen in Losser, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glasbedrijven: Begin met het zoeken naar glasbedrijven in Losser. Je kunt online zoeken naar glaszetters in de regio Losser of lokale bedrijvengidsen raadplegen. Vraag ook aan vrienden, familie of buren of ze aanbevelingen hebben voor betrouwbare glasbedrijven.

Neem contact op en vraag om een offerte: Neem contact op met de geselecteerde glasbedrijven en vraag om een offerte voor de vervanging van de ruit. Geef duidelijk aan welke ruit je wilt laten vervangen en geef indien mogelijk de afmetingen van de ruit door. Dit helpt het glasbedrijf om een nauwkeurige offerte op te stellen.

Vergelijk offertes: Ontvang offertes van verschillende glasbedrijven en vergelijk ze op basis van prijs, kwaliteit en eventuele extra services die ze aanbieden. Lees ook recensies en vraag om referenties om de ervaring en reputatie van het bedrijf te beoordelen.

Kies een glasbedrijf: Na het vergelijken van de offertes kun je een glasbedrijf kiezen dat aan jouw eisen voldoet. Neem contact op met het gekozen bedrijf en plan een afspraak voor de vervanging van de ruit.

Bespreek de details: Tijdens de afspraak kun je de details van het project bespreken, zoals het type glas dat je wilt gebruiken, eventuele speciale vereisten en het tijdschema voor de vervanging van de ruit.

Afspraak voor vervanging: Maak een afspraak voor de vervanging van de ruit. Zorg ervoor dat je aanwezig bent op het afgesproken tijdstip, zodat het glasbedrijf toegang heeft tot de locatie en het werk kan uitvoeren.

Betaling en afronding: Na de vervanging zal het glasbedrijf je informeren over de betaling. Zorg ervoor dat je eventuele vragen of zorgen bespreekt voordat je de betaling voltooit. Controleer ook of je tevreden bent met het geleverde werk voordat je de afronding van het project bevestigt.

Volg de specifieke richtlijnen en procedures van het gekozen glasbedrijf voor een soepel verloop van de ruitvervanging.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Losser of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Losser en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×