logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Vriezenveen


Overzicht glaszetters Vriezenveen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

PMA Schilders
Nijverheidsweg 2, Vriezenveen
Tel: 0546-561640
Jaren werkzaam: 21 jaar
12
werknemers

 Vriezenveen
(+2km)

01

Certificering / branche organisatie:
FOSAG AF-erkend schildersbedrijf

Extra informatie:
PMA Schilders is een jong en modern schildersbedrijf, toonaangevend in schilderwerken, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt, scholen, instellingen woningbouwverenigingen en gemeenten. Onze onderneming is gevestigd in Vriezenveen, op bedrijventerrein 'Weitzelpoort' en heeft een 15-tal medewerkers in dienst die garant staan voor kwaliteit en flexibiliteit.

02

Schilderwerken Slijkhuis
Hammerweg 74, Vriezenveen
Tel: 06 2247 2433

 Vriezenveen
(+2km)

02

03

Slot Schilders Almelo B.V.
Actief in Vriezenveen
Tel: 0546-862247

 Almelo
(+5km)

03

Extra informatie:
Beglazing GLAS IN DIVERSE SOORTEN EN MATEN | GLAS- & KIT HERSTELWERK | Glas | Is uw ruit kapot of wilt u een bestaande ruit vervangen voor (beter) isolerend glas? Bent u op zoek naar hoog-rendementsglas, op maat geleverd ter vervanging van 1 ruit of voor een complete woning of bedrijfspand? Wilt u veiligheids- of zonwerkend glas? Of wilt u advies bij de juiste keuze van glas? Wij staan voor u klaar met vakkundig advies en plaatsen het glas voor u.

04

Mulder Schilders
Actief in Vriezenveen
Tel: 0546-871525

 Almelo
(+5km)

04

Extra informatie:
De vele mogelijkheden van beglazing wij maken het helder voor u De functie van beglazing in gebouwen – van woonhuis tot kantoorpand – verschilt enorm. Van helder zicht tot zonwering en van beveiliging tot isolatie of een combinatie ervan: glas heeft een groot aantal eigenschappen. Mulder Vastgoedonderhoud kent niet alleen alle ins en outs als het om schilderwerk gaat, ook over beglazing beschikken we over alle kennis.

05

Wiga Glashandel & Montage
Actief in Vriezenveen
Tel: 0546-576984
Jaren werkzaam: 20 jaar
2
werknemers

 Almelo
(+8km)

05

Extra informatie:
Wiga Glashandel & Montage Wiga Glas te Almelo is bij uitstek uw glasspecialist in heel Nederland. Begonnen in 2003 en vooral gericht op nieuwbouw en het luxere segment bouw. Ook particulier werk en vervangen van enkel glas naar b.v. dubbelglas, aan en verbouw enz. Door de ruime ervaring, servicegerichtheid en kwaliteit zorgen wij altijd voor de beste glas oplossingen.

06

Schildersbedrijf Meijerink
Actief in Vriezenveen
Tel: 0523-241296

 Sibculo
(+9km)

06

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Vriezenveen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Vriezenveen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×