logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Geesteren (OV)


Overzicht glaszetters Geesteren (OV)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Combi Glashandel en Zetbedrijf
’n Mös 10, Geesteren
Tel: 0546-632012

 Geesteren
(+1km)

01

Extra informatie:
Combi Glas is opgericht op 1 mei 1992 door de heer Kreuwel in samenwerking met dhr. Oude Wesselink van Oude Wesselink Kunststoffen. In een huurpand aan de Langeveenseweg te Geesteren werd kleinschalig begonnen met het leveren en plaatsen van isolatieglas voor zowel de particulier als de aannemer. In 1996 is G. oude Wesselink in goede verstandhouding uit Combi Glas gestapt om zich verder te richtten op zijn eigen bedrijf waarna mevrouw Kreuwel is toegetreden tot de vennootschap.

02

Wiga Glashandel & Montage
Actief in Geesteren (OV)
Tel: 0546-576984

 Almelo
(+7km)

02

Extra informatie:
Wiga Glashandel & Montage Wiga Glas te Almelo is bij uitstek uw glasspecialist in heel Nederland. Begonnen in 2003 en vooral gericht op nieuwbouw en het luxere segment bouw. Ook particulier werk en vervangen van enkel glas naar b.v. dubbelglas, aan en verbouw enz. Door de ruime ervaring, servicegerichtheid en kwaliteit zorgen wij altijd voor de beste glas oplossingen.

03

Slot Schilders Almelo B.V.
Actief in Geesteren (OV)
Tel: 0546-862247

 Almelo
(+8km)

03

Extra informatie:
Slot Schilders in Hardenberg en Almelo ‘Slot Schilders levert al meer dan 10 jaar topkwaliteit. We zijn werkzaam in de regio’s Hardenberg en Almelo. Ons team bestaat uit 15 ervaren schilders die hun ambachtelijke vak verstaan. Allen gemotiveerd om iedere klus voor de volle 100% te klaren tegen een betaalbare prijs.

04

Mulder Schilders
Actief in Geesteren (OV)
Tel: 0546-871525

 Almelo
(+9km)

04

Extra informatie:
Onze klanten beschouwen ons als het vaste centrale aanspreekpunt bij zaken rondom vastgoedonderhoud zoals: advies, reinigings- en geveltechniek, industriële gietvloeren en veiligheidsbeslag volgens Politiekeurmerk. We werken voor vastgoedbeheerders en corporaties, voor de industrie, voor zorginstellingen en gemeenten in de regio en zijn dan vaak de vaste partner voor onderhoud van het vastgoed.

05

PMA Schilders
Actief in Geesteren (OV)
Tel: 0546-561640
Jaren werkzaam: 20 jaar
12
werknemers

 Vriezenveen
(+10km)

05

Certificering / branche organisatie:
FOSAG AF-erkend schildersbedrijf

Extra informatie:
PMA Schilders is een jong en modern schildersbedrijf, toonaangevend in schilderwerken, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt, scholen, instellingen woningbouwverenigingen en gemeenten. Onze onderneming is gevestigd in Vriezenveen, op bedrijventerrein 'Weitzelpoort' en heeft een 15-tal medewerkers in dienst die garant staan voor kwaliteit en flexibiliteit.

06

Glastechniek Olthof
Actief in Geesteren (OV)
Tel: 074-2669099

 Zenderen
(+11km)

06

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Geesteren (OV) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Geesteren (OV) en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×