logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Almelo


Overzicht glaszetters Almelo

 
 
Glaszetter
Plaats
01

J.W. ten Hove Schildersbedrijf
De Condor 4, Almelo
Tel: 06 50453685
Jaren werkzaam: 17 jaar
1
werknemer

 Almelo
(+4km)

01

Extra informatie:
Schildersbedrijf J W ten Hove in Almelo biedt complete service in schilder- en beglazingswerk. Ons dienstenpakket omvat met name renovatie, restauratie en onderhoud aan woningen, woningcomplexen, bedrijfspanden en utiliteitsprojecten. Tevens kunnen wij u een abonnement aanbieden, waarbij u het onderhoud van uw schilderwerk aan ons uitbesteedt. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij ervoor dat uw houtwerk er dan altijd piekfijn uitziet.

02

Van Essen Glas BV
Twentepoort Oost 47, Almelo
Tel: 0546-852476
Jaren werkzaam: 24 jaar
11
werknemers

 Almelo
(+4km)

02

Extra informatie:
Welkom bij Van Essen Glas in Almelo. Van Essen Glas houdt zich sinds 1994 bezig met vele werkzaamheden op het gebied van glas voor zowel bedrijven als particulieren. Wij leveren en plaatsen vrijwel alle soorten glas voor nieuwbouwwoningen, renovatiewerkzaamheden, buitenbeglazing voor kantoren en industriële objecten en binnenbeglazing voor gebouwen en woningen.

03

Cellie Glashandel en Glaszetterij
Nieuwstraat 150, Almelo
Tel: 0546-811491
Jaren werkzaam: 50 jaar
5
werknemers

 Almelo
(+1km)

03

Extra informatie:
Cellie Glashandel & Glaszetterij in Almelo staat sinds 1966 glashandelgarant voor degelijk glasherstel. De glashandel heeft een grote keus aan beglazingen op voorraad. Hierdoor is de naam Cellie glashandel een begrip in de regio. Om de klanten nu en in de toekomst op maat te kunnen bedienen worden de nieuwe ontwikkelingen op de voet gevolgd.

04

Wiga Glashandel & Montage
Marke Hertme 8, Almelo
Tel: 0546-576984
Jaren werkzaam: 20 jaar
2
werknemers

 Almelo
(+3km)

04

Extra informatie:
Wiga Glashandel & Montage Wiga Glas te Almelo is bij uitstek uw glasspecialist in heel Nederland. Begonnen in 2003 en vooral gericht op nieuwbouw en het luxere segment bouw. Ook particulier werk en vervangen van enkel glas naar b.v. dubbelglas, aan en verbouw enz. Door de ruime ervaring, servicegerichtheid en kwaliteit zorgen wij altijd voor de beste glas oplossingen.

05

Slot Schilders Almelo B.V.
Virulyweg 21e, Almelo
Tel: 0546-862247

 Almelo
(+3km)

05

Extra informatie:
Beglazing GLAS IN DIVERSE SOORTEN EN MATEN | GLAS- & KIT HERSTELWERK | Glas | Is uw ruit kapot of wilt u een bestaande ruit vervangen voor (beter) isolerend glas? Bent u op zoek naar hoog-rendementsglas, op maat geleverd ter vervanging van 1 ruit of voor een complete woning of bedrijfspand? Wilt u veiligheids- of zonwerkend glas? Of wilt u advies bij de juiste keuze van glas? Wij staan voor u klaar met vakkundig advies en plaatsen het glas voor u.

06

Mulder Schilders
Beatrix de Rijkweg 10, Almelo
Tel: 0546-871525

 Almelo
(+2km)

06

Extra informatie:
De vele mogelijkheden van beglazing wij maken het helder voor u De functie van beglazing in gebouwen – van woonhuis tot kantoorpand – verschilt enorm. Van helder zicht tot zonwering en van beveiliging tot isolatie of een combinatie ervan: glas heeft een groot aantal eigenschappen. Mulder Vastgoedonderhoud kent niet alleen alle ins en outs als het om schilderwerk gaat, ook over beglazing beschikken we over alle kennis.


Glaszetters Almelo

Als je een ruit wilt laten vervangen in Almelo, kun je de volgende stappen volgen:

Meet het raam op: Meet de afmetingen van de ruit die je wilt vervangen. Noteer de breedte, hoogte en eventuele andere specifieke details zoals het type glas dat je wilt gebruiken.

Zoek naar glaszetters in Almelo: Gebruik online zoekmachines, lokale bedrijvengidsen of vraag aanbevelingen van vrienden, familie of buren om glaszetters in Almelo te vinden. Let op hun ervaring, klantbeoordelingen en specialisaties in het vervangen van ramen.

Neem contact op met glaszetters: Neem contact op met verschillende glaszetters en geef de specifieke details van de ruit door. Vraag naar hun beschikbaarheid, prijsopgave en eventuele garanties die ze bieden.

Vergelijk offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van het glas, diensten en garanties. Zorg ervoor dat je alle details begrijpt en eventuele vragen stelt voordat je een keuze maakt.

Kies een glaszetter: Selecteer de glaszetter die het beste aan je behoeften voldoet. Zorg ervoor dat je alle afspraken en details duidelijk met hen communiceert.

Bereid de ruimte voor: Zorg ervoor dat de ruimte rondom het raam vrij is van obstakels en meubels. Dit vergemakkelijkt het werk van de glaszetter en zorgt voor een efficiënte vervanging van de ruit.

Laat de ruit vervangen: Op de afgesproken datum en tijd zal de glaszetter naar je locatie in Almelo komen om de ruit te vervangen. Zorg ervoor dat je aanwezig bent of iemand anders regelt die toegang kan geven tot de ruimte waarin de ruit vervangen moet worden.

Betaling en garantie: Na de vervanging zal de glaszetter je informeren over de betalingsprocedure. Zorg ervoor dat je alle betalingen volgens afspraak verricht. Vraag ook naar de garantie op de vervangen ruit, zodat je bij eventuele problemen op de hoogte bent van de dekking.

Zorg ervoor dat je een professionele en betrouwbare glaszetter kiest om ervoor te zorgen dat de ruit correct wordt vervangen. Neem de tijd om verschillende opties te verkennen en selecteer een glaszetter die past bij jouw specifieke behoeften.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Almelo of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Almelo en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×