logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Friesland > Boornbergum


Overzicht glaszetters Boornbergum

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glas en Klusservice van Dijk
Skoalfinne 18, Boornbergum
Tel: 06-29034509
Jaren werkzaam: 16 jaar
1
werknemer

 Boornbergum
(+1km)

01

Extra informatie:
Glas en Klusservice van Dijk Glas en Klusservice van Dijk uit Boornbergum is met al meer dan 20 jaar werk ervaring een betrouwbare partner in al uw glaszet, klus en timmerwerkzaamheden. Wij beschikken over de vakmanschap die nodig is om elke opdracht tot volle tevredenheid uit te voeren. Van een simpel ruitje tot aan grote bouwprojecten, Glas en Klusservice van Dijk is uw partner bij al uw glasprojecten.

02

Jongsma Schilderwerken
Actief in Boornbergum
Tel: 0512-537250
Jaren werkzaam: 24 jaar
5
werknemers

 Drachten
(+4km)

02

Certificering / branche organisatie:
Fosag AF erkend

Extra informatie:
Jongsma Schilderwerken in Drachten verzorgt met name glaswerken, woningbouw en utiliteitsbouw. Jongsma is een AF erkend schilders- en afwerkingsbedrijf.

03

Glasservice Huizinga
Actief in Boornbergum
Jaren werkzaam: 6 jaar
15
werknemers

 Drachten
(+4km)

03

Extra informatie:
24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar Glasservice Huizinga, voor al uw glasschade Tijdens het schoonmaken valt de trap, het buurjongetje schopt een bal verkeerd of bij slecht weer vliegt er een tak door het raam. Allemaal bekende scenario’s van een ongeluk zit in een klein hoekje, en u zit met glasschade. Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer verholpen hebben. Wij staan hier 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar.

04

Koopmans Schilderwerken
Actief in Boornbergum
Tel: 0512-541149

 Drachten
(+4km)

04

Extra informatie:
Glaszetten Is er een bal door een ruit gegaan? Staat u op het punt uw complete huis of pand van dubbel glas te voorzien? Bij Schilderwerken Koopmans ben u op het juiste adres. Wij vervangen zonder problemen uw kapotte glas of het oude glaswerk.

05

Schildersbedrijf Potijk en Onderhoud
Actief in Boornbergum
Tel: 06 43016977

 Drachten
(+6km)

05

Extra informatie:
Glaswerken Glas is een essentieel onderdeel van uw woning of bedrijfspand. Glas kan ook het juiste niveau van comfort bieden. Wij leveren en monteren alle mogelijke soorten glas. -Isolatieglas -Brandvertragend glas -Figuurglas -Enkelglas -Glas in lood -Voor- achterzet ramen -Veiligheidsglas -Spiegels ...

06

H & H Schilders
Actief in Boornbergum
Tel: 0512 538 778

 Drachten
(+7km)

06

Extra informatie:
Glaswerk Hopman en Hopman is een professional op het gebied van glaszetten. We zijn in alle soorten gespecialiseerd, zoals in het zetten van glas in nieuwbouw, de vervanging van enkelglas door energiebesparend en comfortabel isolatieglas. Uiteraard adviseren we ook graag over andere glassoorten, zoals UV-werend glas, decoratief glas en veiligheidsglas.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Boornbergum of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Boornbergum en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×