logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Ederveen


Overzicht glaszetters Ederveen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

W.H. Roelofsen glas
Seringstraat 53, Ederveen
Tel: 06 – 51667645

 Ederveen
(+1km)

01

02

Stam Glas & Onderhoud
Actief in Ederveen
Tel: 0318-820228
Jaren werkzaam: 14 jaar
1
werknemer

 Veenendaal
(+5km)

02

Extra informatie:
Stam Glas & Onderhoud, een gezond groeiend ambachtelijk bedrijf, is gespecialiseerd in glasherstel, timmerwerken, renovatie en bijna alles wat men op het gebied van glas kan leveren. Is uw ruit stuk of zijn de kozijnen toe aan vernieuwing, dan kunt u prima bij stam glas en onderhoud terecht. Ook voor het plaatsen van dubbel glas hoeft u niet verder te zoeken. En natuurlijk kennen wij de nieuwe trends in decoratief en geslepen glas.

03

Maasse Glas Lunteren
Actief in Ederveen
Tel: 06 13628451

 Lunteren
(+4km)

03

04

Achterberg Glasdienst
Actief in Ederveen
Tel: 085 – 0606432
Jaren werkzaam: 10 jaar

 Ede
(+4km)

04

Extra informatie:
Over Achterberg Glasdienst Iedereen komt weleens in een situatie van een onverwachte glasschade. Dan vraag je je af wie je op dat moment kunt bellen om de schade te herstellen. Sinds begin 2013 is daar een regionaal antwoord op: Achterberg Glasdienst! Achterberg Glasdienst, een nieuwe naam maar jaren ervaren Achterberg Glasdienst is een initiatief van Achterberg Schilders uit Ede.

05

Krastec B.V.
Actief in Ederveen
Tel: 0318-574965
Jaren werkzaam: 22 jaar
2
werknemers

 Ede
(+3km)

05

Extra informatie:
Glas reparatie Overal om ons heen wordt glas toegepast. Maar naast de ramen waar we iedere dag door naar buiten of binnen kijken, zijn er ook andere toepassingen. Zo kan glas ook worden gebruikt in interieurs in bijvoorbeeld meubels. Ook zijn er voorwerpen die een glaslaag hebben voor een mooie afwerkingen. Hoewel glas een hard materiaal is, kunnen er evengoed krassen ontstaan. Ook kunnen er hoekjes afbreken zodat er een lelijke plek ontstaat.

06

Bert van Kruistum BV
Actief in Ederveen
Tel: 0318 515 669
Jaren werkzaam: 34 jaar
2
werknemers

 Veenendaal
(+4km)

06

Extra informatie:
Over Bert van Kruistum Meer dan een familiebedrijf In 1989 startte onze vader en schoonvader Bert van Kruistum zijn eigen schildersbedrijf. Met passie en vanuit zijn overtuiging dat vakwerk het verschil maakt. De kenmerkende blokken in de primaire kleuren van ons logo zijn dik dertig jaar later niet voor niets een bekend verschijnsel in Veenendaal en omstreken.

07

Van Bemmel Glasservice
Actief in Ederveen
Tel: 06 33488865
Jaren werkzaam: 2 jaar
2
werknemers

 Lunteren
(+4km)

07

Extra informatie:
Over ons Als onderdeel van ons schilderwerk kunnen wij ook het professioneel vervangen van ruiten verzorgen. Zo hoeft u zelf geen glaszetter in de hand te nemen. Wij regelen alles zodat u één aanspreekpunt hebt en geheel ontzorgt bent.

08

Hazeleger glas
Actief in Ederveen
Tel: 0318-251004
Jaren werkzaam: 8 jaar
5
werknemers

 Renswoude
(+4km)

08

Extra informatie:
Glaswerken Wij hebben al vele jaren ervaring in het plaatsen en leveren van alle soorten glas. Zowel particulier als woning- en utiliteitsbouw. Zo kunnen wij glas leveren dat zon- en/of geluidswerend is. Ook voor anti-inbraakglas, hardglazen deuren, winkelpuien, figuurglas, spiegels enzovoort bent u bij ons aan het juiste adres. Al ons personeel is VCA gecertificeerd. WIE ZIJN WIJ Wij zijn een ervaren team op het gebied van glas- en schilderwerken en kozijn renovatie.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Ederveen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Ederveen en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×