logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Geervliet

Overzicht glaszetters Geervliet

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Jargo Glasindustrie
Actief in Geervliet
Tel: 0181-615113

 Spijkenisse
(+3km)

01

Extra informatie:
Glas is een vast product, wat het bijschaven na productie erg lastig maakt. Jarenlange ervaring heeft voor meer dan alleen specialiteit gezorgd. Het leveren van onder meer glasdeuren, brandwerende ramen, zonwerende schuifpuien en hardglazen klepramen is bij Jargo Glasindustrie een gewoonte. Jargo Glasindustrie kan zelfs de complete glasvoorziening voor haar rekening nemen, inclusief ventilatieroosters, montage etc. Neem gerust contact met ons op voor vragen over kleine of grotere projecten.

02

A de Knegt & Zn Glas- en Schilderwerk
Actief in Geervliet
Tel: 0181-661427

 Heenvliet
(+2km)

02

03

Het Nieuwe Noorden Kunststof Kozijnen en Glashande
Actief in Geervliet
Tel: 0181-638171

 Spijkenisse
(+5km)

03

04

Glas- en Schildersbedrijf HGS
Actief in Geervliet
Tel: 0181-393901

 Hellevoetsluis
(+7km)

04

05

Vermeer Glas Verf Behang
Actief in Geervliet
Tel: 010-4346088

 Vlaardingen
(+8km)

05

Extra informatie:
Vermeer Glas Verf Behang is een echte speciaalzaak in glas, verf en behang, sinds 1883 gevestigd aan de Westhavenkade 7, Vlaardingen. Hier staan wij voor u klaar om u te helpen met de keuze voor het beschermen van uw kostbaar bezit, uw woning, vakantiehuisje, jacht of auto. Altijd volgens de zelfde regels, voor vakmanschap, materiaalkennis, probleemoplossing en antwoord op uw vragen. Wij heten u graag welkom in onze winkel. Wij leveren aan particulieren, verenigingen en bedrijven. &lsq

06

Brielse Glashandel
Actief in Geervliet
Tel: 0181-414182

 Brielle
(+10km)

06

Extra informatie:
De Brielse Glashandel BV bestaat uit een team van enthousiaste mensen die staan voor hun werk. Wij leveren en plaatsen glas voor particuliere, bedrijven, gemeenten, vereniging van eigenaren en woningcorporaties. Op glasgebied kunnen wij veel voor u betekenen! Wij leveren en plaatsen enkel- en dubbelglas, maar ook slijpglas, glas in lood etc. Voor het gehele overzicht klik hier. U kunt bij ons ook terecht voor schilderherstel na beglazingswerkzaamheden, zowel binnen als buiten. Dit in samenwer

Bent u een glaszetter uit Geervliet of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Geervliet en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×