logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Maassluis


Overzicht glaszetters Maassluis

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Chris van Eijmeren Glas- en Schilderwerk
Ferdinand Bolplein 17, Maassluis
Tel: 06-44262722

 Maassluis
(+2km)

01

Extra informatie:
Glas Glas kent net zoveel toepassingen als soorten, en elke toepassing vraagt om een eigen handelswijze. Ook voor het werken met glas geldt dat het eindresultaat valt of staat bij specifieke kennis van het product en het gebruik er van. Het begint al bij het opnemen van de juiste maten, en ook elke volgende stap is specialistenwerk. Chris van Eijmeren kent als geen ander de "geheimen" van werken met glas.

02

Brielse Glashandel
Actief in Maassluis
Tel: 0181-414182

 Vierpolders
(+6km)

02

Extra informatie:
De Brielse Glashandel BV bestaat uit een team van enthousiaste mensen die staan voor hun werk. Wij leveren en plaatsen glas voor particuliere, bedrijven, gemeenten, vereniging van eigenaren en woningcorporaties. Op glasgebied kunnen wij veel voor u betekenen! Wij leveren en plaatsen enkel- en dubbelglas, maar ook slijpglas, glas in lood etc. Voor het gehele overzicht klik hier. U kunt bij ons ook terecht voor schilderherstel na beglazingswerkzaamheden, zowel binnen als buiten.

03

Meertens Glas
Actief in Maassluis
Tel: 0181-616273

 Geervliet
(+8km)

03

Extra informatie:
Het was René Meertens die in 1995 met het glasbedrijf begon. Vijf jaar later sloot Hans Nieuwpoort zich als glascompagnon bij hem aan. De klanten van Meertens Glas en Schilderwerken bevinden zich in de wijde omtrek van Spijkenisse. In heel Rotterdam Rijnmond, Voorne-putten en de Hoekse-waard hebben we opdrachtgevers zitten. Meertens Glas en Schilderwerken verzorgt de vakkundige reparatie van glas en zet ook glas in nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden.

04

Wingman Montage
Actief in Maassluis
Tel: 0648801170

 Schiedam
(+9km)

04

Extra informatie:
Specialist in het plaatsen van luxe hard glasoplossingen Wij meten, leveren en plaatsen speciaal hardglas en interieurglas. Door onze nauwe samenwerking met leveranciers leveren wij snel, flexibel en altijd met de beste kwaliteit en garantie. Wij plaatsen alle soorten maatwerk glasoplossingen voor uw woning of kantoor. Onze projecten Wij werken voornamelijk voor particulieren, maar hebben ook de nodige ervaring opgedaan in grote zakelijke projecten.

05

Schilder- en Afwerkbedrijf Peet Quak bv
Actief in Maassluis
Tel: 0174 418150

 's-gravenzande
(+10km)

05

Extra informatie:
Glaswerk Ruitschade of een gebrek aan isolatie? Wat uw reden ook is, een goed advies alsmede een goede plaatsing van nieuw glas voeren wij voor u uit. Er zijn veel verschillende soorten glas waaruit u kunt kiezen. U kunt zowel als particulier of zakelijk bij ons terecht voor het leveren en plaatsen van onder andere: ...

06

Roel van der Meer Schilder
Actief in Maassluis
Tel: 06-41557623

 's-gravenzande
(+11km)

06

Extra informatie:
Glaswerk Het leveren en plaatsen van alle soorten enkel en dubbele beglazing besteden wij uit. Wel kunt u hiervoor met ons contact opnemen, wij regelen dit graag voor u.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Maassluis of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Maassluis en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×