logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Oostvoorne


Overzicht glaszetters Oostvoorne

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Oostvoornse Glashandel
Langeweg 21, Oostvoorne
Tel: 0181-486393

 Oostvoorne
(+1km)

01

02

Jansen Glas Westvoorne
Actief in Oostvoorne
Tel: 0181-401700

 Rockanje
(+5km)

02

Extra informatie:
Een glashandel met veel ervaring Wij zijn een glashandel die gespecialiseerd is in het plaatsen van vlakglas. Niets meer en niets minder. Dat lijkt misschien voor de hand te liggen, maar er zijn veel aanbieders van glas die naast hun hoofdactiviteiten ook het glas zetten zo nu en dan meenemen. Een schilder of timmerman die af en toe een paar ruiten plaatst, bouwt echter bij lange na niet de ervaring op die nodig is voor de kwaliteit waar wij als Jansen Glas Westvoorne graag voor staan.

03

Brielse Glashandel
Actief in Oostvoorne
Tel: 0181-414182

 Vierpolders
(+6km)

03

Extra informatie:
De Brielse Glashandel BV bestaat uit een team van enthousiaste mensen die staan voor hun werk. Wij leveren en plaatsen glas voor particuliere, bedrijven, gemeenten, vereniging van eigenaren en woningcorporaties. Op glasgebied kunnen wij veel voor u betekenen! Wij leveren en plaatsen enkel- en dubbelglas, maar ook slijpglas, glas in lood etc. Voor het gehele overzicht klik hier. U kunt bij ons ook terecht voor schilderherstel na beglazingswerkzaamheden, zowel binnen als buiten.

04

Glasatelier Oud Rijswijk
Actief in Oostvoorne
Tel: ‘s-Gravenzande

 's-gravenzande
(+10km)

04

Extra informatie:
Uw glas in lood-specialist sinds 1975 Glasatelier Oud Rijswijk is gespecialiseerd in het maken van en de restauratie / reparatie van glas in lood. Wij leveren onze expertise aan particulieren en bedrijven in heel Nederland. Al 45 jaar dé specialist in glas in lood van Nederland! Glasatelier Oud Rijswijk is sinds de oprichting in 1975 expert op het gebied van hoogwaardig glas-in-lood.

05

Kaaij Schilders
Actief in Oostvoorne
Tel: 0174-413198

 's-gravenzande
(+11km)

05

Extra informatie:
Erkend schilder Als u een schilders-, behangers- of glaszetters-bedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het bedrijf zijn afspraken nakomt. M.C. van der Kaaij Schilders is een erkend bedrijf op het gebied van kwaliteit en veiligheid (VCA). Ook zijn wij een erkend opleidingsbedrijf, wat de kwaliteit van onze werknemers ten goede komt. Wij zijn tevens aangesloten bij de Fosag.

06

Chris van Eijmeren Glas- en Schilderwerk
Actief in Oostvoorne
Tel: 06-44262722

 Maassluis
(+12km)

06

Extra informatie:
Glas Glas kent net zoveel toepassingen als soorten, en elke toepassing vraagt om een eigen handelswijze. Ook voor het werken met glas geldt dat het eindresultaat valt of staat bij specifieke kennis van het product en het gebruik er van. Het begint al bij het opnemen van de juiste maten, en ook elke volgende stap is specialistenwerk. Chris van Eijmeren kent als geen ander de "geheimen" van werken met glas.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Oostvoorne of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Oostvoorne en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×