logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Oostvoorne


Overzicht glaszetters Oostvoorne

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Oostvoornse Glashandel
Langeweg 21, Oostvoorne
Tel: 0181-486393

 Oostvoorne
(+1km)

01

02

Jansen Glas Westvoorne
Actief in Oostvoorne
Tel: 0181-401700
Jaren werkzaam: 19 jaar
2
werknemers

 Rockanje
(+5km)

02

Extra informatie:
Een glashandel met veel ervaring Wij zijn een glashandel die gespecialiseerd is in het plaatsen van vlakglas. Niets meer en niets minder. Dat lijkt misschien voor de hand te liggen, maar er zijn veel aanbieders van glas die naast hun hoofdactiviteiten ook het glas zetten zo nu en dan meenemen. Een schilder of timmerman die af en toe een paar ruiten plaatst, bouwt echter bij lange na niet de ervaring op die nodig is voor de kwaliteit waar wij als Jansen Glas Westvoorne graag voor staan.

03

Brielse Glashandel
Actief in Oostvoorne
Tel: 0181-414182
Jaren werkzaam: 4 jaar
6
werknemers

 Vierpolders
(+6km)

03

Extra informatie:
De Brielse Glashandel BV bestaat uit een team van enthousiaste mensen die staan voor hun werk. Wij leveren en plaatsen glas voor particuliere, bedrijven, gemeenten, vereniging van eigenaren en woningcorporaties. Op glasgebied kunnen wij veel voor u betekenen! Wij leveren en plaatsen enkel- en dubbelglas, maar ook slijpglas, glas in lood etc. Voor het gehele overzicht klik hier. U kunt bij ons ook terecht voor schilderherstel na beglazingswerkzaamheden, zowel binnen als buiten.

04

Schilder- en Afwerkbedrijf Peet Quak bv
Actief in Oostvoorne
Tel: 0174 418150

 's-gravenzande
(+10km)

04

Extra informatie:
Glaswerk Ruitschade of een gebrek aan isolatie? Wat uw reden ook is, een goed advies alsmede een goede plaatsing van nieuw glas voeren wij voor u uit. Er zijn veel verschillende soorten glas waaruit u kunt kiezen. U kunt zowel als particulier of zakelijk bij ons terecht voor het leveren en plaatsen van onder andere: ...

05

Kaaij Schilders
Actief in Oostvoorne
Tel: 0174-413198
Jaren werkzaam: 89 jaar
1
werknemer

 's-gravenzande
(+11km)

05

Extra informatie:
Erkend schilder Als u een schilders-, behangers- of glaszetters-bedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het bedrijf zijn afspraken nakomt. M.C. van der Kaaij Schilders is een erkend bedrijf op het gebied van kwaliteit en veiligheid (VCA). Ook zijn wij een erkend opleidingsbedrijf, wat de kwaliteit van onze werknemers ten goede komt. Wij zijn tevens aangesloten bij de Fosag.

06

Roel van der Meer Schilder
Actief in Oostvoorne
Tel: 06-41557623

 's-gravenzande
(+12km)

06

Extra informatie:
Glaswerk Het leveren en plaatsen van alle soorten enkel en dubbele beglazing besteden wij uit. Wel kunt u hiervoor met ons contact opnemen, wij regelen dit graag voor u.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Oostvoorne of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Oostvoorne en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×