logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Harderwijk


Overzicht glaszetters Harderwijk

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glaszettersbedrijf R. Grotenhuis
Nobelstraat 28, Harderwijk
Tel: 0341-417617

 Harderwijk
(+4km)

01

Extra informatie:
Glaszettersbedrijf Reinier Grotenhuis in Harderwijk levert diverse soorten glas aan bedrijven en particulieren. Schilders-, onderhouds- en bouwbedrijven vinden al lange tijd hun weg naar Grotenhuis voor diverse projecten. Een groot assortiment kan uit voorraad geleverd worden. Glaszettersbedrijf Reinier Grotenhuis levert o.

02

Van den Berg Glas
Morsestraat 4, Harderwijk
Tel: 0341-454476
Jaren werkzaam: 22 jaar
2
werknemers

 Harderwijk
(+3km)

02

Extra informatie:
Glaszetter voor aannemer, bedrijf en particulier Of het nu gaat om (grootschalige) nieuwbouw, verbouw of vervanging, Van den Berg Glas is graag uw glaszetter. Wij werken voor aannemers, MKB-bedrijven, groothandels en particulieren op de hele Veluwe. Zo zetten wij glas in Harderwijk, Nunspeet, Ermelo en Putten.

03

Teunissen Schilderbedrijf en Glashandel
Fahrenheitstraat 58/60, Harderwijk
Tel: 0341-416041

 Harderwijk
(+4km)

03

Extra informatie:
Beglazing Wij leveren en plaatsen nagenoeg alle soorten beglazing. Zowel voor gevel als voor binnenbeglazing hebben wij een ruime keuze. Gevelbeglazing -Isolatieglas -Figuurglas -Enkel isolerende beglazing. -Veiligheidsglas (doorvalveilig, doorloopveilig, inbraakwerend) -Brandvertragende isolerende beglazing -Glas in lood (eventieel in isolerende uitvoering) -Ventialtieroosters Binnenbeglazing -Enkelglas -Enkel glas bewerkt (p-p geslepen, facet geslepen, gaten boren etc.

04

Van Vliet Schilders- en Wandafwerkingsbedrijf
Van Leeuwenhoekstraat 19, Harderwijk
Tel: 0341-417740

 Harderwijk
(+4km)

04

05

V.O.F. Jabo Glas-Verf-Behang
Actief in Harderwijk
Tel: 0341-554111
Jaren werkzaam: 23 jaar
5
werknemers

 Ermelo
(+5km)

05

Extra informatie:
Welkom bij Jabo Glas-verf-behang VOF Wij zijn een familiebedrijf van ouders op (schoon)zonen en (schoon)dochters sinds 1975 en zijn een enthousiast team. U kunt bij ons terecht voor ruitschade, isolatieglas, spiegels, hardglas, gelaagd glas, glas in lood, koelkastplaatjes, autospiegels, achterwanden voor keukens, hardglazen deuren, douchewanden en -deuren incl. beslag en planchetten incl. glasdragers.

06

Schildersbedrijf Karssen & Palsgraaf
Actief in Harderwijk
Tel: 06 51213356

 Ermelo
(+3km)

06

Extra informatie:
Glas zetten Schildersbedrijf Karssen & Palsgraaf Als all-round schildersbedrijf behoort ook glaszetten tot ons vakgebied. Wij zetten glas in al z’n variaties: enkel, alle soorten isolatieglas, glas-in-lood, glas-in-lood in kleur, glas-in-lood in isolatieglas, dubbel glas geschikt voor monumentale panden, veiligheidsglas (gelaagd en/of gehard) etc.


Glaszetters Harderwijk

Als je glas wilt laten vervangen in Harderwijk, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Harderwijk. Je kunt dit doen door online te zoeken naar glaszetters in Harderwijk of door aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie of buren die mogelijk vergelijkbare diensten hebben gebruikt. Je kunt ook lokale bedrijvengidsen raadplegen.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag offertes aan voor het vervangen van het glas. Zorg ervoor dat je de benodigde informatie verstrekt, zoals het type glas dat moet worden vervangen, de afmetingen van het glas en eventuele speciale vereisten.

Vergelijk prijzen en diensten: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van de prijs, de kwaliteit van het glas dat wordt gebruikt, de garanties die worden geboden en de ervaring en reputatie van de glaszetters. Dit kan je helpen de beste keuze te maken.

Kies een glaszetter: Selecteer de glaszetter die het beste aan je behoeften voldoet. Neem contact met hen op om verdere details te bespreken, zoals de planning, de betalingsvoorwaarden en eventuele andere specifieke vereisten.

Afspraak maken en glas laten vervangen: Maak een afspraak met de gekozen glaszetter om het glas te laten vervangen. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over de datum, tijd en andere relevante details.

LET OPLet op: Vergeet niet om eventuele lokale regelgeving en vergunningseisen te raadplegen die van toepassing kunnen zijn in Harderwijk.

Houd er rekening mee dat deze stappen algemene richtlijnen zijn en dat het altijd goed is om je eigen onderzoek te doen en je persoonlijke voorkeuren te overwegen bij het kiezen van een glaszetter.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Harderwijk of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Harderwijk en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×