logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Harderwijk


Overzicht glaszetters Harderwijk

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glaszettersbedrijf R. Grotenhuis
Nobelstraat 28, Harderwijk
Tel: 0341-417617

 Harderwijk
(+4km)

01

Extra informatie:
Glaszettersbedrijf Reinier Grotenhuis in Harderwijk levert diverse soorten glas aan bedrijven en particulieren. Schilders-, onderhouds- en bouwbedrijven vinden al lange tijd hun weg naar Grotenhuis voor diverse projecten. Een groot assortiment kan uit voorraad geleverd worden. Glaszettersbedrijf Reinier Grotenhuis levert o.

02

Van den Berg Glas
Morsestraat 4, Harderwijk
Tel: 0341-454476

 Harderwijk
(+3km)

02

Extra informatie:
Glaszetter voor aannemer, bedrijf en particulier Of het nu gaat om (grootschalige) nieuwbouw, verbouw of vervanging, Van den Berg Glas is graag uw glaszetter. Wij werken voor aannemers, MKB-bedrijven, groothandels en particulieren op de hele Veluwe. Zo zetten wij glas in Harderwijk, Nunspeet, Ermelo en Putten.

03

V.O.F. Jabo Glas-Verf-Behang
Actief in Harderwijk
Tel: 0341-554111

 Ermelo
(+5km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Jabo Glas-verf-behang VOF Wij zijn een familiebedrijf van ouders op (schoon)zonen en (schoon)dochters sinds 1975 en zijn een enthousiast team. U kunt bij ons terecht voor ruitschade, isolatieglas, spiegels, hardglas, gelaagd glas, glas in lood, koelkastplaatjes, autospiegels, achterwanden voor keukens, hardglazen deuren, douchewanden en -deuren incl. beslag en planchetten incl. glasdragers.

04

Glaszettersbedrijf Petersen
Actief in Harderwijk
Tel: 0341 84 28 93

 Ermelo
(+6km)

04

Extra informatie:
Altijd snel hulp van een glaszetter Glas is een kwetsbaar materiaal dat gemakkelijk beschadigt. Daarom is het belangrijk dat u een glaszetter heeft die snel kan handelen. Dankzij de 24/7 service van Glaszettersbedrijf Petersen bent u dag en nacht verzekerd van een ervaren glaszetter. Welke u kunt inschakelen voor het uitvoeren van glasherstel en vervanging.

05

Glashandel Zeewolde
Actief in Harderwijk
Tel: 06-83671714

 Zeewolde
(+9km)

05

Extra informatie:
Welkom bij Glashandel Zeewolde. Bij glashandel Zeewolde kunt u terecht voor vele toepassingen op het gebied van glas voor zowel nieuwbouw, renovatie en reparatie. Wij kunnen u onder andere leveren: -Enkel glas / floatglas -Dubbel glas -HR, HR+, HR++ -Gehard of veiligheidsglas -Gelaagd glas -Motiefglas -Melkglas Ook kunnen wij u van dienst zijn met: -Getint glas -Facet geslepen glas -Spiegels Glaszetten Glashandel Zeewolde kan alle glassoorten en maten zetten.

06

Vos Schilders- en Glaszettersbedrijf
Actief in Harderwijk
Tel: 0341-264146
Jaren werkzaam: 92 jaar
6
werknemers

 Nunspeet
(+11km)

06

Extra informatie:
Schilder & Glaszettersbedrijf Schilder- en Glaszettersbedrijf Vos is gespecialiseerd in schilderswerk en glasherstel. Wij kunnen bijna alles leveren op het gebied van glas alsmede de plaatsing. Vos heeft betrokken professionals, die service hoog in het vaandel hebben staan. Bij schilders en glaszettersbedrijf Vos zijn wij trots op ons werk.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Harderwijk of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Harderwijk en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×