logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Nijkerk


Overzicht glaszetters Nijkerk

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf Van Domselaar
Kloosterstraat 6, Nijkerk
Tel: 033-2451402
2
werknemers

 Nijkerk
(+1km)

01

Extra informatie:
Wie zijn wij: Ons schildersbedrijf is een familiebedrijf sinds 1918 Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Naast ons schildersbedrijf hebben wij ook een winkel met verf, behang en aanverwante producten. Tevens hebben wij ook een lijstenmakerij en verkopen wij Talens produkten: Amsterdam acryl verf, verfhulpmiddelen en schildersdoeken voor de kunstschilder. Wat doen wij: U kunt bij ons terecht voor al uw schilder- en behangwerkzaamheden en het leveren en/of plaatsen van alle soorten glas.

02

Schilders-, Behangers- en Glaszettersbedrijf A.W. van der Horst V.O.F.
Frieswijkstraat 50, Nijkerk
Tel: (033) 245 47 02
Jaren werkzaam: 51 jaar
4
werknemers

 Nijkerk
(+1km)

02

Extra informatie:
Schilder, behanger, glaszetter Nijkerk Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Op zoek naar een goede schilder, behanger of glaszetter? Schildersbedrijf A.W. van der Horst uit Nijkerk verzorgt binnenschilderwerk en buitenschilderwerk sinds 1973.

03

Schildersbedrijf Dokter
Huserstraat 21, Nijkerk
Tel: 06-21887516

 Nijkerk
(+1km)

03

Extra informatie:
Glaswerk Zit er een barst in uw ruit of is deze lek? Dan vervangt Schildersbedrijf Dokter graag uw ruit. Maar ook wanneer u uw woning beter wilt isoleren met behulp van dubbel glas of HR-glas, behoort dit tot de mogelijkheden bij Schildersbedrijf Dokter. Op het gebied van glaswerk bieden wij de volgende opties: -Enkel glas -Dubbel glas -Sierglas -Gehard glas -HR+-glas -HR++-glas -Spiegels Indien nodig meten wij uw glaswerk nauwkeurig op.

04

Wolters Glas-& Kozijn
Actief in Nijkerk
Tel: 06-51490812
Jaren werkzaam: 27 jaar
2
werknemers

 Hooglanderveen
(+5km)

04

Extra informatie:
Een all-round Glas & Kozijn bedrijf gevestigd in Amersfoort en al 20 jaar gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie en restauratie van glas-& kozijn projecten in heel Nederland. Wolters Glas & Kozijn is specialist in leveren & montage van ; â—¦Hardhouten ramen, deuren en kozijnen â—¦Kunststof ramen, deuren en kozijnen â—¦Schuifpuien Hardhout of Kunststof.


Glaszetters Nijkerk

Als je glas wilt laten plaatsen in Nijkerk, zijn er verschillende opties die je kunt overwegen. Hier zijn een paar stappen die je kunt volgen:

Zoek naar glasbedrijven in Nijkerk: Je kunt beginnen met het zoeken naar lokale glasbedrijven in Nijkerk. Je kunt gebruikmaken van online zoekmachines of bedrijvengidsen om een lijst van glasbedrijven in de buurt te vinden.

Vraag offertes aan: Neem contact op met de glasbedrijven op je lijst en vraag om offertes voor het plaatsen van glas. Zorg ervoor dat je alle benodigde informatie verstrekt, zoals het type glas dat je nodig hebt, de afmetingen en eventuele specifieke vereisten.

Vergelijk offertes en kies een bedrijf: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit en eventuele extra diensten die worden aangeboden. Kies het glasbedrijf dat het beste past bij jouw behoeften en budget.

Maak een afspraak: Neem contact op met het gekozen glasbedrijf en maak een afspraak voor het plaatsen van het glas. Bespreek alle details, zoals de datum en tijd van de installatie, en zorg ervoor dat beide partijen het eens zijn over de voorwaarden.

Voorbereidingen treffen: Voordat het glasbedrijf arriveert, moet je ervoor zorgen dat het gebied waar het glas wordt geplaatst schoon en vrij toegankelijk is. Verwijder eventuele meubels of obstakels die in de weg kunnen staan.

Glasplaatsing: Op de afgesproken datum en tijd zal het glasbedrijf naar jouw locatie komen om het glas te plaatsen. Zorg ervoor dat je aanwezig bent om toezicht te houden en eventuele vragen te beantwoorden.

Betaling en garantie: Na de voltooiing van de glasplaatsing zal het glasbedrijf je een factuur sturen. Zorg ervoor dat je de betaling voldoet volgens de overeengekomen voorwaarden. Vraag ook naar de garantievoorwaarden voor het geplaatste glas.

Het is altijd verstandig om referenties van het glasbedrijf te controleren en hun ervaring en kwaliteit van het werk te verifiëren voordat je een definitieve beslissing neemt. Ook is het belangrijk om eventuele vereisten of vergunningen te controleren die nodig kunnen zijn voor het plaatsen van glas in jouw specifieke situatie.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Nijkerk of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Nijkerk en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×