logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Nijkerk


Overzicht glaszetters Nijkerk

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf Van Domselaar
Kloosterstraat 6, Nijkerk
Tel: 033-2451402

 Nijkerk
(+1km)

01

Extra informatie:
Wie zijn wij: Ons schildersbedrijf is een familiebedrijf sinds 1918 Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Naast ons schildersbedrijf hebben wij ook een winkel met verf, behang en aanverwante producten. Tevens hebben wij ook een lijstenmakerij en verkopen wij Talens produkten: Amsterdam acryl verf, verfhulpmiddelen en schildersdoeken voor de kunstschilder. Wat doen wij: U kunt bij ons terecht voor al uw schilder- en behangwerkzaamheden en het leveren en/of plaatsen van alle soorten glas.

02

Schildersbedrijf Dokter
Huserstraat 21, Nijkerk
Tel: 06-21887516

 Nijkerk
(+1km)

02

Extra informatie:
Glaswerk Zit er een barst in uw ruit of is deze lek? Dan vervangt Schildersbedrijf Dokter graag uw ruit. Maar ook wanneer u uw woning beter wilt isoleren met behulp van dubbel glas of HR-glas, behoort dit tot de mogelijkheden bij Schildersbedrijf Dokter. Op het gebied van glaswerk bieden wij de volgende opties: -Enkel glas -Dubbel glas -Sierglas -Gehard glas -HR+-glas -HR++-glas -Spiegels Indien nodig meten wij uw glaswerk nauwkeurig op.

03

Horst Schilders Behangers en Glaszetters
Frieswijkstraat 50, Nijkerk
Tel: 033-2454702

 Nijkerk
(+1km)

03

Extra informatie:
Isolatieglas Dubbelglas / isolatieglas plaatsenTegenwoordig worden alle nieuwbouw woningen en bedrijfspanden voorzien van dubbel glas (isolatieglas). De reden hiervoor is dat dubbel glas met zijn (geluids)isolerende werking de warmte binnen houd en de kou / geluid buiten. Tevens is het inbraakwerend vooral i.c.m. gehard floatglas of gelaagd glas. De spouw tussen de glasbladen is voorzien van droge lucht of gas (argon).

04

Wolters Glas-& Kozijn
Actief in Nijkerk
Tel: 06-51490812

 Hooglanderveen
(+5km)

04

Extra informatie:
Een all-round Glas & Kozijn bedrijf gevestigd in Amersfoort en al 20 jaar gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie en restauratie van glas-& kozijn projecten in heel Nederland. Wolters Glas & Kozijn is specialist in leveren & montage van ; â—¦Hardhouten ramen, deuren en kozijnen â—¦Kunststof ramen, deuren en kozijnen â—¦Schuifpuien Hardhout of Kunststof.

05

Proglass BV
Actief in Nijkerk
Tel: 033-4562297

 Amersfoort
(+7km)

05

Extra informatie:
ProGlass: Erkend glaszetter voor Amersfoort en omstreken Wij zijn ProGlass, een erkend glaszetter voor Amersfoort en omstreken. Wij hebben ruime ervaring met alle soorten beglazingswerkzaamheden voor zowel particulieren, woningstichtingen en instellingen. Direct glasschade melden? Bel 033 - 456 22 97. Als u buiten de reguliere werktijden glasschade heeft kunt u gebruik maken van de 24- uurservice van Proglass.

06

RvE schilderwerken
Actief in Nijkerk
Tel: 06 13 47 6997

 Hoogland
(+8km)

06

Extra informatie:
Glaszetten Ook voor glaszetten bent u bij RvE Schilderwerken aan het juiste adres. Er zijn vele mogelijkheden met betrekking tot wat voor glas u kunt laten plaatsen. Hieronder geef ik u wat informatie over de diverse soorten glas, eigenschappen en mogelijkheden. Graag geef ik u meer informatie in een persoonlijk gesprek, maar u mag ook een e-mail sturen. Isolatieglas Standaard: Met warmte isolatieglas houdt u in vergelijk met enkelglas de kou buiten en kunt u besparen op de stookkosten.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Nijkerk of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Nijkerk en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×