logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zeewolde (FL)


Overzicht glaszetters Zeewolde (FL)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf Vedder & Zn V.O.F
Sjees 3A, Zeewolde
Tel: 036-5221022

 Zeewolde
(+4km)

01

Extra informatie:
Uw Kwaliteitsschilder | Schildersbedrijf Vedder & Zn Schildersbedrijf Vedder & Zn brengt schilderwerk in KLEUR! Schildersbedrijf Vedder & Zn is al meer dan 20 jaar gevestigd in Zeewolde. Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel familie bedrijf dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen onderhoudswerkzaamheden voor particulieren, bedrijven en projecten zoals, monumentale panden, Vereniging van Eigenaren, woningcorporaties, scholen, kantoren en instellingen.

02

Glashandel Zeewolde
Oogstweg 29, Zeewolde
Tel: 06-83671714

 Zeewolde
(+4km)

02

Extra informatie:
Welkom bij Glashandel Zeewolde. Bij glashandel Zeewolde kunt u terecht voor vele toepassingen op het gebied van glas voor zowel nieuwbouw, renovatie en reparatie. Wij kunnen u onder andere leveren: -Enkel glas / floatglas -Dubbel glas -HR, HR+, HR++ -Gehard of veiligheidsglas -Gelaagd glas -Motiefglas -Melkglas Ook kunnen wij u van dienst zijn met: -Getint glas -Facet geslepen glas -Spiegels Glaszetten Glashandel Zeewolde kan alle glassoorten en maten zetten.

03

V.O.F. Jabo Glas-Verf-Behang
Actief in Zeewolde (FL)
Tel: 0341-554111

 Ermelo
(+7km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Jabo Glas-verf-behang VOF Wij zijn een familiebedrijf van ouders op (schoon)zonen en (schoon)dochters sinds 1975 en zijn een enthousiast team. U kunt bij ons terecht voor ruitschade, isolatieglas, spiegels, hardglas, gelaagd glas, glas in lood, koelkastplaatjes, autospiegels, achterwanden voor keukens, hardglazen deuren, douchewanden en -deuren incl. beslag en planchetten incl. glasdragers.

04

Glaszettersbedrijf Petersen
Actief in Zeewolde (FL)
Tel: 0341 84 28 93

 Ermelo
(+8km)

04

Extra informatie:
Altijd snel hulp van een glaszetter Glas is een kwetsbaar materiaal dat gemakkelijk beschadigt. Daarom is het belangrijk dat u een glaszetter heeft die snel kan handelen. Dankzij de 24/7 service van Glaszettersbedrijf Petersen bent u dag en nacht verzekerd van een ervaren glaszetter. Welke u kunt inschakelen voor het uitvoeren van glasherstel en vervanging.

05

Van den Berg Glas
Actief in Zeewolde (FL)
Tel: 0341-454476

 Harderwijk
(+9km)

05

Extra informatie:
Glaszetter voor aannemer, bedrijf en particulier Of het nu gaat om (grootschalige) nieuwbouw, verbouw of vervanging, Van den Berg Glas is graag uw glaszetter. Wij werken voor aannemers, MKB-bedrijven, groothandels en particulieren op de hele Veluwe. Zo zetten wij glas in Harderwijk, Nunspeet, Ermelo en Putten.

06

Schildersbedrijf Van Domselaar
Actief in Zeewolde (FL)
Tel: 033-2451402

 Nijkerk
(+13km)

06

Extra informatie:
Wie zijn wij: Ons schildersbedrijf is een familiebedrijf sinds 1918 Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Naast ons schildersbedrijf hebben wij ook een winkel met verf, behang en aanverwante producten. Tevens hebben wij ook een lijstenmakerij en verkopen wij Talens produkten: Amsterdam acryl verf, verfhulpmiddelen en schildersdoeken voor de kunstschilder. Wat doen wij: U kunt bij ons terecht voor al uw schilder- en behangwerkzaamheden en het leveren en/of plaatsen van alle soorten glas.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Zeewolde (FL) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zeewolde (FL) en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×