logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Flevoland > Zeewolde (FL)


Overzicht glaszetters Zeewolde (FL)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf Vedder & Zn V.O.F
Sjees 3A, Zeewolde
Tel: 036-5221022
Jaren werkzaam: 15 jaar
4
werknemers

 Zeewolde
(+4km)

01

Extra informatie:
Uw Kwaliteitsschilder | Schildersbedrijf Vedder & Zn Schildersbedrijf Vedder & Zn brengt schilderwerk in KLEUR! Schildersbedrijf Vedder & Zn is al meer dan 20 jaar gevestigd in Zeewolde. Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel familie bedrijf dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen onderhoudswerkzaamheden voor particulieren, bedrijven en projecten zoals, monumentale panden, Vereniging van Eigenaren, woningcorporaties, scholen, kantoren en instellingen.

02

Glashandel Zeewolde
Oogstweg 29, Zeewolde
Tel: 06-83671714
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Zeewolde
(+4km)

02

Extra informatie:
Welkom bij Glashandel Zeewolde. Bij glashandel Zeewolde kunt u terecht voor vele toepassingen op het gebied van glas voor zowel nieuwbouw, renovatie en reparatie. Wij kunnen u onder andere leveren: -Enkel glas / floatglas -Dubbel glas -HR, HR+, HR++ -Gehard of veiligheidsglas -Gelaagd glas -Motiefglas -Melkglas Ook kunnen wij u van dienst zijn met: -Getint glas -Facet geslepen glas -Spiegels Glaszetten Glashandel Zeewolde kan alle glassoorten en maten zetten.

03

G.F.H. Schilders B.V.
Almereweg 45, Zeewolde
Tel: 06 10737135

 Zeewolde
(+1km)

03

04

Glaszettersbedrijf Terporten
Actief in Zeewolde (FL)
Tel: 06 – 42 224 258
Jaren werkzaam: 13 jaar
1
werknemer

 Harderwijk
(+6km)

04

Extra informatie:
Glaszettersbedrijf Terporten Harderwijk – is uw specialist! Glaszettersbedrijf Terporten is uw specialist in Harderwijk en omstreken. Onze ervaren glaszetters hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Van glasreparatie tot het plaatsen van isolatieglas, Glaszettersbedrijf Terporten is uw betrouwbare partner. Waar kunnen we u bij helpen? Glas Plaatsen Een goed geïsoleerd huis zorgt voor warmte en comfort.


Glaszetters Zeewolde (FL)

Als u glas wilt laten vervangen in Zeewolde, kunt u de volgende stappen volgen:

Zoek naar een glaszettersbedrijf in Zeewolde: U kunt lokale glaszettersbedrijven in Zeewolde vinden door online te zoeken, in de telefoongids te kijken of aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie of buren.

Neem contact op met het gekozen glaszettersbedrijf: Bel of stuur een e-mail naar het bedrijf om uw glasvervangingsbehoeften te bespreken. Geef details zoals het type glas dat u wilt vervangen, de afmetingen en eventuele speciale vereisten.

Vraag om een offerte: Vraag het glaszettersbedrijf om een offerte voor de kosten van het vervangen van het glas. Zorg ervoor dat de offerte duidelijk de prijs van het glas, de arbeidskosten en eventuele extra kosten vermeldt.

Planning en afspraak maken: Als u akkoord gaat met de offerte, kunt u een afspraak maken om het glas te laten vervangen. Zorg ervoor dat u een geschikte datum en tijd kiest die voor u werkt.

Voorbereiding op de vervanging: Voordat de glaszetters arriveren, moet u ervoor zorgen dat het gebied rondom het glas toegankelijk is en eventuele meubels of decoraties verwijderen die in de weg kunnen staan. Als het om een raam gaat, moet u ook gordijnen of raambekleding verwijderen.

Glasvervanging: De glaszetters zullen het oude glas verwijderen en het nieuwe glas professioneel installeren. Ze zorgen ervoor dat het glas veilig en stevig wordt geplaatst.

Afronding en betaling: Nadat het glas is vervangen, controleert u zorgvuldig het werk om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat. Als alles naar wens is, kunt u de betaling aan het glaszettersbedrijf doen volgens de afgesproken voorwaarden.

Het is altijd raadzaam om meerdere offertes aan te vragen en de reputatie en ervaring van het glaszettersbedrijf te controleren voordat u een keuze maakt. Daarnaast kunnen ze u adviseren over de beste glasopties voor uw specifieke situatie.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Zeewolde (FL) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Zeewolde (FL) en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×