logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Katwijk (ZH)


Overzicht glaszetters Katwijk (ZH)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf D. Schonenberg
Katwijkerbroek 41, Katwijk
Tel: 071-4077316
Jaren werkzaam: 57 jaar
8
werknemers

 Katwijk
(+3km)

01

Extra informatie:
Kwaliteit maakt onderscheid... U kunt natuurlijk zelf uw deuren schilderen. In eerste instantie lijkt daar misschien niet veel vakkennis voor nodig. Verf is toch verf..? Maar houdt u bij de keuze van de verfsoort ook rekening met de werking van het hout? U wilt toch niet dat een hoogwaardige, harde verflaag na een tijd barst en loslaat omdat het onderliggende hout door vochtopname teveel uitzet? Om zulke problemen te voorkomen kan de hulp van schildersbedrijf D.

02

De Best Schildersbedrijf
Blokmakerstraat 8, Katwijk
Tel: 071-4032220
Jaren werkzaam: 74 jaar
20
werknemers

 Katwijk
(+2km)

02

Extra informatie:
WIE ZIJN WIJ J. de Best & Zn. B.V. in Katwijk aan Zee is een gerenommeerd schildersbedrijf. Al meer dan een halve eeuw realiseren wij kleurrijke projecten. Schilderwerk op basis van een gedegen advies en voorstudie, niet alleen mooi, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. J. de Best & Zn. B.V. is een familiebedrijf, opgestart in 1950 door Jaap de Best. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer.

03

Durieux Schilders BV
Scheepmakerstraat 3r, Katwijk
Tel: 071-4029628
Jaren werkzaam: 16 jaar
10
werknemers

 Katwijk
(+2km)

03

Certificering / branche organisatie:
AF-erkend

Extra informatie:
Bent u als particulier of bedrijf op zoek naar een betrouwbare partner in onderhoud voor wat betreft u schilder- en glaswerk? Dan bent u hier op het juiste adres. Op onze website kunt u informatie vinden over: • Particulier schilderwerk • Informatie over schilderwerk t.b.v. Verening van Eigenaren • Nieuwbouw • Glasservice • Restauratie • en onze Verf & Behangspeciaalzaak.

04

Schildersbedrijf Hans van der Plas
Katwijkerbroek 22, Katwijk
Tel: 071-4021900
Jaren werkzaam: 35 jaar
20
werknemers

 Katwijk
(+3km)

04

Extra informatie:
ALL-ROUND SCHILDERSBEDRIJF Wij verzorgen alle schilderwerkzaamheden: burgerwerk d.w.z. particulier onderhoud, onderhoud voor verenigingen van eigenaren, winkelpanden, enz. Daarnaast opereert Schildersbedrijf Hans van der Plas ook in de nieuwbouw, renovatie en utiliteitbouw. Wij werken met veilig klimgereedschap en hebben professioneel materiaal.

05

Minnee BV Schilderwerken - Glasservice
Katwijkerbroek 61, Katwijk
Tel: 071-4075264
Jaren werkzaam: 45 jaar
6
werknemers

 Katwijk
(+3km)

05

Certificering / branche organisatie:
Ons bedrijf is AF Erkend. zie www.af-erkend.nl Wij zijn aangesloten bij de FOSAG. zie www.fosag.nl

Extra informatie:
Al ruim 50 jaar verlenen wij onze diensten in de regio. Van behangen tot schilderen, van enkel glas tot gelaagd glas, van isolatieglas tot Hr++ en sinds kort ook voor al uw hang en sluitwerk. U zoekt het, wij hebben het voor u in huis. Onze 24 uurs service verlenen wij 365 dagen per jaar. De monteurs komen zo snel mogelijk uw kant op om samen met u te bekijken wat zij op dat moment voor u kunnen doen.

06

Van Kruistum Schilders
Blekerstraat 14, Katwijk
Tel: 071-4029945
Jaren werkzaam: 45 jaar
15
werknemers

 Katwijk
(+2km)

06

Certificering / branche organisatie:
Onderhoud.NL VCA

Extra informatie:
Van Kruistum Schilders is een middelgroot schildersbedrijf en bijna 35 jaar actief in het westen van het land. Alles op het gebied van glas, wand-en plafondafwerking behoort tot het takenpakket. Hoge eisen worden gesteld aan het vakmanschap van de medewerkers. Kwalitatief hoogstaand schilderwerk is dan ook verzekerd.

07

Glaszettersbedrijf Houwer B.V.
Commandeurslaan 66, Katwijk
Tel: 071 4071439
Jaren werkzaam: 19 jaar
2
werknemers

 Katwijk
(+1km)

07

Extra informatie:
Particulier Is uw raam stuk of is uw glaswerk aan vervanging toe? Wij leveren alle soorten glas en we komen het gratis opmeten. Onze glassoorten: -Enkel glas -Draadglas -HR Isolatieglas -HR+ Isolatieglas -HR++ Isolatieglas -Gefigureerd glas -Voorzetramen -Inbraakwerend glas -Brandvertragend glas ...

08

Glaszettersbedrijf Kraijenoord
Secretaris Varkevisserstraat 303, Katwijk
Tel: 071 407 5759
Jaren werkzaam: 17 jaar
1
werknemer

 Katwijk
(+1km)

08

09

Schildersbedrijf Guijt & Zn
Dr. W. Dreesstraat 50, Katwijk
Tel: 071-4026774

 Katwijk
(+1km)

09

Extra informatie:
Dit doen wij! Binnen en buitenschilderwerk. Behang/glasvlies plakken. Sauswerkzaamheden. Glaszetten. Spuiten van plafonds/muren. Wij verzorgen ook het spuiten van: Keukens. Meubels. Deuren. Plinten. Radiatoren. Kasten. Tafels/stoelen. Ook doen wij de voorbehandeling doormiddel van stralen Voor baby/kinderkamer gebruiken wij kindvriendelijke lak voor de commode of box in iedere kleur.

10

C. Hus Schildersbedrijf
Sluisweg 29, Katwijk
Tel: 06-51366145

 Katwijk
(+2km)

10

11

Maarten de Mol schildersbedrijf
Heerenweg 6a10, Katwijk
Tel: 071 4079510

 Katwijk
(+2km)

11

12

Glaszettersbedrijf Prins
Sluisweg 72, Katwijk
Jaren werkzaam: 13 jaar
1
werknemer

 Katwijk
(+1km)

12


Glaszetters Katwijk (ZH)

Als je glas wilt laten vervangen in Katwijk, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar lokale glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Katwijk. Je kunt online zoekmachines gebruiken of aanbevelingen vragen aan vrienden, familie of buren.

Neem contact op voor een offerte: Neem contact op met de glaszetters en vraag om een offerte voor het vervangen van het glas. Geef zoveel mogelijk informatie, zoals het type glas dat je wilt vervangen, de afmetingen en eventuele specifieke vereisten.

Vergelijk offertes: Ontvang offertes van verschillende glaszetters en vergelijk ze op basis van prijs, kwaliteit van het glas en eventuele extra services die ze bieden.

Kies een glaszetter: Selecteer een glaszetter die aan jouw eisen voldoet en maak een afspraak voor het vervangen van het glas. Zorg ervoor dat je alle details en prijzen schriftelijk bevestigt voordat je akkoord gaat.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat het gebied waar het glas vervangen moet worden toegankelijk en schoon is. Verwijder eventuele obstakels en zorg ervoor dat meubels of andere objecten die in de weg kunnen staan, worden verplaatst.

Laat het glas vervangen: Op de afgesproken datum zal de glaszetter het oude glas verwijderen en het nieuwe glas plaatsen. Zorg ervoor dat je aanwezig bent tijdens het vervangen, zodat je eventuele vragen kunt stellen of specifieke instructies kunt geven.

Controleer het werk: Na de installatie is het belangrijk om het werk van de glaszetter te controleren. Controleer of het nieuwe glas correct is geplaatst, goed past en geen beschadigingen heeft. Meld eventuele problemen direct aan de glaszetter.

TIPTip: Het is raadzaam om een ervaren en professionele glaszetter in te schakelen om ervoor te zorgen dat het glas correct en veilig wordt vervangen. Zij hebben de juiste kennis en vaardigheden om het werk goed uit te voeren. Zorg er ook voor dat je informeert naar de garantie op het geleverde werk en de kwaliteit van het glas dat wordt gebruikt.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Katwijk (ZH) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Katwijk (ZH) en omgeving staan momenteel 12 glaszetters vermeld.


×