logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Katwijk (ZH)


Overzicht glaszetters Katwijk (ZH)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf D. Schonenberg
Katwijkerbroek 41, Katwijk
Tel: 071-4077316

 Katwijk
(+3km)

01

Extra informatie:
Kwaliteit maakt onderscheid... U kunt natuurlijk zelf uw deuren schilderen. In eerste instantie lijkt daar misschien niet veel vakkennis voor nodig. Verf is toch verf..? Maar houdt u bij de keuze van de verfsoort ook rekening met de werking van het hout? U wilt toch niet dat een hoogwaardige, harde verflaag na een tijd barst en loslaat omdat het onderliggende hout door vochtopname teveel uitzet? Om zulke problemen te voorkomen kan de hulp van schildersbedrijf D.

02

De Best Schildersbedrijf
Blokmakerstraat 8, Katwijk
Tel: 071-4032220

 Katwijk
(+2km)

02

Extra informatie:
WIE ZIJN WIJ J. de Best & Zn. B.V. in Katwijk aan Zee is een gerenommeerd schildersbedrijf. Al meer dan een halve eeuw realiseren wij kleurrijke projecten. Schilderwerk op basis van een gedegen advies en voorstudie, niet alleen mooi, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. J. de Best & Zn. B.V. is een familiebedrijf, opgestart in 1950 door Jaap de Best. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer.

03

Durieux Schilders BV
Scheepmakerstraat 3r, Katwijk
Tel: 071-4029628

 Katwijk
(+2km)

03

Certificering / branche organisatie:
AF-erkend

Extra informatie:
Bent u als particulier of bedrijf op zoek naar een betrouwbare partner in onderhoud voor wat betreft u schilder- en glaswerk? Dan bent u hier op het juiste adres. Op onze website kunt u informatie vinden over: • Particulier schilderwerk • Informatie over schilderwerk t.b.v. Verening van Eigenaren • Nieuwbouw • Glasservice • Restauratie • en onze Verf & Behangspeciaalzaak.

04

Schildersbedrijf Hans van der Plas
Katwijkerbroek 22, Katwijk
Tel: 071-4021900

 Katwijk
(+3km)

04

Extra informatie:
ALL-ROUND SCHILDERSBEDRIJF Wij verzorgen alle schilderwerkzaamheden: burgerwerk d.w.z. particulier onderhoud, onderhoud voor verenigingen van eigenaren, winkelpanden, enz. Daarnaast opereert Schildersbedrijf Hans van der Plas ook in de nieuwbouw, renovatie en utiliteitbouw. Wij werken met veilig klimgereedschap en hebben professioneel materiaal.

05

Minnee BV Schilderwerken - Glasservice
Katwijkerbroek 61, Katwijk
Tel: 071-4075264

 Katwijk
(+3km)

05

Certificering / branche organisatie:
Ons bedrijf is AF Erkend. zie www.af-erkend.nl Wij zijn aangesloten bij de FOSAG. zie www.fosag.nl

Extra informatie:
Al ruim 50 jaar verlenen wij onze diensten in de regio. Van behangen tot schilderen, van enkel glas tot gelaagd glas, van isolatieglas tot Hr++ en sinds kort ook voor al uw hang en sluitwerk. U zoekt het, wij hebben het voor u in huis. Onze 24 uurs service verlenen wij 365 dagen per jaar. De monteurs komen zo snel mogelijk uw kant op om samen met u te bekijken wat zij op dat moment voor u kunnen doen.

06

Van Kruistum Schilders
Blekerstraat 14, Katwijk
Tel: 071-4029945

 Katwijk
(+2km)

06

Certificering / branche organisatie:
Onderhoud.NL VCA

Extra informatie:
Van Kruistum Schilders is een middelgroot schildersbedrijf en bijna 35 jaar actief in het westen van het land. Alles op het gebied van glas, wand-en plafondafwerking behoort tot het takenpakket. Hoge eisen worden gesteld aan het vakmanschap van de medewerkers. Kwalitatief hoogstaand schilderwerk is dan ook verzekerd.

07

Hoek & vd Plas Glas- en Schilderwerken
Actief in Katwijk (ZH)
Tel: 071-4074456

 Rijnsburg
(+3km)

07

Extra informatie:
Hoek & Van der Plas Schilderwerken is in 1995 door Kees Hoek en Wim van der Plas - die al sinds 1978 met elkaar samenwerken - opgericht. Het bedrijf is begonnen in een garagebox te Valkenburg, maar is sinds 2002 gevestigd te Rijnsburg. Het bedrijf heeft veel ervaring met particuliere - en zakelijke projecten in de Randstad. Kees Hoek en Wim van der Plas zijn goed op elkaar ingespeeld en staan bekend om het leveren van vakwerk.

08

Van Kesteren | Glaswerken
Actief in Katwijk (ZH)
Tel: 0252-211779

 Voorhout
(+5km)

08

Extra informatie:
Uw specialist sinds 1935 Isolatieglas N VAN Kesteren & Zn Voorhout BV is een schildersbedrijf, gevestigd in Voorhout. Sinds de oprichting in 1935 heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een van de grotere vakspecialisten in de regio. Maar liefst 45 schilders, behangers en glaszetters zijn dagelijks voor ons in touw.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Katwijk (ZH) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Katwijk (ZH) en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×