logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Rijssen


Overzicht glaszetters Rijssen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Kamphuis Glastechniek
Boterbloem 18, Rijssen
Tel: 0650422987
Jaren werkzaam: 14 jaar
1
werknemer

 Rijssen
(+2km)

01

Extra informatie:
Ik Frank Kamphuis ben in mei 2010 voor mezelf begonnen als zzp´r. Omdat ik graag weer een mooi stuk werk wil maken. U kunt bij mij terecht voor dubbel glas in nieuwbouw werk of voor renovatie werk, van bijvoorbeeld enkel glas naar dubbel glas Ook voor schilderwerk kunt u bij mij terecht vraag voor een vrijblijvend offerte.

02

Schildersbedrijf van Putten
Blinde Banisweg 26, Rijssen
Tel: 0548-512801
Jaren werkzaam: 93 jaar
1
werknemer

 Rijssen
(+1km)

02

Extra informatie:
~WELKOM~ Schildersbedrijf van Putten is op 1 januari 1931 opgericht. Het is dan ook een bedrijf met jarenlange ervaring. Wij richten ons voornamelijk op particulieren, maar ook werken wij voor zowel bedrijf als verzekeringen. Graag nemen wij u het werk uit handen wat komt kijken bij het schilderen van uw woning. Het draait bij het onderhoud van uw exterieur niet alleen om een likje verf. Schilderen is een ambacht dat schildersbedrijf van Putten in de vingers heeft.

03

GM Glasservice Rijssen
Zuiderstraat 18, Rijssen
Tel: 085-1301189
Maanden werkzaam: 9 maand
2
werknemers

 Rijssen
(+1km)

03

Extra informatie:
Over GM Glasservice Rijssen GM Glasservice Rijssen houdt zich bezig met het leveren en plaatsen van vrijwel alle soorten glas. Wij kunnen de plaatsing van een ruim assortiment aan glassoorten voor particulieren en bedrijven verzorgen.

04

Bruins schilderwerken
Kryptonstraat 39b-09, Rijssen
Tel: 06 - 36124488

 Rijssen
(+2km)

04

Extra informatie:
Beglazing Onder beglazing verstaan wij het plaatsen van meervoudig isolatieglas, enkelglas, figuurglas en glas in lood. Glaswerk Rekening houdend met uw wensen komen wij met een passende en zo voordelig mogelijke oplossing voor uw glaswerk. Wij leveren alle glassoorten van normaal enkelglas tot en met het best isolerende HR++.


Glaszetters Rijssen

Als je glas wilt laten plaatsen in Rijssen, Nederland, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glaszetters in Rijssen: Je kunt online zoeken naar glaszetters in Rijssen of vragen om aanbevelingen van vrienden, buren of familieleden die eerder glaswerk hebben laten plaatsen.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag om offertes voor het plaatsen van het gewenste glas. Zorg ervoor dat je alle relevante details vermeldt, zoals het type glas, de afmetingen en eventuele speciale vereisten.

Vergelijk offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, reputatie, ervaring en de kwaliteit van het werk van de glaszetter. Kies een glaszetter die aan jouw behoeften en budget voldoet.

Plan een afspraak: Neem contact op met de gekozen glaszetter en plan een afspraak voor het plaatsen van het glas. Bespreek alle details, zoals de datum, tijd en locatie van de installatie.

Voorbereidingen treffen: Zorg ervoor dat de ruimte waar het glas geplaatst moet worden toegankelijk is en vrij van obstakels. Verwijder indien nodig gordijnen, meubels of andere items die in de weg kunnen staan.

Glasinstallatie: Op de afgesproken datum en tijd zal de glaszetter het glas komen plaatsen. Zorg ervoor dat je aanwezig bent of zorg voor iemand die namens jou aanwezig kan zijn.

Betaling en nazorg: Na de installatie zal de glaszetter je informeren over de betaling. Controleer het geplaatste glas zorgvuldig en zorg ervoor dat je tevreden bent voordat je betaalt. Vraag ook naar eventuele garanties op het geplaatste glas.

Het is altijd verstandig om voorafgaand aan het plaatsen van glas advies in te winnen bij professionele glaszetters en eventuele specifieke vereisten of vragen te bespreken.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Rijssen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Rijssen en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×