logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Rijssen


Overzicht glaszetters Rijssen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Kamphuis Glastechniek
Boterbloem 18, Rijssen
Tel: 0650422987

 Rijssen
(+2km)

01

Extra informatie:
Ik Frank Kamphuis ben in mei 2010 voor mezelf begonnen als zzp´r. Omdat ik graag weer een mooi stuk werk wil maken. U kunt bij mij terecht voor dubbel glas in nieuwbouw werk of voor renovatie werk, van bijvoorbeeld enkel glas naar dubbel glas Ook voor schilderwerk kunt u bij mij terecht vraag voor een vrijblijvend offerte.

02

Schildersbedrijf van Putten
Blinde Banisweg 26, Rijssen
Tel: 0548-512801

 Rijssen
(+1km)

02

Extra informatie:
~WELKOM~ Schildersbedrijf van Putten is op 1 januari 1931 opgericht. Het is dan ook een bedrijf met jarenlange ervaring. Wij richten ons voornamelijk op particulieren, maar ook werken wij voor zowel bedrijf als verzekeringen. Graag nemen wij u het werk uit handen wat komt kijken bij het schilderen van uw woning. Het draait bij het onderhoud van uw exterieur niet alleen om een likje verf. Schilderen is een ambacht dat schildersbedrijf van Putten in de vingers heeft.

03

Bruins schilderwerken
Kryptonstraat 39b-09, Rijssen
Tel: 06 - 36124488

 Rijssen
(+2km)

03

Extra informatie:
Beglazing Onder beglazing verstaan wij het plaatsen van meervoudig isolatieglas, enkelglas, figuurglas en glas in lood. Glaswerk Rekening houdend met uw wensen komen wij met een passende en zo voordelig mogelijke oplossing voor uw glaswerk. Wij leveren alle glassoorten van normaal enkelglas tot en met het best isolerende HR++.

04

Twentse Glasgroep BV
Actief in Rijssen
Tel: 0547-272065

 Enter
(+5km)

04

Extra informatie:
Wie zijn we........ De Twentse Glasgroep BV is een onafhankelijke glasgroothandel alswel een glasmontagebedrijf. Vanuit Goor werken we met 17 medewerkers, waarvan 11 betrokken glaszetters in vaste dienst. Naast het leveren en monteren van glas hebben we ook beglazingsmaterialen, lakken, muurverven en aanverwante non-paint artikelen. Waar ligt onze kracht Onze grote kracht ligt in logistiek, planning, inkoop én glasmontage.

05

Glasdeal
Actief in Rijssen
Tel: 0548-613253
Jaren werkzaam: 85 jaar
2
werknemers

 Nijverdal
(+6km)

05

Extra informatie:
Welkom bij Glasdeal Glasdeal is een glasleverancier en glaszetbedrijf en is gevestigd in Nijverdal. Bent u op zoek naar een ervaren glaszetter, dan bent u bij Glasdeal aan het juiste adres. Wij verzorgen alles op het gebied van: -Isolatieglas -Zonwerend en/of geluidswerend isolatieglas -Enkel glas -Gelaagd glas -Gehard glas Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren.

06

J.W. ten Hove Schildersbedrijf
Actief in Rijssen
Tel: 06 50453685

 Almelo
(+9km)

06

Extra informatie:
Schildersbedrijf J W ten Hove in Almelo biedt complete service in schilder- en beglazingswerk. Ons dienstenpakket omvat met name renovatie, restauratie en onderhoud aan woningen, woningcomplexen, bedrijfspanden en utiliteitsprojecten. Tevens kunnen wij u een abonnement aanbieden, waarbij u het onderhoud van uw schilderwerk aan ons uitbesteedt. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij ervoor dat uw houtwerk er dan altijd piekfijn uitziet.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Rijssen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Rijssen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×