logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Drenthe > Anderen


Overzicht glaszetters Anderen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glastech
Gevelakkers 5, Anderen
Tel: 06-53263497
Jaren werkzaam: 8 jaar
1
werknemer

 Anderen
(+1km)

01

Extra informatie:
Glastechniek Groningen BV is sinds 2000 actief als leverancier en installatiebedrijf van de meest complexe glastoepassingen. Glas is een uniek materiaal: het laat licht door en creëert comfort. Het is niet weg te denken uit de nieuwbouw en de renovatie. Beglazing voor spider gevels, lichtbeheersing en veiligheid, scheidingswanden, volledig glazen deuren en puien, wall cladding en luifels: dit alles vindt u bij Glastechniek Groningen B.

02

Ensing Vastgoed Onderhoud BV
Actief in Anderen
Tel: 0592-348080

 Assen
(+7km)

02

03

Pinkster Schildersbedrijf
Actief in Anderen
Tel: 0592-301879

 Assen
(+8km)

03

Extra informatie:
Diverse soorten beglazing uit Assen Glas brengt isolatie, veiligheid en sfeer Voor alle denkbare toepassingen van glas in alle soorten en maten kunt u bij ons terecht. En niet alleen voor de buitenmuren van uw pand, maar ook voor het interieur. Naast een isolerende en inbraakwerende functie heeft glaswerk namelijk ook een sfeerverhogende werking.

04

Uiterwijk Schilderwerken
Actief in Anderen
Tel: 06-10595118
Jaren werkzaam: 20 jaar
1
werknemer

 Assen
(+9km)

04

Extra informatie:
Uiterwijk Schilderwerken is nieuw voor Emmen en omgeving. Ik heb ruim 20 jaar schilderservaring. als allround schilder bied ik u mijn diensten, vakkennis en ervaring aan. Waarom zou u kiezen voor Uiterwijk Schilderwerken? Op basis van 20 jaar schilderservaring kan ik vakwerk leveren. Vakwerk tot in de perfectie. ik ben trots op mijn vak. Een vak dat ik doe met liefde en plezier. We zijn een klein (maar groeiend) bedrijf; Uw aanspreekpunt voert tevens de werkzaamheden uit.

05

Krook Schilders- en Afwerkingsbedrijf
Actief in Anderen
Tel: 0592 - 346741

 Assen
(+10km)

05

Certificering / branche organisatie:
de Betere Schilder

Extra informatie:
Uw schilder in en om Assen. Wij steken graag de handen uit de mouwen en hebben hart voor ons werk! Dat ziet u terug in het eindresultaat. Naast schilderwerk verzorgen wij ook zaken zoals beglazing, houtrotreparatie, periodiek onderhoud, renovatie, beglazing en behangwerk. Voor het schilderen en stucken van woningen geldt het btw-tarief van 6% op zowel de arbeidskosten als op de materialen. De woning moet particulier bezit zijn en tenminste twee jaar oud zijn.

06

Schildersbedrijf De Groot
Actief in Anderen
Tel: 06-47872064

 Zuidlaren
(+11km)

06

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Anderen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Anderen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×