logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Waddinxveen


Overzicht glaszetters Waddinxveen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Van Dijken Glas Beleving
Coenecoop 67, Waddinxveen
Tel: 0182-612555
Jaren werkzaam: 8 jaar

 Waddinxveen
(+2km)

01

Extra informatie:
Over ons Van Dijken Glas Beleving B.V. is opgericht in 1933 door Jacob van Dijken. Het bedrijf is altijd zelfstandig en onafhankelijk gebleven en heeft in de loop der jaren een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Natuurlijk groeit het bedrijf met zijn tijd mee. De medewerkers hebben niet alleen een hart voor glas, maar zoeken ook naar verbetering en vernieuwing. Want nieuwe technieken brengen nieuwe mogelijkheden en andere toepassingen met zich mee.

02

GS Glas
Coenecoop 356, Waddinxveen
Tel: 0182-619753

 Waddinxveen
(+3km)

02

Extra informatie:
GS Glas Kwaliteit en vakmanschap zijn al meer dan 10 jaar de kracht van GS Glas. Enkele jaren geleden verhuisden wij naar een moderne bedrijfshal aan de Coenecoop op het gelijknamige Waddinxveense bedrijventerrein. In onze moderne bedrijfshal staat een grote sortering enkel glas, figuurglas en draadglas op voorraad. Alle mogelijke afmetingen en vormen worden door ons op maat gesneden. Wij leveren en plaatsen glas aan zowel bedrijven als particulieren.

03

Glas en Schilderwerken Zwanenburg
Sterrenlaan 88, Waddinxveen
Tel: 06-51007710
Jaren werkzaam: 15 jaar
1
werknemer

 Waddinxveen
(+2km)

03

Extra informatie:
Peter Zwanenburg Peter Zwanenburg is een ervaren en enthousiaste expert in glaszetten, schilderen en behangen. Na jarenlang voor een bedrijf gewerkt te hebben is hij voor zichzelf begonnen. Peter komt uit Waddinxveen en u kunt hem via het hiernaast getoonde nummer bereiken. Glaszetten Uiteraard kan ik voor u glas leveren en zetten in de standaard maten, maar ook op maat snijden van glas is mogelijk.

04

Schilderwerken P. Van Berkel
Juliana van Stolberglaan 16, Waddinxveen
Tel: 06 - 53 96 22 44

 Waddinxveen
(+1km)

04

Extra informatie:
Glaszetten Helder advies, resultaat op maat Nauwkeurig, vakkundig en gedetailleerd Glaszetten is een secure bezigheid die u natuurlijk het liefst aan de specialist overlaat. Schilderwerken P van Berkel uit Waddinxveen werkt voor het plaatsen van glas samen met een betrouwbare partner die al heel wat jaren ervaring heeft binnen de glasbranche. Daardoor kan hij u altijd van passend advies voorzien wanneer u op zoek bent naar nieuwe of vervangende beglazing.

05

GGH Glas BV
Actief in Waddinxveen
Tel: 0182-512555
Jaren werkzaam: 17 jaar
20
werknemers

 Gouda
(+5km)

05

Extra informatie:
GGH Glas BV, beter bekend als GOUDSE GLASHANDEL, is een jong dynamisch bedrijf met allemaal enthousiaste, vakbekwame medewerkers die hun langjarige ervaring hebben opgedaan bij ZHG In de fabriek in Gouderak aan het Middelblok, wordt glas gesneden, glas bewerkt en Glas -in-Lood gemaakt in alle mogelijke maten, modellen en afmetingen. GLAS IN LOOD is een van onze specialiteiten. Nieuwe ontwerpen, bestaande modellen, nagenoeg alles wat u wenst kan worden gerealiseerd.

06

GBO Glas
Actief in Waddinxveen
Tel: 0182-523237
Jaren werkzaam: 8 jaar
2
werknemers

 Gouda
(+5km)

06

Extra informatie:
GBO Glashandel Bij alle glasschade de beste keuze. GBO Glashandel is een professioneel glaszetbedrijf en heeft alle kennis en ervaring als glaszetter uit Gouda in huis. Ons bedrijf is werkzaam binnen de hele regio van Gouda.

07

Glascentrale Midden Holland B.V.
Actief in Waddinxveen
Tel: 0172 - 219 040
Jaren werkzaam: 15 jaar
32
werknemers

 Hazerswoude-dorp
(+5km)

07

Extra informatie:
Glascentrale Midden Holland Uw onafhankelijke glasspecialist Glascentrale Midden Holland heeft voor elke vraag naar beglazing de juiste oplossing. Met onze specialistische kennis over veiligheid, brandvertraging, zonwering, energiebesparing en zelfs energieopwekking komen wij altijd tot een glashelder advies. Elke ochtend rijden de bedrijfsbussen met onze glasspecialisten naar de meest uiteenlopende projecten: van de beglazing van een nieuwbouwproject tot de plaatsing van een glazen trap.

08

Theussen Schildersbedrijf
Actief in Waddinxveen
Tel: 0182-615738

 Moordrecht
(+4km)

08


Glaszetters Waddinxveen

Als je een ruit wilt laten vervangen in Waddinxveen, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glasbedrijven in Waddinxveen: Begin je zoektocht door online te zoeken naar glasbedrijven of glaszetters in Waddinxveen. Gebruik zoekmachines of lokale bedrijvengidsen om bedrijven in de omgeving te vinden. Je kunt bijvoorbeeld zoeken naar "glaszetters Waddinxveen" of "glasbedrijven Waddinxveen".

Vraag om aanbevelingen: Vraag vrienden, familie, buren of collega's in Waddinxveen of zij goede ervaringen hebben gehad met glaszetters. Persoonlijke aanbevelingen kunnen waardevol zijn bij het vinden van betrouwbare professionals.

Check lokale bouw- en onderhoudsbedrijven: Benader lokale bouw- en onderhoudsbedrijven in Waddinxveen. Deze bedrijven hebben vaak glaszetters in dienst of werken samen met glasbedrijven. Informeer of ze glasvervangingsdiensten aanbieden of kunnen verwijzen naar betrouwbare glaszetters.

Neem contact op en vraag om een offerte: Neem contact op met de glaszetters die je hebt gevonden en vraag om een gedetailleerde offerte voor het vervangen van de ruit. Verstrek zoveel mogelijk informatie over het type glas, de afmetingen en eventuele specifieke vereisten.

Vergelijk de offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van het glas, garantie en de reputatie van het bedrijf. Kies een bedrijf dat betrouwbaar is, goede referenties heeft en redelijke prijzen hanteert.

Plan de afspraak: Nadat je een keuze hebt gemaakt, maak je een afspraak met het gekozen glasbedrijf om de ruit te laten vervangen. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over de datum, tijd en andere details die van belang zijn.

Het is ook belangrijk om te controleren of de gekozen glaszetter spoeddiensten aanbiedt, vooral als je een dringende vervanging nodig hebt. Zorg ervoor dat je duidelijke afspraken maakt over de prijs, de duur van het project en de garantievoorwaarden voordat je het werk laat uitvoeren.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Waddinxveen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Waddinxveen en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×