logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Dwingeloo


Overzicht glaszetters Dwingeloo

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf R Westerhof
Westrupsingel 8, Dwingeloo
Tel: 06-11062237

 Dwingeloo
(+1km)

01

Extra informatie:
Onze werkwijze Schildersbedrijf R. Westerhof is een fullservice schildersbedrijf. U kunt een beroep op ons doen voor binnen- en buitenschilderwerk, vervanging en plaatsing van alle soorten glas, kleine herstel werkzaamheden, onderhoud en het reinigen van het buitenschilderwerk. Wij houden ons bezig met zowel kleine als grote projecten. De materialen die wij toepassen zijn van hoge kwaliteit. Wij maken met name gebruik van de topmerken: Wijzonol, Sigma en Sikkens.

02

Brinkhof glas- en schilderwerken
Actief in Dwingeloo
Tel: 0522 472566

 Ruinen
(+9km)

02

Extra informatie:
Glas- en gevelservice -Alle soorten beglazing, herstel houtaantasting, afbouwwerkzaamheden. -Herstel houtaantasting kozijnen en ramen. -Controle gevelelementen, deelvervanging, omtrekspeling. -Controle hang en sluitwerk -Voegwerk -Gevelreiniging Heeft u werkzaamheden die om advies of prijsopgave vragen, bel of mail ons. Wij maken een afspraak met u wanneer het u het beste past en zorgen voor een passend “brinkhof advies” en concurrerende prijsopgave.

03

Schildersbedrijf Martijn Hut
Actief in Dwingeloo
Tel: 0522-472820

 Ruinen
(+10km)

03

Extra informatie:
Schildersbedrijf Martijn Hut is al jaren een betrouwbaar schildersbedrijf uit Ruinen. Hierbij staan heldere afspraken en een goed contact met de klant centraal. Wij hebben ons daarbij gespecialiseerd in zowel opdrachten voor particulieren als voor bedrijven. Wij verzorgen het binnenschilderwerk en het buitenschilderwerk van uw woning. Ook kunnen wij uw glas plaatsen, badkamer kitten en uw wanden afwerken, met bv.

04

Verf- en glashandel AGC Hoogeveen
Actief in Dwingeloo
Tel: 0528 - 265332

 Hoogeveen
(+17km)

04

05

Bouwbedrijf S Koopmans
Actief in Dwingeloo
Tel: 0521-517173

 Steenwijk
(+18km)

05

Extra informatie:
Vakwerk op maat Bouwbedrijf S. Koopmans is een bouwbedrijf dat zich hoofdzakelijk richt op woningbouw. In deze discipline hebben wij ruime ervaring in nieuwbouw en onderhoud. Of het nu gaat om kleine aanpassingen of grote verbouwingen, Bouwbedrijf S. Koopmans geeft vakkundig advies en levert werk op maat. Wilt u binnenshuis en/of buitenshuis het een en ander veranderen maar weet u niet hoe? Dan kan Bouwbedrijf S.

06

Glas in lood atelier De Glazen Zee
Actief in Dwingeloo
Tel: 06 50 99 19 57

 Steenwijk
(+19km)

06

Extra informatie:
Welkom bij atelier De Glazen Zee Glas-in-lood atelier De Glazen Zee is gevestigd in een voormalig kerkgebouw in het centrum van Steenwijk. In deze inspirerende omgeving wordt met grote zorg en liefde gewerkt aan de mooiste ramen, stijlvolle deuren, lampen en unieke glaskunst. De Glazen Zee ontwerpt en maakt zowel traditioneel glas in lood maar ook modern en tijdloos glas-in-lood, passend bij nieuwbouw en een strak interieur.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Dwingeloo of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Dwingeloo en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×