logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Drenthe > Dwingeloo


Overzicht glaszetters Dwingeloo

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf R Westerhof
Westrupsingel 8, Dwingeloo
Tel: 06-11062237
Jaren werkzaam: 21 jaar
1
werknemer

 Dwingeloo
(+1km)

01

Extra informatie:
Onze werkwijze Schildersbedrijf R. Westerhof is een fullservice schildersbedrijf. U kunt een beroep op ons doen voor binnen- en buitenschilderwerk, vervanging en plaatsing van alle soorten glas, kleine herstel werkzaamheden, onderhoud en het reinigen van het buitenschilderwerk. Wij houden ons bezig met zowel kleine als grote projecten. De materialen die wij toepassen zijn van hoge kwaliteit. Wij maken met name gebruik van de topmerken: Wijzonol, Sigma en Sikkens.

02

De Kruyf Schilderwerken
Nijverheidsweg 35, Dwingeloo
Tel: 0521-591990

 Dwingeloo
(+1km)

02

Extra informatie:
Glasservice Wij leveren en plaatsen alle soorten glas vanaf één ruit tot complete projecten, tegen concurrerende prijzen. Bij glasschade garanderen wij een spoedig herstel en zo nodig een noodreparatie. Ook denken we met u mee over energiebesparing in relatie tot glas en/of kozijnen.

03

Roelof Kreeft Schildersbedrijf
Actief in Dwingeloo
Tel: 0522-471303

 Ruinen
(+8km)

03

Extra informatie:
Glaswerk Ramen vervangen in uw woning? Nieuwe ramen in uw schuur? Enkel, isolatie HR++ of zonwerende beglazing door een vakman gezet behoord ook tot onze diensten.

04

Brinkhof glas- en schilderwerken
Actief in Dwingeloo
Tel: 0522 472566
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Ruinen
(+9km)

04

Extra informatie:
Glas- en gevelservice -Alle soorten beglazing, herstel houtaantasting, afbouwwerkzaamheden. -Herstel houtaantasting kozijnen en ramen. -Controle gevelelementen, deelvervanging, omtrekspeling. -Controle hang en sluitwerk -Voegwerk -Gevelreiniging Heeft u werkzaamheden die om advies of prijsopgave vragen, bel of mail ons. Wij maken een afspraak met u wanneer het u het beste past en zorgen voor een passend “brinkhof advies” en concurrerende prijsopgave.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Dwingeloo of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Dwingeloo en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×