logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Flevoland > Emmeloord


Overzicht glaszetters Emmeloord

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Wolf Glas & Kozijnen
Verlengde Gildenweg 3/E, Emmeloord
Tel: 0527-617847

 Emmeloord
(+3km)

01

Extra informatie:
Glaszetterij/ Glashandel Wolf is in Emmeloord en wijde omgeving al vele jaren de specialist op het gebied van glas. Wij zijn van alle markten thuis. Voor het plaatsen van enkel of isolatie glas, maar ook maken en monteren wij een douchecabine, keukenachterwand, glazendeuren, glas in lood, spiegels of glazenscheidingswanden, alles is mogelijk. Ook leveren wij aan bedrijven en particulieren Voor Glaszetterij/glashandel Wolf is geen klus te klein en geen uitdaging te groot.

02

Schildersbedrijf ten Napel
Actief in Emmeloord
Tel: 0527 68 16 83

 Urk
(+11km)

02

Extra informatie:
Beglazing Ten Napel levert alle glaswerken in zowel nieuwbouwprojecten als in onderhoud- en renovatie projecten. We leveren een breed assortiment isolatieglas, glazen colorbelpanelen, gelaagd glas, brandwerend glas, spiegelend glas en spiegels.

03

Schildersbedrijf K.J. Coenen & Zn.
Actief in Emmeloord
Tel: 0527-681441

 Urk
(+12km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Schildersbedrijf K J Coenen en Zn De kracht van Schildersbedrijf K J Coenen en Zn, in 1945 opgericht door de vader van de huidige eigenaren, is de kracht van het collectief. In de 60 jaar van zijn bestaan heeft Schildersbedrijf Coenen een uitstekende reputatie opgebouwd. Traditie en innovatie worden door ons gekoppeld waardoor wij een product bieden dat optimaal aansluit op de strategische wensen van onze opdrachtgevers.

04

Glaszetbedrijf de Gast
Actief in Emmeloord
Tel: 0527-243405
Jaren werkzaam: 20 jaar
1
werknemer

 Vollenhove
(+15km)

04

Extra informatie:
Welkom bij Glaszetbedrijf de Gast. Wij verzorgen glas zetten, glas in lood, balustrades, isolatieglas- en glazen trappen voor bedrijven, instellingen en particulieren. Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in Vollenhove en omgeving. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

05

Drok Schilders en Glaszetters
Actief in Emmeloord
Tel: 0527-241355

 Vollenhove
(+16km)

05

Extra informatie:
Beglazing Geen woning of bedrijfspand kan zonder glas. Ramen zorgen voor lichtinval en de juiste sfeer in uw pand, maar kunnen tegelijk een energielek vormen. Daarom zorgt Drok Schilders en Glaszetters voor de optimale beglazing van uw pand. Mooi, duurzaam en energiezuinig. Nieuwsgierig? Neem contact op Uw woning of kantoor goed in het glas Voor zowel de planeet als uw portemonnee wordt het besparen van energie met de dag belangrijker.

06

Plender Totaalonderhoud
Actief in Emmeloord
Tel: 038 3319677

 Kampen
(+19km)

06

Extra informatie:
Glaszetten Wij plaatsen verschillende soorten glas in kozijnen, ramen en deuren. Voor bestaande woningen en gebouwen, maar ook in nieuwbouw.


Glaszetters Emmeloord

Als je glas wilt laten vervangen in Emmeloord, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glasbedrijven in Emmeloord: Begin je zoektocht door online te zoeken naar glasbedrijven of glaszetters in Emmeloord. Gebruik zoekmachines of lokale bedrijvengidsen om bedrijven in de omgeving te vinden. Je kunt bijvoorbeeld zoeken naar "glaszetters Emmeloord" of "glasbedrijven Emmeloord".

Vraag om aanbevelingen: Vraag vrienden, familie, buren of collega's in Emmeloord of zij goede ervaringen hebben gehad met glaszetters. Persoonlijke aanbevelingen kunnen waardevol zijn bij het vinden van betrouwbare professionals.

Check lokale bouw- en onderhoudsbedrijven: Benader lokale bouw- en onderhoudsbedrijven in Emmeloord. Deze bedrijven hebben vaak glaszetters in dienst of werken samen met glasbedrijven. Informeer of ze glasvervangingsdiensten aanbieden of kunnen verwijzen naar betrouwbare glaszetters.

Online platforms en directories: Maak gebruik van online platforms en directories die gericht zijn op het verbinden van klanten met dienstverleners.

Neem contact op en vraag om een offerte: Neem contact op met de glaszetters die je hebt gevonden en vraag om een gedetailleerde offerte voor het vervangen van het glas. Verstrek zoveel mogelijk informatie over het type glas, de afmetingen en eventuele specifieke vereisten.

Vergelijk de offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van het glas, garantie en de reputatie van het bedrijf. Kies een bedrijf dat betrouwbaar is, goede referenties heeft en redelijke prijzen hanteert.

Plan de afspraak: Nadat je een keuze hebt gemaakt, maak je een afspraak met het gekozen glasbedrijf om het glas te laten vervangen. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over de datum, tijd en andere details die van belang zijn.

LET OPLet op: Vergeet niet om de betrouwbaarheid van het gekozen bedrijf te controleren door klantbeoordelingen te lezen en eventuele referenties te raadplegen. Zorg ervoor dat je duidelijke afspraken maakt over de prijs, de duur van het project en de garantievoorwaarden voordat je het werk laat uitvoeren.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Emmeloord of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Emmeloord en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×