logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Emmeloord


Overzicht glaszetters Emmeloord

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Wolf Glas & Kozijnen
Verlengde Gildenweg 3/E, Emmeloord
Tel: 0527-617847

 Emmeloord
(+3km)

01

Extra informatie:
Glaszetterij/ Glashandel Wolf is in Emmeloord en wijde omgeving al vele jaren de specialist op het gebied van glas. Wij zijn van alle markten thuis. Voor het plaatsen van enkel of isolatie glas, maar ook maken en monteren wij een douchecabine, keukenachterwand, glazendeuren, glas in lood, spiegels of glazenscheidingswanden, alles is mogelijk. Ook leveren wij aan bedrijven en particulieren Voor Glaszetterij/glashandel Wolf is geen klus te klein en geen uitdaging te groot.

02

Postma Schilderwerken
Actief in Emmeloord
Tel: 06-15444498

 Urk
(+11km)

02

03

Schildersbedrijf K.J. Coenen & Zn.
Actief in Emmeloord
Tel: 0527-681441

 Urk
(+12km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Schildersbedrijf K J Coenen en Zn De kracht van Schildersbedrijf K J Coenen en Zn, in 1945 opgericht door de vader van de huidige eigenaren, is de kracht van het collectief. In de 60 jaar van zijn bestaan heeft Schildersbedrijf Coenen een uitstekende reputatie opgebouwd. Traditie en innovatie worden door ons gekoppeld waardoor wij een product bieden dat optimaal aansluit op de strategische wensen van onze opdrachtgevers.

04

Glaszetbedrijf de Gast
Actief in Emmeloord
Tel: 0527-243405

 Vollenhove
(+15km)

04

Extra informatie:
Welkom bij Glaszetbedrijf de Gast. Wij verzorgen glas zetten, glas in lood, balustrades, isolatieglas- en glazen trappen voor bedrijven, instellingen en particulieren. Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in Vollenhove en omgeving. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

05

Geerts Glas
Actief in Emmeloord
Tel: 06 11 30 80 05

 Dronten
(+19km)

05

Extra informatie:
Geerts Glas Uw ervaren glaszetter in Dronten en omstreken Uw ervaren glaszetter in Dronten is Geerts Glas. Wij hebben ons gespecialiseerd in het zetten van diverse soorten glas en het toepassen van alle toebehoren, die bij het glaszetten nodig zijn. Wij werken voor zowel particuliere klanten als bedrijfsmatige toepassingen. Ook instellingen kunnen een beroep doen op onze expertise. Dankzij een efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij u een concurrerend tarief bieden.

06

RoordaGroep Kampen
Actief in Emmeloord
Tel: 038 3333024

 Kampen
(+20km)

06

Extra informatie:
RoordaGroep Glaszetters Kampen Beglazing nodig voor uw woning? RoordaGroep is ook eigenaar van Glaszetbedrijf / Glasgroothandel IJsselglas BV uit Kampen. IJsselglas plaatst, 24 uur per dag met de grootste precisie, alle voorkomende soorten glas. Hieronder vindt u een korte uiteenzetting van de meest voorkomende varianten: ...

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Emmeloord of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Emmeloord en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×