logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Wateringen


Overzicht glaszetters Wateringen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glass Inside Westland
’s-Gravenzandseweg 16a, Wateringen
Tel: 0174 296668
Jaren werkzaam: 19 jaar
4
werknemers

 Wateringen
(+1km)

01

Extra informatie:
Wat kan Glass Inside voor u betekenen? De interieurglas groepen van Glass Inside zijn glazen deuren, badkamers, spiegels, keukens, balustrades, trappen en vloeren, schuif-en vouwwanden, balkonbeglazing, meubilair, balies, decoratief glas, wandbekleding en hightech beglazing. Maak kennis met deze en vele andere mogelijkheden van glas in een van onze vestigingen. Onze medewerkers adviseren en inspireren u graag.

02

Veste Bouw BV
Klopperman 33, Wateringen
Tel: 0174-387821
Jaren werkzaam: >100 jaar
2
werknemers

 Wateringen
(+2km)

02

Extra informatie:
Vestebouw, uw partner voor resultaatgericht bouwen of verbouwen. Snel, adequaat en persoonlijk. Vestebouw is een jong bedrijf met toch jarenlange wortels in Den Haag, en heeft daardoor ruime ervaring in bouw en verbouw. Omdat wij een samenwerkingsverband hebben met gerelateerde specialistische bouwbedrijven (denk aan stuc-, metsel-, tegel- en/of installatiewerk) met wie wij een lange termijn relatie hebben, kunnen wij ook de grootste klus aan, en met gekwalificeerde vakmensen.

03

Glashandel F van Hagen
Postbus 169, Wateringen
Tel: 0174-292357
Jaren werkzaam: 26 jaar
2
werknemers

 Wateringen
(+1km)

03

Extra informatie:
Glashandel F. van Hagen dé glasspecialist uit Wateringen Is er een bal door de ruit gegaan of is er schade ontstaan door inbraak? Rijzen uw stookkosten de pan uit en is het tijd voor isolerend glas? Dan gaat u naar Glashandel F. van Hagen, dé glasspecialist uit Wateringen. Voor iedere opdracht hebben wij het juiste glas.

04

Blom Glasservice
Actief in Wateringen
Tel: 070-3912675
16
werknemers

 Den haag
(+4km)

04

Extra informatie:
Over ons Blom Glasservice is al meer dan 90 jaar glasspecialist in Den Haag. Door onze jarenlange ervaring beschikken we over vakkundige expertise waardoor we de meest uiteenlopende projecten voor u kunnen realiseren. Blom Glasservice verzorgt projecten in de gezondheidszorg, diverse ministeries, (semi)overheidsinstellingen, utiliteitsbouw en woningbouw, maar uiteraard ook aan particulieren.

05

Glashandel Meierdrees
Actief in Wateringen
Tel: 070 366 42 84
Jaren werkzaam: 13 jaar
1
werknemer

 Den haag
(+4km)

05

Extra informatie:
Ruim 35 jaar uw betrouwbare glasspecialist Op zoek naar een glashandel in Den Haag die snel en professioneel is voor een goede prijs? Dan bent u bij Glashandel Meierdrees aan het juiste adres. Glashandel Meierdrees en De Glasreus, sinds 1975 uw glashandel specialist voor de regio Den Haag en omstreken. Wij leveren niet alleen alle soorten glas, maar onze glaszetters plaatsen zowel binnen als buiten vakkundig alle soorten glas voor bedrijven & particulieren.

06

Glasservice Den Haag
Actief in Wateringen
Tel: 070-3699269
Jaren werkzaam: 18 jaar
1
werknemer

 Den haag
(+4km)

06

07

Sterk Glas BV
Actief in Wateringen
Tel: 070-3233045
Jaren werkzaam: 48 jaar
4
werknemers

 Den hoorn
(+3km)

07

Extra informatie:
Sterk Glas BV is sinds 1921 een begrip in Den Haag en omstreken. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de grootste glashandels in de regio. Betrouwbaarheid, vakkundig advies en service zijn de sleutelwoorden tot het succes van ons bedrijf. Sterk Glas BV levert en monteert alle soorten glas zowel aan particulieren als bedrijven. Reparatie van een ruit, plaatsen van een hardglazen deur of vervangen van alle beglazing in uw woning.

08

Hijman Glashandel BV
Actief in Wateringen
Tel: 070-3996106
Jaren werkzaam: 44 jaar
13
werknemers

 Rijswijk
(+5km)

08

Certificering / branche organisatie:
GBO

Extra informatie:
Hijman Glas heeft een jarenlange ervaring met alle glaswerken. Ruit, deur, dubbel, gelaagd, gehard en bestand tegen inbraak of zelfs brand. Onze eigen werkplaats garandeert vakwerk en snelle levering. Met 5 mobiele teams zijn we 24 uur en 7 dagen per week paraat voor glasschade en ruitherstel. U blijft nooit te lang met de brokken zitten.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Wateringen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Wateringen en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×